T
Tlazolteotl
Guest
Witam w mojej nowej fotorelacji, chociaz nie do konca mojej.
Caly zestaw powedrowal do znajomego, bo u mnie w chwili obecnej nie ma warukow. Jako, ze ma on marne pojecie o wszystkim to ja glownie wspierac bede to grow i mam zamiar to przedstawicw miare mozliwosci. 8)
rosliny: 2xWhite Widow, 1xSuper Cheese, 3xBluberry Twist, 3xExodus Cheese
box: 90x90x180
swiatlo: HPS 2x150w + swietlowka UV na ostatnie tygodnie flow
wentylacja; wentylator wpychajacy, wentylator wyciagajacy, filtr weglowy
podloze: donice ok.8l; mieszanka Miracle Grow Compost, perlit, Guanakalong-natural bat dung, odrobina gleby gliniastej, dolomit
nawozy: weg. Biohumus, Root Juice-BioBizz, Kalong Grow-Guanokalong;
flow. Kalong Bloom, Taste Imprower-Guanokalong, Top-Max, Bio-Bloom- BioBizz
fotoperiod; 18/6, 12/12
trening: tylko LST
Ogolnie to ma byc to pierwsza ORGANIC uprawa, ktora sie zajme. Nie wiem co z tego wyjdzie, czy czegos nie spieprze, czy uda mi sie uzyskac dobry plon.
Nie mam w tym doswiadczenia, ale znajomy sie uparl, a ja sam tez jestem ciekaw efektow. Wyjdzie w praniu.
Zdjecie zakatowanych 7 dniowych roslin ( nie wszystkie, bo niektore maja kilka dni opoznienia). Ruszylismy troche z partyzanta wiec narazie wyglada to marnie, ale wszystko da sie uratowac.
Za wszelka pomoc, ktorej bede potrzebowal w miare rozwoju sytuacji z gory dziekuje, wolnym ludziom tego niewolniczego swiata<peace>
Caly zestaw powedrowal do znajomego, bo u mnie w chwili obecnej nie ma warukow. Jako, ze ma on marne pojecie o wszystkim to ja glownie wspierac bede to grow i mam zamiar to przedstawicw miare mozliwosci. 8)
rosliny: 2xWhite Widow, 1xSuper Cheese, 3xBluberry Twist, 3xExodus Cheese
box: 90x90x180
swiatlo: HPS 2x150w + swietlowka UV na ostatnie tygodnie flow
wentylacja; wentylator wpychajacy, wentylator wyciagajacy, filtr weglowy
podloze: donice ok.8l; mieszanka Miracle Grow Compost, perlit, Guanakalong-natural bat dung, odrobina gleby gliniastej, dolomit
nawozy: weg. Biohumus, Root Juice-BioBizz, Kalong Grow-Guanokalong;
flow. Kalong Bloom, Taste Imprower-Guanokalong, Top-Max, Bio-Bloom- BioBizz
fotoperiod; 18/6, 12/12
trening: tylko LST
Ogolnie to ma byc to pierwsza ORGANIC uprawa, ktora sie zajme. Nie wiem co z tego wyjdzie, czy czegos nie spieprze, czy uda mi sie uzyskac dobry plon.
Nie mam w tym doswiadczenia, ale znajomy sie uparl, a ja sam tez jestem ciekaw efektow. Wyjdzie w praniu.
Zdjecie zakatowanych 7 dniowych roslin ( nie wszystkie, bo niektore maja kilka dni opoznienia). Ruszylismy troche z partyzanta wiec narazie wyglada to marnie, ale wszystko da sie uratowac.
Za wszelka pomoc, ktorej bede potrzebowal w miare rozwoju sytuacji z gory dziekuje, wolnym ludziom tego niewolniczego swiata<peace>
Ostatnia edycja: