• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

[HPS 250w] Szał PaŁ 1x(G13 X Haze) & 4x(Cheese) od Buddha Seeds

Wyszukiwarka Forumowa:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
W miedzy czasie mojego obecnego growloga, postanowiłem odkurzyć szafe babci Stefci i zagniezdzic moje bestie. Jedna pestka to cross z konkursu Swiąteczna Maria, G13 x Haze X super skunk X Hashberry a kolejne cztery to serki pobrane z plantów z obecnej fotorelacji.
https://www.forum.haszysz.com/hps600w-1-44m2-serowy-spot-voodoo811-t63614.html
A tu fotka matek G13.

Cały veg bedzie przebiegał pod Hps 250W w bublerach o poj. 8L, pożywka to GH Flora Series, EC na poziomie 1.3 - 1.6, ph 5.8

Uploaduje kilka fotek na początek, growlog bedzie odswierzany co 4-5 dni.
Zapraszam i czekam na komentarze,

ten ostatni to klon hejza, ma charakterystyczne nieregularnie rozłozone internody, czy ta kompilacja cheesów i hejza ma szanse dorastac razem w jednym setupie? mam nadzieje! podobno hejzy mają długi flowering.

-OM-

Well-known member
Buchów
0
w koncu jakis projekcik z bublerami, bede bacznie sledzic bo sam mysle o czyms takim tylko duzo wieksze kubły.... buchy sie skonczyly ale ***ne nastepnym razem, jak dobrze przytrenujesz hejza to spokojnie mozna razem je uprawiac, powodzonka <wodna>

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Dzieki om własnie o taką odpowiedz mi chodziło, ten hejzik to bedzie grube palenie, not for pussy's ze tak powiem, jesli chodzi o uprawe w bublerze to zapraszam do mojej zakonczonej fotorelacji w której pogoniłem z jednego planta 300g. moze znajdziesz tam kilka informacji które ci sie przydadzą

https://www.forum.haszysz.com/supericedgrapefruit-hydro-1500g-t55477.html?p=750428

---------- Aktualizacja posta 21-07-2012 15:46 ---------- Czas poprzedniego posta 17-07-2012 14:32 ----------

siemanko w czasie kiedy malenstwa rosną, chciałbym wrzucic kilka fotek jak fimowac mlode planty pod pózniejszego scroga dla kolegi "wilczyduch" który mnie poprosił o pomoc. Ten fim to akurat fotka matki cheesa który bedzie dawca na przyszłe uprawy, jak malenstwa w szafie podrosna to tez wrzuce fotki z fima.

Interesuje nas trzecie pietro, pierwsze pójdzie do calkowitego odciecia, drugie jest własciwe i trzecie z pomiedzy ktorego pozbywamy sie odrostu.

podpieramy z tyłu trzecie pietro i wyginamy topek do złamania.

narazie tyle, za kilka dni podrzuce jak to wygląda w całokształcie. nara<piwofuck>

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
masz racje happy, ktos mi kiedys wbił do głowy że to fim ale to toping choc efekt podobny, ale toping można lepiej kontrolowac, buch dla ciebie.

---------- Aktualizacja posta 22-07-2012 15:16 ---------- Czas poprzedniego posta 21-07-2012 23:57 ----------

siemka, tak jak obiecałem up'a co kilka dni tak mam swieże fotki, szczepki zaklimatyzowały sie na maxa co widac na dnie koszyka i skupiają sie na wzroscie, nawet G13 slicznie sie krzaczy co mnie zaskoczyło bo jej matka mimo 300w cfl wyciągneła sie dosyc mocno ale i tak ładnie kwitnie, jednak hps to jest najlepsze swiatełko i sądze ze jeszcze długo nic go nie zastąpi.

Widok z lotu ptaka, hehe.

zdecydowanie ta jest moim faworytem, ale mysle że wszystkie bedą identyczne.

G13 zdecydowanie krzaczy sie wegług swoich zasad. Wygląda troche dziwacznie ale tempem wzrostu nie ustepuje reszcie.

Młody system korzeniowy zaczyna sie panoszyc w kubełkach.

Pozdrawiam i do nastepnego razu, krzaczki bedą już po wstepnym topingu.:smokee:

G

Gaynet

Guest
No i spoko, powoli sobie rosna nic tylko czekac na ta ciekawsza czesc :D:D:D

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Siema ziomki, dorzucam kilka obrazków, roslinki mają sie dobrze, ogoliłem wiekszosc wiatraków na chees'ach zeby młode pędy mogły rosnąc swobodnie.

ten serek na dole jakis niewydarzony, ale pewnie sie wyrobi.:freak:

To by było tyle na dzis, wracam do strony głównej przekopywac sie w czelusciach durnych postów w poszukiwaniu prawdziwych upraw i odkrywania tajników growingu. Nara <piwofuck>

G

gowna strugi

Guest
To by było tyle na dzis, wracam do strony głównej przekopywac sie w czelusciach durnych postów w poszukiwaniu prawdziwych upraw i odkrywania tajników growingu. Nara

voodoo... skąd to gorycz? <lol> chyba nie ze skali obowiązków przy 2 uprawach... swoją drogą, nie zdziwię się na zaraz będzie trzecia, i czwarta, i piąta... będziesz miał CONSTANT FLO & INSTANT HARVEST :crazy:
pozdro <peace>

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
trzecia tez jest, mam tam dwa g13 w tym samym wieku flo co sery ale pod 300w cfl.

Ot.. co..

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
siemka, mam kilka fotek z wczoraj, kiedy to uzupełnialem bublerki i dodawałem nawozy, planty sa totalnie ogolone, wszystkie dolne internody obciete, a młode pedy dostały kolejny toping, z autopsji wiem ze dwa dolne pietra dają ch***wy plon, i zużywają potencjał planta, wiec zostawiam tylko te od trzeciego pietra w góre, wyglądają okropnie ale zapewniam was ze dzis mają już ładne mlode wiatraki, hejza potraktowałem lekkim croppingiem, ale dzis tez juz pieknie sie prezy i umacnia złamania. Pozdrawiam

korzenie sa naprawde ładne.

A to połamany hejzik, hehe.

Do zbioru sera jeszcze troche wiec te planty bedą we wzorowej kondycji, przeciągniety veg, przyciete, no i piecio tygodniowy system korzeniowy bedzie pompował rosliny jak wsciekły, juz zacieram rece, nastepny up jak panienki obrosną w piórka.

T

Tlazolteotl

Guest
Ciekaw jestem takiego golenia, bo do niedawna bylem zwolennikiem pozostawiania wszystkiego, ale ostatnio zastanawiam sie nad takimi metodami.
Musze wiecej poczytac, no i bede obserwowal.
Powodzenia

G

Gość

Guest
voodoo811 bardzo fajna fotorelacja, mam pytanko co to za kamyki na plycie ziemi są? keramzyt?

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
tak to keramzyt, ale koszyki sa wypełnione tylko keramzytem, tam nie ma ziemi, to uprawa hydro.

C

Cweluch

Guest
patrze tak na te twoje planty....i ku**a zdrowszych nie widzialem....nie ma jak hydro jednak;] chyba kiedys sproboje.narazie box ,250 i sie ucze.bardzo ladnie.dam buszka ale narazie rozdalem.pieknie i czekam na dalszy rozwoj

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół