S
Speedy Gonzales
Guest
Siemanko
Zdecydowałem się przedstawić wam moje (mam nadziej) panie, jest to moje 3 grow pod tym hps-em o mocy 150w, nasionka jakie tym razem wysadziłem to kalichakra/super skunk i NYC diesel. Wentylacja 3 wiatraki komputerowe 2 wtłaczające i 1 wyciąg ziemia pół na pół kokos do wysiewu i zwykła ziemia kwiatowa nie pamiętam jakie tam ph było ale jest dobrze
box dł.55 szer.55 wys.150 pomalowany oryginalnie na biało
nawozy weg Biohumus flo canna tera flower i melasa
i tak żeby pokolorować trochę to wcześniejsze roslinki
no to zdjęcia teraźniejszych tylko kurde z wczesnej młodości mam strasznie ciemne zdjęcia
NYC diesel (barney farms) teraz ma 22 dni
mutancja zamiast 2 liści puszcza po 4 tak samo na odrostach jak i na głównym
kalichakra/super skunk od yody mam nadzieje ze damka obecnie 28 dni
i tu już razem fotki
fota z wczoraj
będę aktualizował co niedziele
pozdro farmerzy
---------- Aktualizacja posta 26-08-2012 23:31 ---------- Czas poprzedniego posta 21-08-2012 15:52 ----------
siemanko minął tydzień i roślinki mają się dobrze żadnych przenawożeń czy przypaleń w czwartek przełączyłem na 12/12 kalichakra pokazała cipke po 2 dniach trochę dziwne ale dobrze przynajmniej się już nie stresuje że czas pójdzie na marne, odstawiam już biohumusa i powoli zaczynam lać melase i canne tera flower
fotki już lepszej jakości
kalichakra 33 dzień
NYC Diesel 27 dzień
zmutowany szczyt ciekawe co to będzie
następne fotki jak będą jakieś topki
jakieś porady z***ki itp nie krępujcie się nie chce prowadzić monologu
pozdro do następnego :spalony:
Zdecydowałem się przedstawić wam moje (mam nadziej) panie, jest to moje 3 grow pod tym hps-em o mocy 150w, nasionka jakie tym razem wysadziłem to kalichakra/super skunk i NYC diesel. Wentylacja 3 wiatraki komputerowe 2 wtłaczające i 1 wyciąg ziemia pół na pół kokos do wysiewu i zwykła ziemia kwiatowa nie pamiętam jakie tam ph było ale jest dobrze
box dł.55 szer.55 wys.150 pomalowany oryginalnie na biało
nawozy weg Biohumus flo canna tera flower i melasa
i tak żeby pokolorować trochę to wcześniejsze roslinki
no to zdjęcia teraźniejszych tylko kurde z wczesnej młodości mam strasznie ciemne zdjęcia
NYC diesel (barney farms) teraz ma 22 dni

mutancja zamiast 2 liści puszcza po 4 tak samo na odrostach jak i na głównym

kalichakra/super skunk od yody mam nadzieje ze damka obecnie 28 dni

i tu już razem fotki

fota z wczoraj

będę aktualizował co niedziele
pozdro farmerzy
---------- Aktualizacja posta 26-08-2012 23:31 ---------- Czas poprzedniego posta 21-08-2012 15:52 ----------
siemanko minął tydzień i roślinki mają się dobrze żadnych przenawożeń czy przypaleń w czwartek przełączyłem na 12/12 kalichakra pokazała cipke po 2 dniach trochę dziwne ale dobrze przynajmniej się już nie stresuje że czas pójdzie na marne, odstawiam już biohumusa i powoli zaczynam lać melase i canne tera flower
fotki już lepszej jakości
kalichakra 33 dzień
NYC Diesel 27 dzień
zmutowany szczyt ciekawe co to będzie
następne fotki jak będą jakieś topki
jakieś porady z***ki itp nie krępujcie się nie chce prowadzić monologu
pozdro do następnego :spalony:
Ostatnia edycja: