• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[HPS 250W][0,55m2] Super Skunk x3 / Skunk #1 x2 GOLABek i jego rozkminki

Wyszukiwarka Forumowa:
C

Cweluch

Guest
Siemanko wariaty.Dzis próbuje swoich sil w ogarnieciu fotorelacji(a ze na kompie nieogarniety jestem także zobaczymy:freak:)
TO TAK...
Wentylacja 2x120 wylot,pasywny wlot
Lampka: Hps 250w,box 0,55m- ogarniety ze starej szafy
Nasionka: od Sensi Seeds, wybralem skunk#1 oraz super skunk.Do szklanki polecialy dwa skunk#1 i trzy superskunki.
Nawozy: Planuje lac standardowo BIOHUMUS,Planton K oraz PK 13/14.
Ziemia:Substral Osmocote, wzialem na probe,do***alem perlitu i keramzytu, Ph 5.8 zobaczymy co to za gowno w niej siedzi(jakies zolte kuleczki).Oraz 10 l TOTAL MIX,gratisowego podloza z sioubi...;] zawieralo perlit ale keramzytu dosypalem...RAZACY BLAD KTORY POPELNILEM a mianowicie nie dodalem dolomitu;] ale na dniach dorwe to podleje, dlatego blade maluchy.
Wszystko polecialo do 11l doniczek, i stoi juz 5 dni pod lampka....rosna;)
Temp/Wilg-(20c-25c)noc, (29c-30.5c)dzien, wilgoc na weg dzien 50-70% noc 50-65.
Coż chlopaki i dziewczyny...reszta wyjdzie w praniu....POZDRO i jakby ktos mial porady, z gory dziekowa.TO MOJA 2-GA UPRAWA IN TAKZE BOGATEGO DOSWIADCZENIA NIE MAM.Ps sory za jakosc zdjec....na razie tylko telefonie, postaram cos ogarnac za jakis czas

:spalony: To moj spartanski boxik

Ziemia TOTALMIX,ciekawe co bedzie.

Pierwsze dni życia....

1-wszy dzionek pod lampka

5-ty dzionek

tak wygladaja w 5-tym dniu....dolomitu k***aaa;] jutro lub pojutrze podjade, narazie pusty jestem, a juz maja dostepny...

Dzien 6....tak je ustawilem;] narazie rosna,wrzuce up za kika dni,postaram sie lepsze fotki poogarniac...pozdr

---------- Aktualizacja posta 21:48 ---------- Czas poprzedniego posta 21:30 ----------

[/COLOR]Ps. Tam jest jedna doniczka wygladajaca na pusta, tam wsadzilem malutkiego skunk#1 bo mialem problem z jednym kielkiem. Niedlugo pojdzie w gore;]

Ostatnia edycja:
C

Cweluch

Guest
okolo 2 dni, na parapecie w kubku, pozniej wsadzilem do docelowych doniczek bo balem sie ze pogotuje;] wczesniej parapeciaki w boxie mialem, takze troszke inaczej bylo.

amnesia123

Active member
Buchów
0
a jak kielkowales bo ja wrzucilem do wody jak opadly na dno to odrazu do ziemi i teraz czekam rano wrzucilem do ziemi ;/

C

Cweluch

Guest
i ja tak samo robie,opadna,dobrze nasiakna wkladam na centymetr poltora i na parapet, na sloneczko. jak nie wyszlo to czekaj chociaz nie grzeb tam.do tygodnia jak nie wyjdzie to wypie****...roznie to z nimi jest. mam 2 noname na parapecie to mi te skunki poprzerastaly na poczatku,experymentalnie wpie****e pozniej do boxa, bo narazie moge tylko 5 donic dac bo 6 mi nawilzacz zajmuje, a jak byl na zewnatrz to nie mialem nawet 60 % wilg;]sory za rozpis....czekaj z tymi sionkami;]

amnesia123

Active member
Buchów
0
troche sie niecierpliwie bo kupilem 5x ak47xlr5 3x automazar i 2xamnesia :) lampe mam wlaczona caly czas wiec tylko czekanie mi pozostaje

C

Cweluch

Guest
tzn 24/0??? nie moze tak byc, 20 na 4 daj bo roslina musi odpoczywac. automaty 20/ 4 femki 18/6 pozniej 12/12. jak dasz 24 swiatla, to mysle ze dlugo nie pozyja;]

amnesia123

Active member
Buchów
0
tzn teraz tylko chodzi tak zeby podtrzymac temperature w boxie do wyjscia na swiat :) a pozniej 20/4

C

Cweluch

Guest
rozumiem;] dzialaj hehe....tez probuje sil. zobaczymy co wyjdzie...;] pozdr

glock

Well-known member
Buchów
0
no to cie mam i siedze w pierwszym rzedzie :) lap bucha

---------- Aktualizacja posta 23:44 ---------- Czas poprzedniego posta 23:43 ----------

tzn 24/0??? nie moze tak byc, 20 na 4 daj bo roslina musi odpoczywac. automaty 20/ 4 femki 18/6 pozniej 12/12. jak dasz 24 swiatla, to mysle ze dlugo nie pozyja;]

ja auto dalem odrazu 12/12 i rosna :) pozdro :spalony:

C

Cweluch

Guest
Dzien 9 -rosna wariatki....a ja wymontowany jestem, po urodzinach koleszki takze dobranocz...wariaty.:spalony: trzeba sie wyspac zeby znow:yeahh:

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

wszystko ladnie tylko co sie stalo z ziemia w jednej donnice:spalony: a po zatym ladnie sie rozrastaja planujesz lst ?

C

Cweluch

Guest
hehe reszte ziemi podsypalem pod inne roslinki,zeby pelne byly, a do skunika dokupie woreczek na dniach. lst oczywiscie;] mialo nie byc ale jednak;] wyjdzie w praniu...

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
lst oczywiscie;] mialo nie byc ale jednak;] wyjdzie w praniu...

Rób LST powinieneś być zadowolony z tego treningu. Póki co ciężko oceniać, bo to dopiero początek ich życia i zdjęcia też zrobione masz z daleka. Chociaż z tego co widzę to mógłbyś właśnie dospać ziemi do brakującej panny :) i jak już w dwóch masz keramzyt, do daj na wierzch w pozostałych też.
Będę zaglądał i podglądał <coolpalacz>

C

Cweluch

Guest
Dzien 10- dzis nie wychodze z domku;] odpoczywam...chyba ze na lolka;) wilczyduchu,dokladnie tak mam zrobic...ale jutro hehe.<piwofuck>:zjarany:. Pozdrowka wariaty;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół