• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Hostel

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rider

Guest
Moje ogulne odczucie co do filmu - Zeznik psychiczny.

Bylem spalony w kinie wiec napisze po swojemu streszczenie fabuly, jak zawsze.

No wiec po koleji... akcja zaczyna sie w amsterdamie... 3 kolesi [2 z usa 1 z islandi] biegaja po coffeshopah jaraja do upadlego, bawia sie w clubach odwiedzaja agencje towazyskie i jedza kwasy... pewnego wieczoru dla kjednego z kolesi nieudanego bo nic nie przelecial [straszna ciota z niego byla] heh, w nocy zaczeli wariowac w centrum amserdamu, drzec sie itd.. ludzie zaczeli zucac w nich butelkami z okna wkoncu paly przyjechaly, spie****aja, jakis kolo i ch uratowal zapraszajac ich do siebie... koles sobie jaral z lufy obok niego jakas para sie ruchala na grzybach, nasi bohaterowie cos tam opowidali temu kolesiowi, temat byl o panienkach... ten koles dal im cynk gdzie moga sie dobrze zabawic i ruchac ile sie da za grosze... propozycja byl wyjazd na slowacje [mowil im ze tam kochaja amerykanow hyhy] a nsi pie****nieci gamonie czyli bohaterowi wsysneli to i sie udali na slowacje.. w pocigu spotkali geja... dotarli, slamsy getto i gang skladajacy sie z 7latkow wymuszajacy na wszystkich haracze... bawili sie za***iscie poznali za***iste panienki jedli groszki bawili sie w clubie, nagle jeden z bohaterow gdzies zniknol, potem drugi a trzeci ma za***ista rozkmine wyczol ze cos nie tak sie dzieje... w filmie bylo pokazane jak te panienki otruwaja 2 bohaterow i gdzies zabieraja... ten nasz3 wolny jeszcze wziol sie ostro za poszukiwania ziomkow... udalo sie mu to dowiedzial sie gdzie sa te ich panienki przyznalu gdzie sa... powiedzialy ze na wystawie hyhy... wystawa ta znajdowala sie w starej opuszczonej fabryce... i tu sie zaczyna ZEZNIA !!!... i teraz moji kochani czytelnicy mowie wam chÓj wam w du*e i zapraszam do ogladania filmu :p

No dobra powiem wam jednom scene koles wypala japonce morde wokul oka tak ze jej to oko wyplynelo na wieszch i zwisalo sobie dobieral sie juz do pily mechanicznej, a tu nagle wchodzi nasz bohater i ratuje japonke rozlupujac kolesiowi mlotkiem czaszke, japonka krzyczale ten wziol nozyczki i obciol jej to zwisajace oko [prawie sie pozygalem] z tego wezyka od oka jakas zolta ciecz leciala bleeee....
109.jpg

S

sdfsdf

Guest
ja ogladalem ten film i wacle to on nie jest za rewelacyjny :| widzialem lepsze mimo ze sta starsze... ale to kwestia gustu :] pozdrawiam!

vokus

Well-known member
Buchów
0
jezu ludzi to najgłupszy film jak w życiu widziałem... kompletna porażka ....ten knot po pierwsze nie ma fabuły!! tego naprawde nie da się oglądać...nie wiem w ogule o co chodzi weźcie może mi powiedzcie jakiś 2 ziomów wzieli do jakiejś torturowni i tam ich torturowali(w ogule nie wiadomo dlaczego) potem koleś znazł jakąś wizytówke coś tam hanting i jakieś ceny na odwrocie i spie****ił i ku**a nie wiem o co chodzi za co oni ich torturowali co jak gdzie....i film jest przede wszystkim nie spójny i naprawde są momenty idiotyczne jak np.koleś ucieka z ta chinką przez bratysławe i akurat jechał tą drogą gdzie kłucili się ci kórzy go w***ali do tej torturowni...albo wątek z tymi dziećmi-zabijakami ...byłem wiele razy w bratysławie i czegoś takiego nie było ...film robi okropną antyreklame słowacji w USA gdzie połowa ludności to idioci i wierza we wszysto co mowi TV bo całe dnie nic nie robią tylko żrą fast foody i oglądają filmy. Po prostu idiotyczny film i chyba swoją głupote starał się zatuszować motywami z sexem i dragami.

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Wiece co , moim zdaniem żeby film był fajny, to musi być dużo dup, masakr, i jest git.
Musze obejrzec ten film , chociaż jesli vokus, ma racje i ten film
jest pozbawiony fabuły i sensu , to kicha

R

Rider

Guest
vokus, hyh hyba IQ ci barkuje skoro go nie zaczajiles... dla mnie film spoko, ale nie rewelacja, quentin za malo mial w produkcji do powiedzenia dlatego.

[ Dodano: 2006-03-21, 21:08 ]
vokus, to jest organizacja gdzie za pieniadze robisz z czlowiekiem co ci sie podoba... ku**a fabula calkiem dobra, za malo IQ masz... bez urazy, moja stara tez takich filmow nie rozumie, film jest psychologicznym horrorem

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
film byl za***isty, ale wolalem Saw II, a moze zaniedlogo wyjdzie Hostel II bylo by za***iscie jeszcze raz pozygac na dywan ;]

S

sdfsdf

Guest
najlepsze to sa filmy gdzie pokazuja amerykanskie coledze :D duzo dup duzo imper i duzo palenia :D
pozdro!

vokus

Well-known member
Buchów
0
no racja predazzo...tylko ten chirurg powiedział że "czasem czujesz się jak chirurg ale wiesz że to jest potrzebne" czy jakoś tak i to mnie zmyliło :geek: film oglądałem podczas meczu więc bądźcie wyrozumiali :geek:

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
kto nie rozumie fabuly to powiem, ze oni zabijali ludzi dla organow. takie cos naprawde istnieje i nawet w polsce zlikwidowano taka siatke chyba z dwa lata temu. wyobrazcie sobie jak Was biora do takiego kurestwa;D

vokus

Well-known member
Buchów
0
thx cz4rek:D teraz ten film ma jakiś sens:D coś jak RH +

Patron

Well-known member
Buchów
1
Cz4rek napisał:
kto nie rozumie fabuly to powiem, ze oni zabijali ludzi dla organow. takie cos naprawde istnieje i nawet w polsce zlikwidowano taka siatke chyba z dwa lata temu. wyobrazcie sobie jak Was biora do takiego kurestwa;D
buhahahahaha Cz4rek ale do***a..ś maskakra chodzi oto ze oni organy wycinają buhahahaha!!!widac jak zrozumiałes ten film!!! :bball: :farao: :smurf:

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
buhahahahaha Cz4rek ale do***a..ś maskakra chodzi oto ze oni organy wycinają buhahahaha!!!widac jak zrozumiałes ten film!!!
LOL, co za typ. a co Ty uwazasz? znecali sie po prostu nad ludzmi, bo ich popie****one umysly im tak mowily? wes wycisz...
nie widziales na tej wizytowce ich ile mieli za trupy itp.?! boze czlowieku idz w piz*u

R

Rider

Guest
z tego co pamietam spalony z kina, to oni "robili" z ludzmi co chcieli za gruba kase, a organy ladowaly w piecu... a te wizytowki to karta do klubu czlakowskiego...
Cz4rek, ogladales ten film? jak co to przypomij sobie role zeznika z filmu.

196.jpg

[ Dodano: 2006-04-13, 13:49 ]
a moze jednak byl motyw ze sprzedawali na organy a tego nie pamietam, ale jestem pewnien ze nie robili tego z ludzmi tylko dla organow tylko dla kasy z ich mordowania przez bogatych glodnych wrazen zeznikow. I jestem tego pewien.

Patron

Well-known member
Buchów
1
Predazzo napisał:
z tego co pamietam spalony z kina, to oni "robili" z ludzmi co chcieli za gruba kase, a organy ladowaly w piecu... a te wizytowki to karta do klubu czlakowskiego...
Cz4rek, ogladales ten film? jak co to przypomij sobie role zeznika z filmu.

Obrazek

[ Dodano: 2006-04-13, 13:49 ]
a moze jednak byl motyw ze sprzedawali na organy a tego nie pamietam, ale jestem pewnien ze nie robili tego z ludzmi tylko dla organow tylko dla kasy z ich mordowania przez bogatych glodnych wrazen zeznikow. I jestem tego pewien.
Predazzo i tu sie z tobą zgodze !! robili to poto bo mieli chore wiksy w głowie i sprawiało im to cholerną przyjemność płacili za to grube siano w koncowych scenach ten koles co jest z nim w szatni jak juz spierdzielał z tamtąd muwi ze tym razem przygotowali mu cos specialnego i dał za to kupe siana az 50 tyl$!!!a ty cz4rek jak widziałes ten film to gróbo ci wspuczuje ze go tak miernie zrozumiałes i zanim zaczniesz sie bulwersowac to wżuc sobie jeszcze raz ten film obejzyj na spokojnie i wtedyn sie wypowiadaj!!!pozdrawiam wszystkich kinomaniaków

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
obejrzalem na trzezwo. faktycznie jest pare scen co przecza mojej teorii - zwracam honor;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół