box: 60x60x130 oślwietlenie: hps 150w fotoperiod weg: 20/4 fotoperiod flo: 12/12 odbłyśnik: koc z apteki wentylacja: 2 zephyr wyciągający i 1 wpychający. W planach mieszający do czasu aż roślina nie podrośnie. temperatura: w dni upalne sięgała do 32 stopni, ale aktulanie jest 24. wilgotność: od 50 do 65% ziemia: do róż o ph 6.5 nawóz na weg: biohumus flo: planton k nasiono: fem, out, rośnie do 2m. pomidorek od 20 lipca siedzi w boxie. robie jęj ostre lst. nie wiem czy naginać ją jeszcze tak ostro?!czy powozlić jej rosnąć w górę? nie za dużo jest liści? przy jakiej wysokości rośliny mam dać ją na flo tak żebym nie miał później problemu z wysokością lampy nad szczytami?! dać jeszcze jakiś sp[ecyfik na flo? jaki polecacie?
---------- Aktualizacja posta 15:00 ---------- Czas poprzedniego posta 14:40 ----------
w planach mam założenie siatki, tylko jeszcze nie wiem na jakiej wysokości mam to zrobić, aby dla tej rośliny oraz wymiarów boxa było to optymalne. bodajże w poradniku jest coś około 20-25 cm nad rośliną.
---------- Aktualizacja posta 15:00 ---------- Czas poprzedniego posta 14:40 ----------
w planach mam założenie siatki, tylko jeszcze nie wiem na jakiej wysokości mam to zrobić, aby dla tej rośliny oraz wymiarów boxa było to optymalne. bodajże w poradniku jest coś około 20-25 cm nad rośliną.