• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[HPS 250w][0,36m2] Organic Grow 1x Eva Veneno 1x Nl x Big Bud 1x G13 pineapple express

Wyszukiwarka Forumowa:

u.never.know!@

Well-known member
Buchów
1
Witam
wszystkich ponownie doszedłem do porozumienia z kilkoma rzeczami wiec pomyslałem ze czas na małe grow ceny na ulicach i przedewszystkim jakos mi nie podchodzi a nie ma to jak swojskie palenie:spalony: dobra do rzeczy:

Rośliny: Eva veneno, World of seeds NLxBB i G13 pineapple express femi
Box: Secret jardin 60x60x160
Oświetlenie: 250watt hps dual spec z digital balast od maxibright z great 8 wing.
Wentylacja: Ruck fan 285m3/h i rhino pro filter 100x300 350m3/h połaczone akustycznym wylotem z pomieszczenia do kuchni + mieszajacy
Gleba i nawozy: Plagron batmix i na flo biobizz bloom zapakowane wszystko bedzie w airpots trening planuje fim i lst zobaczymy co tym razem z tego wyjdzie dwa nasiona juz wykiełkowały i własnie dzisiaj juz wszystko ruszyło mam nadzieje ze ostania pestka ukaże sie juz niebawem <coolpalacz> temperatura 26-27c i wilgotnosc 60% no i pora na kilka fotek zapraszam:

Box:

to by było na tyle tym razem do usłyszenia za 7 dni

z fartem pzdr....

u.never.know!@

Ostatnia edycja:

u.never.know!@

Well-known member
Buchów
1
Siemanko :zjarany:
juz 7 dni za mna w moim malym growlogu wiec pora na kolejny upday-cik jak narazie nic ciekawego sie nie dzieje rosliny spokojnie po malutku sobie rosna bez zadnych klopotow oby tak do konca<coolpalacz>
temp jak swieci slonko 26-29stopni wilgotnosc 50-55% w nocy 22stopnie i 65% wilgotnosci co tu duzo pisac czas na jakies foto

veneno 7 dzien w namiocie

g13 pineapple wyszla dopiero w niedziele wiec dopiero 3 dzien zycia nie wiem czemu tak pomalu wychodzila ale najwarzniejsze ze wyszla :smokee:

NLxBB

razem

pzdr... do uslyszenia za 7 dni

z fartem

u.never.know!@

u.never.know!@

Well-known member
Buchów
1
Siemanko :smokee:

pora na szybki updejcik w boxie wszysztko pomału do przodu jak na razie wczoraj przesadziłem dwie dziewczyny do docelowych doniczek temp i wilgotność bez zmian dwie panie dzis maja 14 dzien życia a pineapple 10 dzien <coolpalacz>

foty:

jak widać korzenie ładne zdrowe i gotowe na nowy więększy domek<shiza>

nlxbb

pieapple

veneno

wszystko razem

do nastepnego upday-ta

z fartem

u.n.k!@

Natural

Well-known member
Buchów
1
bardzo ladna bryla korzeniowa widac, ze dobra gleba i warunki
jakies nawozy w fazie veg przewidujesz?

u.never.know!@

Well-known member
Buchów
1
Wiec po tygodniu pora na mały updejcik dziewczyny maja sie dobrze smigaja do przodu bez przerwy zrobiłem delikatne lst na dwóch moich paniach czekam az pe podrosnie jeszcze w góre i tez ja to czeka strasznie sie krzaczy jak narazie planuje fim lub topping tydz przed flo wiec pewnie za tydz to panny czeka<coolpalacz> na flo wskakuje jak korzenie sie maksymalnie juz rozwina mam nadzieje dwa tyg max jeszcze <rotfl>

Panna leje czysta odstana wode z kranu bez zadnych ph mierników i maja sie jak widać na fotkach (DD)
Odrzywiac je zaczne dopiero jak zobacze jakies niedobory narazie nie ma co skoro maja sie git <rotfl>
dość gadania po blancie zawsze jakos wiecej pie***le:lol3:

FOTY

To było by na tyle tym razem
do nastepnego up-a
jakies pytania zapraszam do debaty :lol3:

u.n.k!@

Anaconda

Well-known member
Buchów
3
Pieknie pieknie kolego buszek dla ciebie.<wodna>

u.never.know!@

Well-known member
Buchów
1
Siemanko w kolejnym odcinku z cyklu byle do harvestu:lol3:
wiec tak sprawy maja sie dobrze jak narazie panny rosna bez zadnych problemów podlewam dalej czysta odstana woda co 4-5 dni i jak narazie moje panie nie sa głodne zadnych niedoborów nie widac zrobiłem w niedziele małe strzyżenie , fim i lst na dwoch :yeahh: dziś mija 28 dzien vegga i w niedziele mam zamiar zmienic swiatło na 12/12 bo panie po fim ładnie sobie juz odrastaja co da gdzies około 4,5 tyg vega korzenie ładnie sie rozrosły wiec mysle ze wystarczy temp i wilgotnosc w normie

FOTY

To było by na tyle tym razem jakies pytania zastrzeżenia zapraszam do debaty<rotfl>

pzdr...

u.n.k!@

big skun

Banned
Buchów
0
Bardzo ladnie ale czemu trening tak pozno , jak juz przelaczasz na flo?
Rosliny wygladaj bardzo dobrze bez zadnego nawozenia , czyli masz dobra ziemie - mozna wiedziec jaka?
Trzymaj tak dalej - kibicuje!
POZDRO!!!:pr:

u.never.know!@

Well-known member
Buchów
1
Bardzo ladnie ale czemu trening tak pozno , jak juz przelaczasz na flo?
trenowałem od drugiego tygodnia pomału lst a fim chciałem zrobic tydz przed przełaczeniem 12/12 bo w sumie jeszcze 2 tyg około indukcji wiec dobrze sie ułoży mam nadzieje hehe:zjarany:
Rosliny wygladaj bardzo dobrze bez zadnego nawozenia , czyli masz dobra ziemie - mozna wiedziec jaka?
Trzymaj tak dalej - kibicuje!
POZDRO!!!:pr:

ziemie kupiłem plagron batmix taka mam tylko po angielsku hehe

Plagron’s flagship soil, BatMix is in our opinion currently the best soil available for organic growing.
It contains all of the usual ingredients that you find in it’s competitors such as Canna’s professional range and Biobizz’s All-Mix, but Plagron have also included a cracking level of bat guano into the mix and plants absolutely love it.
Bat mix contains enough fertliser for around 3-4 weeks rapid growth with just tap water added, or it also works really well with the full Plagron or Biobizz feeding range.

to ze sklepu heh

pzdr....

u.n.k!@​
btw ciezko sie ogarnać hehe :zjarany:

u.never.know!@

Well-known member
Buchów
1
Siemanko pora na kolejny odcinek z cyklu byle do :harvest:
dzisiaj upik i inna sprawa ale o tym za chwilke

rosliny smigaja juz od niedzieli 12/12 i dzisiaj po wyciaganiu panien z domku na sesje okazalo sie ze pineapple i nl puszczaja juz preflowery co cieszy i tez dostay pierwsze papu 1ml grow i bloom wszystko organic temp i wilg wszystko w normie co tu duzo pisac

foty:

i to byo by na tyle z relacji z namiotu :spalony:

teraz inna sprawa postanowilem zrobic mala zgadywanke/konkurs strzlow:sunny:
wiec tak jest do ustrzelenia 5 nasion trzeba tylko napisac jak myslicie ile z tych trzech panienek wyjdzie mi gotowego produktu :grin:
leje tylko nawozy organiczne nie bedzie zadnych pk boosterów i innych roznych uzywek tym razem nie chodzi mi wogule o plon, wiec leje grow i bloom na zmiane z czysta woda to na tyle aha trzeba by to jakos sprawdzac zeby dwa razy ten sam wynik sie nie pojawil bo w tedy wiadomo wygra ten kto pierwszy napisal.
Tak jakos na tego pomysla wpadlem bo mam za duzo jakoes pestek a szkoda zeby lezaly <joint>

pestki beda chronic haze x 3 od world of seeds,1x purple haze g13 labs,i blueberry gum g13 labs jzu wszystko spakowane w mala koperte czeka na wylot;) foty zeby nie bylo;)

tutaj wszystkie trzeba jakos sie dzielic heheh:spalony:

pozdrooo i do usyszenia za 7 dni zapraszam no i powodzenia

z fartem

u.n.k!@

pokurcz

Well-known member
Buchów
0
obstawiam ze 150g suchej mandzuri wyjdzie z tych panien

pzdr.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół