akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Hps 150w

• Autor wątku Usunięty 51004
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

emit

Well-known member
Buchów
28
Pojdzie.nie lej za duzo wody.jezeli to automat a masz inne nasiona to moze nowe wykielkuj.Ile dni ma malenstwo po wykielkowaniu??(ja juz kiedys to robilem a po dlugiej przerwie wracam.glowa juz nie ta dlatego sam pytalem ale co wiem to pomoge bez obwa)

emit

Well-known member
Buchów
28
Zapewne zdjecia musze dodac do galerii najpierw wiec.....tak gdzies o 20 dodam zdjecia jak to u mnie wyglada.oswietlenie i filter powinno sie inwestowac.samemu tez mozna wszystko zrobic.ja mam komfort ze filtra nie potrzebuje w sumie....hehehe....farciarz jechany.reszte to jak najtaniej robie.komfort.....nie martwie sie o trzymanie wilgoci i temperatury bo z filtrem jednak inna sprawa jest.zmnieksza sie przepustowosc powoetrza i takie pie****y.na logike bierz wszystko.

U

Usunięty 51004

Guest
Tak automaty AK -47 mają tydzień czasu . Pierwsze pestki mi nie wyszły przez tego hpsa. ;O jutro ledy mają mi przyjść spiderfarmer. Dwa krzaczki mają się dobrze, w jednym nie ma jednego listka i nie rosną nowe, to mnie martwi

U

Usunięty 51004

Guest
Jutro pokombinuje zdejmę ten filtr narazie . Jutro LED wleci sprawdzę jaka daje temperaturę. Jak będzie słabo zrobię nowy wlot pasywny

emit

Well-known member
Buchów
28
Uuu.....jak juz spidera bedziesz uzywac to dobrze bedzie.hos dobry ale jak masz boxa jak stodole

emit

Well-known member
Buchów
28
Pamietaj ze auto nie wybaczaja bledow.co zrobisz zlego to strata plonu .....ale zawsze nauka dla ciebie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół