• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[HPS 150W][0,32m2]+[hps 250W][0,49m2] Grapefruit, Bubblegum, Master Kush

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Kozak kozak jak ch*j.ku**a ja je biore :) :spalony: Co tu sie dzieje,masakra,rozrywaja siatkę ;) co za potwory :) Choineczki na święta już są,jest grubo.Pozdrawiam.

RunBoyRun

Well-known member
Buchów
0
16 grudnia - 56 flo (12/12) - BOX 150W
[Box&Text By RunBoyRun]

Dziewczyny otrzymały pierwszą dawkę Ripenu 2 dni temu. Efekt aż mnie zaskoczył - w ciągu doby topy widocznie zwiększyły swoją objętość.

Rośliny pobierają już azot z liści. Stawiam na max 10 dni (w tym czasie jeszcze raz Ripen a póżniej flush: 5l wody mineralnej na doniczke).

G

Gość

Guest
Jak na 150W to naprawdę dobrze to wygląda jestem ciekaw jak to wyjdzie na końcu,ładnie naprawdę ładnie<lol>

D

delete

Guest
Buchy!Lecą buchy,Twój Box o wiele lepszy od tamtego.Bez obrazy,ale widać kto tu ma o tym pojęcie.Na 150 W to po prostu są monstra takie że chooooj :)
Mach za machem leci mach :spalony:

RunBoyRun

Well-known member
Buchów
0
Chaos - da się o wiecej powalczyć na tej powieszchni, ale to już w natępnym grow. Dużą rolę gra to jak żarówka doświetla konkretne regiony boxa.

WildJazz - nie dziel skóry na niedźwiedziu, popatrz na foty poniżej, może i jedną roślinę praktycznie stracił, ale ozostałe po kryzysie nawet nieżle odratował.

17 grudnia - 57 flo (12/12) - BOX 250W
[Box&Text By Opiekun]

Tydzień bardzo spokojny, temperatura bez zmian, wilgotność 40~55%. w czwartek rośliny dostały 2 dawkę rippenu + 150% bioflores + 200% bioboost (ok 3L / 4 donice). 3 razy w ciągu tygonia były dosyć intensywnie strzyżone, wszystkie suche liście + palce i koncówki palców które znacząco wyschły. Ilość żółtych liśći bez zmian.

Natural

Well-known member
Buchów
1
ciekawe kolorki....... nigdy jeszcze nie palilem takiego kolorowego ziela
musi to byc przesmaczne <wodna>

D

delete

Guest
Witaj RunBoyRun!
Nie chciałem żeby to tak zabrzmiało,bardziej miałem na myśli to,że Ty prowadzisz panny bezproblemowo,a za drugi Box też wielki szacunek,bo jak pisales opiekun je wyciągnął z "bagna".
Tu chodziło bardziej o stopę doświadczenia,które niewątpliwie posiadasz.

RunBoyRun

Well-known member
Buchów
0
Hehe, luz ziomuś, luz :) Po prostu trochę bronie Opiekuna, bo definitywnie ma serce do roślin, może nie zawsze ma rękę, ale uczy się. Zresztą kto z nas nie z***ał czegoś przy pierwszym boxie? Ja np lałem przez całe kwitnienie pk13/14 do samego końca bez flusha. I z podobno legendarnego w smaku miksu zostało mi 2 słoiki ziela smakującego jak płyn do mycia naczyń...

tekbar

Well-known member
Buchów
0
Daawno nie zaglądałem tutaj. Interesuje mnie smak Master Kush :) ( też jest u mnie ). Na pewno podzielisz się opiniami na jego temat :) Co do grejfrucikow to tez jestem zainteresowany ogółem z racji mojej pierwszej uprawy gdzie byl ICED Grapefruit a teraz jest Big Grapefruit

Buch kolejny za całokształt.

Gniewosz

Well-known member
Buchów
0
wszystko gites ja tam nie umie sie do niczego przyczepic :) fajne by było jakbyś dał na jedno foto po suchym topie z każdego krzaka zeby zobaczyć roznice w kolorach :)

pozdro

D

delete

Guest
Heh twoja relka jest jak obrona pracy doktorskiej.Nieda się tego oblac...ale napewno spalić z przyjemnością.:spalony:

RunBoyRun

Well-known member
Buchów
0
No i jak to się mówi: Święta, Święta i po Świętach ;) Zacznijmy od boxa 250W, za 2-3h bede mial komplet fotek z 150W to też wrzucę.

22grudnia - 62 flo (12/12) - BOX 250W
HARVEST

[Box By Opiekun, Text By RunBoyRun]

Opiekun musiał wyjechać z miasta w obawie wjazdu na chatę przez grubasa w czerwonym, więc musieliśmy zrobić harvest. Bez dobrych nożyczek nie dalibyśmy rady: Ripen spowodował eksplozję milionów mikrotopów, zbyt konkretnych by wyrzucić, a zbyt małych by było wygodnie trimować. W trakcie zabawy skrupulatnie zbieraliśmy # z nożyczek i paliliśmy: moc zaskakująca. Samo ziółko po zbiorze poszlo na 3h do suszarki do grzybów by wyelimionować możliwość zaleśnienia, okazało się że wyschło bardzo dobrze. Niemniej temat poszedł do słoików w celu dalszego curringu.
Niestety - trimowanie szło wolno, i mimo 3 osób do pracy zajeło dobre 6h. Wynik fioletowego Grapefruita jest tylko polowiczny, ponieważ Opiekun nie skończył trymować i ma zamiar skończyć po Świętach... (n/c).

Ostatecznie:
Grapefruit Prime : mokrego 111.58g, suchego 28,02g
Grapefruit Fioletowy: mokrego fu*k knows, suchego otrymowana część (czyli mniej wiecej 3/5) 14,75, czyli pewnie ok 25g. ch*j wie, wciąz nie jest skończony.
Bubblegum - mokrego 76,38g, suchego 19.78g
Bubblegum Wpie****-Od-Życia - mokrego 47,30, czyli z 18,11g (dziwnie dużo, może niedosuszony).

Czyli w sumie około 90,91g.
g/W = 0,364

No i najważniejsze: foteczki :D

Zapomniałem dodać na temat smaku!

Grape Prime okej, bez curringu owoców nie czuć, Filet jakby bardziej zdecydowany w smaku, Bubblegum czuc posmakiem gumy, a spalony Bubblegum nie różni się zbytnio od swojego brata.

Ale nawet nie wykurowane, ususzone na szybko jest milion razy lepsze od dilerskiego!

D

delete

Guest
Za***iaszcze te topeczki nie zarzucę buchem,bo jeszcze bez uprawnień,ale "duchowego" buszka puszczam szczególnie za ten fioletowy fenotyp grapefruita,palce lizać.

Ostatnia edycja:

Natural

Well-known member
Buchów
1
MNIAM..... jak ja bym chcial te purpurowe foxtaile zmielic w mlynku i skonsumowac........... cos pieknego <wodna>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół