akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[HPS 250W][0,55m2] Super Skunk x3 / Skunk #1 x2 GOLABek i jego rozkminki

Wyszukiwarka Forumowa:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
a wiesz z bani wylecialo hehe takze lepiej zapytac, zeby nie spie****ic....a kiedy im fim? za tydzien dzies myslalem...

Golabek ja bym z fim`owaniem przynajmniej jeszcze 7-10 dni zaczekał. Bo teraz to za wcześnie, bo zrobisz jej high stres :freak2:. No wiesz, poza tym zobaczysz jeszcze jak będzie znosić stres związany z lst i jak będzie rosnąć. Ale wstrzymaj się na jakiś tydzień:D
aha i zapomniałem, możesz się zaopatrzyć w AssahiSL jeżeli nie masz. ja osobiście nie stosuje ale podobno daje niezłe rezultaty.
Pozdrówa i z farciszem wariacie :)

C

Cweluch

Guest
LST zrobione,dziekoweczka za pomoc,a ASAHI postaram sie ogarnac,nie stosowalem, ale slyszalem wiele dobrego;) jeszcze raz dziekowa i do zoba;] up-ne cos za kilka dni, jak sie maluchy odpija troszke.POZDR

C

Cweluch

Guest
Dzien 18- maly up-ek, dziewczyny rosna, odrosty,odrastaja....czekamy;) zapodalem po nakretce biohumusa na litr pod kazda pania...niech maja;] nie za male jak na 18-ty dzien?:zjarany: Pozdrowka wariaty

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Dzien 18- maly up-ek, dziewczyny rosna, odrosty,odrastaja....czekamy;) zapodalem po nakretce biohumusa na litr pod kazda pania...niech maja;] nie za male jak na 18-ty dzien?

Siemano, nie jest źle jak na 18 dzionek :mrgreen:. Biohumusa możesz podawać w 100% wartości czyli standardowo 3-4 nakrętki na litr wody (no chyba że masz jakiegoś nietypowego biohumusa i zalecenia są inne).
Poza tym fajnie idzie, ale pytanko: ile ta najmniejsza swieżynka ma dni, tez 18?

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

wszystko za***iscie ci idzie co tu dalej pisac z fartem do konca pozdro:spalony:

C

Cweluch

Guest
nie ona ma okolo 10-12 dni nie liczylem;) po prostu ja dluzej potrzymam, to jest skunk #1 ale dziwie sie ze tak slabo rosnie, reszta szybciej wypie****ila w gore, zobaczymy za tydzien.niech rosna. dziekowa za pomoc chlopaki;]

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
nie ona ma okolo 10-12 dni

noo, nie jest tak najgorzej jak na prawie 2 tygodnie :mrgreen:, pewnie jak w większości przypadków, energia idzie w rozbudowę układu korzennego. Trzymam kciuki żeby ci wystrzeliła lada moment tak, żebyś nie nadążał z odsłanianiem szczytów :pr:
Wszystkie parametry w normie? tak pytam kontrolnie i z ciekawości?

C

Cweluch

Guest
wsio ok...29 c teraz mam i 59 wilgoci. daje rade;) a w korzenie to w h*j idzie bo od spodu doniczki tam gdzie dziurki sa widac korzonka takze sie rozbudowuje na stowe, 2 dni temu nic nie bylo;] z fartem chlopaki

glock

Well-known member
Buchów
0
ku**a ale jestem ciekaw tego skunka :):spalony: hehe sory ze smiece nie moglem sie powstrzymac
:mrgreen:

C

Cweluch

Guest
bez lipy wariat;) mile widziane hehe tez ci spama narobilem hehe,jeszcze raz dzieki wielkie za pomoc wariat;)

M

Mr. Edek

Guest
Całkiem spoko jak na swój wiek :D widać, że zdrowe, pełne wigoru, tylko czekać aż pokażą na co je stać. Wszystko na miejscu jak powinno GOLABek. :spalony:

Porobiony_Pysk

Well-known member
Buchów
0
bardzo fajne krzaczki :) i widze że boxik podobnie spartański do mojego :) Krzaczki jak na 18 dzień fajnie rozkrzaczone i zdrowe ;> Mam nadzieje że za pare dni jakiś upik zobacze ;> Z fartem !

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

NO wlasnie dawaj up i zostaw tytanica :mrgreen:

C

Cweluch

Guest
wieczorkiem up-ne cos bo zona w szkole i telefon ma (lepszy);] pozdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół