• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[HPS 250w] Szał PaŁ 1x(G13 X Haze) & 4x(Cheese) od Buddha Seeds

Wyszukiwarka Forumowa:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Tak zdarzyło sie ale nie w tej uprawie, pozywka siegała 27st. Nie zauważyłem żeby rosliny to odczuły, napewno rozpuszczalnosc tlenu jest kiepska, ale u mnie pompa chodzi 24h i w nocy pożywka znowu jest nasycana intensywniej, ogórki np. bardzo lubią byc uprawiane jak to sie mówi na "gorący korzen", na swieżym oborniku który dojrzewa i tym samym fermentuje i wytwarza spore ciepło, w tym wypadku temperatura jest wrecz dobroczynna.

hamach

Well-known member
Buchów
0
Podziękówka za odpowiedź i oby do :harvest:.Powodzonka:yeahh:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
własnie miałem zabierac sie za up'a dzis po południu ale cos mi przeszkodziło, ale co sie odwlecze to nie uciecze, a mam fotki

tutaj moja 3 tygodniowa pożywka, przejrzysta jak kryształ,.. hehe

a tu moje nowe cacko, 600w
[/url]
ta z przodu to g13xhaze:zjarany:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
przedostatni upload

Witam was koledzy serdecznie po długiej przerwie, ostatnio nie mam czasu i hobby schodzi troche na boczny tor, ale dzis przygotowałem troche fotek, nie bede sie rozpisywał, straciłem troche rachube który to już tydzien flo ale co tam... grunt to robota. Pozdrawiam.:harvest::harvest::harvest:

To tyle, jak widzicie rude kudły powolutku wyłażą ale ale, jeszcze dwa tygodnie, jak wspominałem planty porosły dlugie z racji ze wyjechałem na pare dni a moja połówka nie ma reki do ogrodu, i musiałem kilka pałek powiązac, ale ogólnie jest ok, cholernie lepkie...:smokee:, jeszcze tydzien odzywek i długi fluszyk. A tym czasem babcia Stefania atakuje Szwajcarie i szykuje kolejny przemyt SeRa!!! https://www.forum.haszysz.com/babcia-stefania-upycha-serowy-stuff-do-t68823.html

Ostatnia edycja:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Czesc, no harvest nastapił! ...tydzien temu planty zakonczyły żywot, i wydały na swiat 360g cudownych owoców. Pozdrawiam.<lol>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół