akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

HomeBox 120x120x200cm Hps 600w adjust a wings

Wyszukiwarka Forumowa:

mlody2476

Active member
Buchów
0
Witam mam takie pytanko tak jak w temacie box 120 w srodku 9 donic po 26 litrów hps 600w na adjust a wings i teraz jaki czas wega byscie proponowali 6 tygodni wystarczy czy wiecej??? i na ile suszu moge liczyc z tych 600w 1 Kg wyciagne??? ziemia atami oraz komplet nawozów atami prosze o opinie. Acha odmiany 4 x WWxBB od f seeds, kanabia power skunk x3 oraz 2x Anesia haze. i bym zapomniał jaki trening zastosować fim oraz lst???

Barak

Well-known member
Buchów
0
Witam mam takie pytanko tak jak w temacie box 120 w srodku 9 donic po 26 litrów hps 600w na adjust a wings i teraz jaki czas wega byscie proponowali 6 tygodni wystarczy czy wiecej??? i na ile suszu moge liczyc z tych 600w 1 Kg wyciagne??? ziemia atami oraz komplet nawozów atami prosze o opinie. Acha odmiany 4 x WWxBB od f seeds, kanabia power skunk x3 oraz 2x Anesia haze. i bym zapomniał jaki trening zastosować fim oraz lst???
w skrócie na wszystkie pytania odpowiadam TAK.
A jak chcesz to wydłuż lekko weg'a.<shiza>

GoldenBud

Well-known member
Buchów
0
jakieś 5 tyg powinno starczyć, ucz się kiedy skończyć wega i stosuj żeby nie za wczesnie i nie za późno. 1kg to będzie ciężko, ale na 600 spokojnie możesz liczyć, jak Ci pójdzie bardzo dobrze to będzie 800+. Będziesz miał moim zdaniem rozrzut w tempie dochodzenia panienek tak btw. dawaj LST i raz FIM jak będą takie całkiem całkiem 2tydzien powiedzmy. Tylko raz na głównym szczycie. tylko tak żebyś miał 4 nowe stożki.

UCZ SIĘ DUZO. set up masz idealny. Jeszcze nawilżacz powietrze ogarnij.

Pozdro

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
w skrócie odpowiadam tak.... haha dobre.

młody zabierasz sie za to od dupy strony, nikt tu nie wrózy z fusów, masz lampe 600w i co dalej?... jaki masz sprzet pomocniczy? możesz robic na oko... znaczy wode,ph, nawozy,temperatura, wilgotnosc.... to duży projekt, szkoda byłoby to z***ac. Czy wyciagniesz kilo??... smieszne pytanie, a czy na ksieżycu sa dziwki z trzema cyckami??... skąd ktos ma znac odpowiedz? to ty jestes growerem a inni mogą ci tylko nakierowac, ale efekt koncowy zależy od ciebie, ale napewno nie wyciągniesz wiecej jak 20 uncji suszu. ps. dawaj zdjecia.<peace>

Barak

Well-known member
Buchów
0
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
w skrócie odpowiadam tak.... haha dobre.

młody zabierasz sie za to od dupy strony, nikt tu nie wrózy z fusów, masz lampe 600w i co dalej?... jaki masz sprzet pomocniczy? możesz robic na oko... znaczy wode,ph, nawozy,temperatura, wilgotnosc.... to duży projekt, szkoda byłoby to z***ac. Czy wyciagniesz kilo??... smieszne pytanie, a czy na ksieżycu sa dziwki z trzema cyckami??... skąd ktos ma znac odpowiedz? to ty jestes growerem a inni mogą ci tylko nakierowac, ale efekt koncowy zależy od ciebie, ale napewno nie wyciągniesz wiecej jak 20 uncji suszu. ps. dawaj zdjecia.<peace>
Zdjęcia czego? jeszcze nawet nie zaczął :D.
Jak miał hajs na taki sprzęt to i nawozy i głupi nawilrzacz za stówe się znajdzie , ja tamw chłopaka wierze że chociaż te 800 wyrobi;]<shiza>

GoldenBud

Well-known member
Buchów
0
voodoo
ja zrobilem 550 z 400W na pierwszym gro(akurat mialem te wwxbb i to 6 sztuk haha). Koles ma powazne podejscie, konkretne, więc czemu nie? jest fanem długiego wega, więc plon musi być dobry, mimo, że dłuże mu zejdzie całe grow.

pozdro

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
golden przecierz ja nie mówie ze sie nie da ale kilo to przesada, długi veg zdecydowanie zwiekszy plon, topy bedą takie jakie zbududuje korzenie, bede zaglądał do tematu i wespre tyle ile bede mógł, tylko chec zysku nie wystarczy zeby chodowac wielkie buds.

Barak, cytuje" ja tamw chłopaka wierze że chociaż te 800 wyrobi", człowieku zejdz na ziemie, albo zmien dilera, niedawno dostałes mozliwosc pisania na forum i kozaczysz, skaczesz po forum i sie wymądrzasz, widziałem te twoje badylki pod swietlówkami, sam sie uczysz uprawy w pudełku po butach a gosciowi na wszystkie pytania odpowiadasz tak choc nie masz pojecia o co pyta, zbastuj troche bo inni sie wk***ia i bedziesz musiał zmienic NIck'a. Pozdrawiam, co złego to nie ja.

Barak

Well-known member
Buchów
0
golden przecierz ja nie mówie ze sie nie da ale kilo to przesada, długi veg zdecydowanie zwiekszy plon, topy bedą takie jakie zbududuje korzenie, bede zaglądał do tematu i wespre tyle ile bede mógł, tylko chec zysku nie wystarczy zeby chodowac wielkie buds.

Barak, cytuje" ja tamw chłopaka wierze że chociaż te 800 wyrobi", człowieku zejdz na ziemie, albo zmien dilera, niedawno dostałes mozliwosc pisania na forum i kozaczysz, skaczesz po forum i sie wymądrzasz, widziałem te twoje badylki pod swietlówkami, sam sie uczysz uprawy w pudełku po butach a gosciowi na wszystkie pytania odpowiadasz tak choc nie masz pojecia o co pyta, zbastuj troche bo inni sie wk***ia i bedziesz musiał zmienic NIck'a. Pozdrawiam, co złego to nie ja.

badyla to miałem jednego na fun, na forum już troche dłużej siedze, a jeżeli komuś coś ŻLE doradze to mi to wytknij na pm/w odpowiedzi, zawszę chętnie się czegoś dowiem. A jak narazie to ty się namnie skupiasz, zresztą twój czas, twoja sprawa.Jeżeli przeszkadza ci że się czasem udzielam to nie czytaj, nie zmuszam.nicku także nie zamierzam zmieniać

mlody2476

Active member
Buchów
0
Witam oto specyfikacja całego sprzetu powidzcie czy cos byscie dodali???

FILTR WĘGLOWY ECONOMY fi160Xh400mm 450-620m3/h
w.f.eco.160mm-620m3

ZESTAW NAWOZÓW ATAMI ATA TERRA, GLEBA

WENTYLATOR PROMIENIOWY Z REGULACJĄ OBROTÓW I TEMPERATURY fi150, 460m3/h wyciagajacy

wentylator wtłaczajacy osiowy 150m3/h

BOX UPRAWOWY - HOMEBOX 1,2x1,2xh2M, XL white

ZIEMIA KWIATOWA, ATAMI JANECO LIGHT MIX 50L x4

SUBSTRAT KOKOSOWY SPRASOWANY, 70L

UKŁAD ZASILAJĄCY ELEKTRONICZNY DIM 600W HPS,MH LUMATEK SUPER-LUMEN

ŻARÓWKA HPS 600W OSRAM PLANTASTAR (wzrost+kwitn.)

ODBŁYŚNIK WINGS MEDIUM MIRO9 97% +SPREADER mały

DONICZKA OKRĄGŁA 26L

200L ziemi bedzie wymieszane z 70L substrykatu kokosowego zeby jeszcze dotlenic podłoze. oczywiscie dokupie nawilzacz oraz higro i termometr no i wentyl mieszajacy. zdjecia beda jak dojdzie sprzecik około 7 dni oczekiwania i ruszy.

Barak

Well-known member
Buchów
0
Zapomniałeś o nawilrzaczu<shiza>
chyba że preferujesz mokre szmaty.

G

Gość

Guest
Mysle że wiecej jak 70g z planta nie zrobisz ale...zycze tego klocka.
Brak kontroli EC PH masz mierniki?
Jaka woda do podlewania?
Tak jak pisano min50-60 dni vega.Mozesz zrobic siatke SCROG
jako że to box to mozesz podejść z każdej strony.

Enzymy?
Vitaminy?
Stymulator korzeni?
Stymulator wzrostu?
Aktywator kwitnienia?
Stymulator kwitnienia?
Stymulator dojzewania?

Chyba wszystko wymieniłem co brakuje.

I dobrej reki i bedzie ten klocek chociaz lepiej by bylo 2x 400
niz 1x600.

Barak

Well-known member
Buchów
0
Jakby cię Łukcio przeraził tymi wszystkimi stymulatorami to one są do powiękrzania plonu ale nie są niezbędne... .Na zwykłych nawozach też pięknie damy wyrastają.<shiza>

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
przepraszam Barak, niepotrzebnie naskoczyłem, a tak nawiasem łukcio... stosujesz naprawde cały ten zestaw?... chciałbym kiedys zobaczyc dwa setupy z klonami od jednej matki i dwa rózne zestawy nawozów... tzn. pełny zestaw jak pisze łukcio i ubogi zestaw np. gh flora series i stymulator kwitnienia.

GoldenBud

Well-known member
Buchów
0
Łukcio troche przeginasz,
a ziomek ma set up po prostu perfekcyjny, doceniam to zestrojenie bo widze podobne cechy do mnie, od razu widać, że chłop ogarnia i nie pie****i sie w półśrodki.

Pozdro! załóż fotorelacje a pomoge Ci osobiści zrobić z tego conajmniej 900g

G

Gość

Guest
przepraszam Barak, niepotrzebnie naskoczyłem, a tak nawiasem łukcio... stosujesz naprawde cały ten zestaw?... chciałbym kiedys zobaczyc dwa setupy z klonami od jednej matki i dwa rózne zestawy nawozów... tzn. pełny zestaw jak pisze łukcio i ubogi zestaw np. gh flora series i stymulator kwitnienia.

Tak stosuje i bede teraz stosowal w "WIELORYBOWIE"
Tez chetnie bym zobaczyl.
Ale ja jade na komplecie.

---------- Aktualizacja posta 06:33 ---------- Czas poprzedniego posta 06:30 ----------

Łukcio troche przeginasz,
a ziomek ma set up po prostu perfekcyjny, doceniam to zestrojenie bo widze podobne cechy do mnie, od razu widać, że chłop ogarnia i nie pie****i sie w półśrodki.

Pozdro! załóż fotorelacje a pomoge Ci osobiści zrobić z tego conajmniej 900g

Nic nie przeginam.jak chce miec klocka z 600w jest to wykonalne,
ale 100% dopieszczenia potrzebują i taka prawda.
ja tu perfekcjii nie widze ale.... kazdy ma swoj punkt widzenia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół