• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[HPS 150w][0,30m2] kalichakra/super skunk NYC diesel In By Speedy Gonzales

• Autor wątku Speedy Gonzales
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

Speedy Gonzales

Guest
Siemanko

Zdecydowałem się przedstawić wam moje (mam nadziej) panie, jest to moje 3 grow pod tym hps-em o mocy 150w, nasionka jakie tym razem wysadziłem to kalichakra/super skunk i NYC diesel. Wentylacja 3 wiatraki komputerowe 2 wtłaczające i 1 wyciąg ziemia pół na pół kokos do wysiewu i zwykła ziemia kwiatowa nie pamiętam jakie tam ph było ale jest dobrze
box dł.55 szer.55 wys.150 pomalowany oryginalnie na biało
nawozy weg Biohumus flo canna tera flower i melasa

i tak żeby pokolorować trochę to wcześniejsze roslinki :D

no to zdjęcia teraźniejszych tylko kurde z wczesnej młodości mam strasznie ciemne zdjęcia

NYC diesel (barney farms) teraz ma 22 dni

mutancja zamiast 2 liści puszcza po 4 tak samo na odrostach jak i na głównym

kalichakra/super skunk od yody mam nadzieje ze damka obecnie 28 dni

i tu już razem fotki

fota z wczoraj

będę aktualizował co niedziele :D

pozdro farmerzy :D

---------- Aktualizacja posta 26-08-2012 23:31 ---------- Czas poprzedniego posta 21-08-2012 15:52 ----------

siemanko minął tydzień i roślinki mają się dobrze żadnych przenawożeń czy przypaleń w czwartek przełączyłem na 12/12 kalichakra pokazała cipke po 2 dniach trochę dziwne ale dobrze przynajmniej się już nie stresuje że czas pójdzie na marne, odstawiam już biohumusa i powoli zaczynam lać melase i canne tera flower

fotki już lepszej jakości

kalichakra 33 dzień

NYC Diesel 27 dzień

zmutowany szczyt ciekawe co to będzie :D

następne fotki jak będą jakieś topki :D
jakieś porady z***ki itp nie krępujcie się nie chce prowadzić monologu :p

pozdro do następnego :spalony:

Ostatnia edycja:
S

Speedy Gonzales

Guest
siemanko ale tu cisza piszcie coś :/ mały up planty ładnie rosą za***iście je wyciąga widać że sativki zostało mi jeszcze jakieś 30 cm do końca ale już powoli zaczynają kwitnąć więc może się zmieszczę dziś tylko 2 fotki ale w niedziele porządny up z dobrymi fotami

Domking

Well-known member
Buchów
0
Rozkrecily sie. Ladnie wyglada. Nie ma co narazie komentowac. Ps. Tez musze sobie hpska zapodac

S

Speedy Gonzales

Guest
siemanko up miał być w niedziele ale że dziś miałem czas to dorzucę jakieś nowe foty. jak narazie dałem jedną dawkę terra flowers i pare razy melase
kali zaczyna już powoli kwitnąć od jutra będę jej liczył flo a diesel jak narazie puszcza pierwsze proflowery ogólnie nie podoba mi się ten krzak jest troche wyciągnięty bo szedł równo z kali we wzroście mam nadzieje że go nie wy***ie jeszcze bardziej zanim zacznie kwitnąć bo miejsca już nie wiele.

dobra foty

razem

nyc diesel

kalichakra/super skunk

]

pozdro:)

G

Gość

Guest
ładna zdrowa zieleń,widzę jeszcze troszkę miejsca masz , więc na styk będzie moim zdaniem yo i z fartem <wodna>

S

Speedy Gonzales

Guest
no mam nadzieje że sie zmieszczą...
ostatnimi dniami już trochę przystopowały we wzroście w górę ale jak by co to mam inną szafke w zapasie ale troche bym musiał przy niej porobić a z czasem różnie bywa. dzięki za posta dragonbool !

pozdro

edit

2 dzień kwitnienia

Ostatnia edycja:
S

Speedy Gonzales

Guest
UP

box chyba się jednak nie zmieszczą :/

kalichakra/super skunk 1 tydzień flo

diesel trochę go ponaginałem dalej się mutuje ale przynajmniej zaczyna już kwitnąć 1 dzień flo

i na koniec soczysty blancik z maroka :smokee:

sry za jakość pozdro :p

S

Speedy Gonzales

Guest
UP

muszę zostawić roślinki na 5 dni ale na szczęście ma kto je podlać wiec może przeżyją :p a tak po za tym to standard co podlanie dostają po 10 ml terra flowers i nakrętkę trochę rozcięczonej melasy i jakoś powoli rosną

kali 13 dni flo

diesel 5 dni flo

główny top mutant

ktoś to w ogóle ogląda ??
piszcie coś

pozdro

Ostatnia edycja:
G

Gość

Guest
Oglądam, bardzo ładnie się to prezentuje.
Wyciągają sie tak strasznie, bo to nie jest pierwsza uprawa na tym HPSie tak jak wspomniałeś. Ale dasz rade.

D

delete

Guest
ktoś to w ogóle ogląda ??

Ja, całkiem przyzwoite rośliny masz u siebie Speedy.
Jak na 150w po raz 3ci, to już zapowiada się elegancko.
Poprzednim razem widzę, że lipy nie było :sunny:
Też mam te kulki KalixSS od Mistrza, także będę lukał, co w trawie piszczy <peace>

S

Speedy Gonzales

Guest
Oglądam, bardzo ładnie się to prezentuje.
Wyciągają sie tak strasznie, bo to nie jest pierwsza uprawa na tym HPSie tak jak wspomniałeś. Ale dasz rade.

żarówka była wymieniana więc światło powinno być git podobno zapłonnik też się szybko zużywa ale już raczej wymieniał nie będę. poprostu kali ma taki fenotyp a disel się musiał do niego wyciągnąć.

Judge Dredd napisał:
ja, całkiem przyzwoite rośliny masz u siebie Speedy.
Jak na 150w po raz 3ci, to już zapowiada się elegancko.
Poprzednim razem widzę, że lipy nie było
Też mam te kulki KalixSS od Mistrza, także będę lukał, co w trawie piszczy

dzięki za dobre słowo judge ! nie widziałem teraz roślin przez 4 dni i powiem wam że kali już ładnie wali i sporo podpuchła nie spodziwałem się takiego efektu :p
i apropo nasion to uważaj na nie bo chyba są reg testowałem już pare razy i było trochę męskich :/ ale tym razem się udało :p

w sobotę UP
pozdro

hujowa jakosc bo nie mam aparatu ale coś tam widać jak podrosły :/

pozdro

Ostatnia edycja:
S

Speedy Gonzales

Guest
ale tu cisza... w tygodniu postarem się wrzucić jakieś porządne foty a tu takie o z telefonu

D

delete

Guest
i apropo nasion to uważaj na nie bo chyba są reg testowałem już pare razy i było trochę męskich :/

Dobrze, że piszesz o tym, co bym się nie rozczarował :) Całkiem możliwe, że Mistrzowi wpadł regularny pył do boxa.. A topek z ostatniej foty obiecujący- zrób lepsze fotki<peace>

S

Speedy Gonzales

Guest
UP

simanko pany i panie :p
warunki w boksie temp dzień 25 noc 20 wilgotność dzień 30% noc 45%
dawno mnie nie było bo dorwałem robote na wyjeździe i nie mialem jak za bardzo zrobić fotek roślinki przez 6 tyg doglądałem tyko w weekendy na szczęście miał kto je podlewać wcześniej przygotowaną mieszanką terra flowers i melasy od tygodnia dostają też pk od atami. ogólnie to dosyć porosły tylko niestety diesla trochę poprzepalało a kali cos w hu*a wali i gdzieniegdzie znajduje ogniska pleśni :/ jeden top został całkiem ścięty bo pierwszy zaczął pleśnieć i pleśń dostała się do łodygi więc pomyślalem że nie ma sensu go dalej trzymać a palonko jest już b.dobre :p zobaczymy jak się sytuacja rozwinie najwyżej zrobie przedwczesną ścinke.

teraz mamy 8,5 tygodnia dla kali i 7,5tyg diesla kminie potrzymać je jeszcze obie do 10 tyg

kali

diesel

obydwie

pozdro nastepny up ze scinki

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół