akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[HPS 250W][0,55m2] Super Skunk x3 / Skunk #1 x2 GOLABek i jego rozkminki

Wyszukiwarka Forumowa:

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

co tu pisac lecisz dalej pozdro:spalony: odpoczywaj hehe

C

Cweluch

Guest
Dzien 12- rosna maluchy,ogarnalem keramzytu,podsypalem ziemi...czekam az podrosnie malutka to podsypie jeszcze, i dopelnie keramzytem....coz wiecej pisac.;)pozdr

wrzuce cos za tydzien:):spalony:

glock

Well-known member
Buchów
0

ladnie ladnie sie panie rozrastaja jednak nie auto to nie auto juz wiem ze wiecej zadnych auto nie sadze :) no to lap bucha panie golabek hehe za ta ziemie:spalony:

C

Cweluch

Guest
hehe dziekoweczka glocku;) a jak tam u Ciebie leci? rosna maluszki?;]pozdr

glock

Well-known member
Buchów
0

rosna rosna ale juz sie nie moge doczekac kiedy wsadze 4 skunki i ams a co do withe rusian to takie tam patyki hehe nawet nie robie lst niechce mi sie :spalony:

Ps. moze wiesz co zrobic zeby moj no name zacza kwitnac mam go odpoczatku 12/12 i niewiem czy go trzymac czy na taras wystawic

C

Cweluch

Guest
hehe popalic bedzie co;) obaczymy co u mnie porosnie,narazie poczatki....

glock

Well-known member
Buchów
0

a ja powiem tak masz skunk jest dobrze hehe :spalony: ludzie dotej pory zachwalaja moc :)

C

Cweluch

Guest
ty ja wzialem go bo mialem big bud brac i wwxbb ale koleszka wyhodowal i bez curringu smaczny, i w h*j z super skunka bylo, a skunk # wzialem na probe, nie palilem go jeszcze

C

Cweluch

Guest
spoko, taki mialem wlasnie plan;) poczekam az troszke ziemia osiadzie w maluchu, podsypie jeszcze troszeczke,i dopiero dosypie keramzytu.dzis znalazlem w opakowaniach 2l po 3 zl i to kolo mnie takze blisko mam, na przyszlosc;] pozdrowka wariaty.jutro moj wielki dzien;)BALEEEEETTTTTT!!!! i łukiem....z hukiem;) albo lepiej bez huku, hehe.

glock

Well-known member
Buchów
0
zostaw tytanica hehe nie plyn panie pozdro:spalony:

C

Cweluch

Guest
hehehe;] i wez tu nie plyn jak juz koleszka wiosla naszykowal heheh;) ja to bym w domku posiedzial,raz chociaz ale on mi co roku balet organizuje takze sie dostosuje:D hahaha, nie pogardze dobra zabawa wsrod swojakow;] o nieee:D pozdro ide kim;)

---------- Aktualizacja posta 09-09-2012 12:12 ---------- Czas poprzedniego posta 06-09-2012 22:32 ----------

Dzien 15- przyszedl czas na Lst,moze ktos obczaic czy dobrze zrobione? bo raz robilem xD dziekoweczka;)

glock

Well-known member
Buchów
0
no siemka kolego widze lst gitara a kabelki rozumiem ze miedziane :)?:spalony: pozdro

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0

Dzien 15- przyszedl czas na Lst,moze ktos obczaic czy dobrze zrobione? bo raz robilem xD dziekoweczka;)

Jest okej, ale jak już bym miał się przyczepić to.....patrząc na zdjęcie pierwsze,od lewej główny szczyt - okej. Potem jest ten na środku - który chyba w ogóle nie jest położony i pieje do góry i potem trzeci szczyt taki malutki, który przyglebiłeś bardzo mocno. Czy patrząc z perspektywy horyzontalnej to szczyt 1 i 3 są na jednej wysokości a szczyt nr 2 góruje nad nimi?
Oczywiście w tej fazie układanie ideału nie ma znaczenia, ale jakoś tak mi się estetyka załączyła.
Ale generalnie jest OKEJ :)

C

Cweluch

Guest
tak 2-gi jest wyzej, nie kladlem go, tylkozostawilem(nie wiem czy dobrze zrobilem) reszte poprzypinalem jak dalem rade. to w takim razie naginam reszte;) dziekoweczka

---------- Aktualizacja posta 16:00 ---------- Czas poprzedniego posta 14:46 ----------

tak druciki miedziane, bez oslonki, tak mialem tamtym razem przy blackberry,koleszka mi pomagal wtedy i tego nauczyl, a wiesz z bani wylecialo hehe takze lepiej zapytac, zeby nie spie****ic....a kiedy im fim? za tydzien dzies myslalem...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół