• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[hps 400w][1,2m2] pierwsza fotorleka 3xwitherusian 1x no name ,przewitaminkowana amnezia

Wyszukiwarka Forumowa:

glock

Well-known member
Buchów
0
Witam to moja pierwsza fotorelacja ,ale druga uprawa ,withe rusian ma 5dni od wyjscia z ziemi i dalej nie bede sie rozpisywal:spalony:

Box 1,20 m kwadratowy
oswietlenie hps 400
moje panie 3x withe rusian
auto 1 x no name z pestki z pod coffica 1 x amnezia haze niestety przedobrzylem z witaminkami
jedzonko substyral na weg i na flo +pk 13/14 :bounce:
wentylacja 1x komputerowy 12x12 ale za tydzien dokladam jeszcze 3

no to pare fotek czas zapodac:spalony:

nawozy:jocolor:

no name

withe rusian

i przewitaminkowana amnezia:pl:

calosc:zombi:

i teraz tak zaczynam od pytanka czy ta amnezie zostawic czy ciac

Nastepne foto za tydzien

P.S jutro do kraju Pozdro

Ostatnia edycja:
C

Cweluch

Guest
ale ta amnesia smakowicie wyglada:D i nie malo bedzie;] czekam na upka,ale napewno dlugo bedzie dochodzic,jak blackberry, jak nie dluzej....dlatego ja na skunki sie nastawilem hehe.Z fartem kolego

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

no to jest po amnezi wczoraj ide do boxa a caly glowny szczyt lezy zlamany wiec dzis fryzjer pozdro pozniej maly up:spalony:

no i dzieki za bucha :)

---------- Aktualizacja posta 20:47 ---------- Czas poprzedniego posta 09:31 ----------

No to maly up po tygodniu :spalony:

wszystkie panie

1 white rusian zaczal kwitnac reszta sie osciaga :zjarany:

no name z pod coffa pokazala plec:spalony:

to tyle na ten tydzien
i pare pytan
a)czy one nie sa zamale na kwitniecie(auto 3x withe)
b) czy lac juz jedzonko na kwitniecie
C)robic lst (odpowiem sam jutro robie :spalony:)

amnesia schnie niewiem czy cos z tego bedzie topkow jest duzo ale czy bedzie klepac ? niewiem no to za tydzien nastepny up
prosze o jakies rady :):spalony:

b)

---------- Aktualizacja posta 20:50 ---------- Czas poprzedniego posta 20:47 ----------

ale ta amnesia smakowicie wyglada:D i nie malo bedzie;] czekam na upka,ale napewno dlugo bedzie dochodzic,jak blackberry, jak nie dluzej....dlatego ja na skunki sie nastawilem hehe.Z fartem kolego

smakowicie moze tak topki sa luzne :zjarany: zobacze co po suszeniu
ja tez czekam az te pojda gratisy i wale 9 pan 4 skunk special 4 a.m.s i 1 jorge diamonds jestem jej ciekaw czy wogole podolam moze ktos uprawial jorge to cos powie ?:spalony: pozdro

---------- Aktualizacja posta 03-09-2012 10:02 ---------- Czas poprzedniego posta 02-09-2012 20:50 ----------

W h*j odwiedzajacych:zjarany: ale i tak dociagne :):spalony:pozdro

C

Cweluch

Guest
nooooo pieeknie sie tu,u ciebie wariat zaczyna dziac;] CORAZ BLIZEJ....hehe u mnie dopero 8 dzien,mija, i male cos....pozniej up'ne jak dupka z tel wroci.pozdr wariat

---------- Aktualizacja posta 10:26 ---------- Czas poprzedniego posta 10:25 ----------

a papu juz stopniowo zacznij podawac ;]

glock

Well-known member
Buchów
0

dziekowa za bucha i dobre slowo :):spalony: a papu od jutra daje :) na flo

Beginers

Well-known member
Buchów
0
ladnie sie zapowiada powodzenia i z fartem do konca... btw. Ja bym wyciagnol te wiadro ze szmata... jest to źródło zarazków itp... jesli chcesz podwiekszyc wilgotnosc to polecam porozstawiac jakies naczynia z woda ale bez szmaty bo bedziesz mial problem jak ci sie jakies niepozadane zarazki dostana...

glock

Well-known member
Buchów
0

Masz racje z tym wiadrem juz jest wy***ane ale dzieki za podpowiedz no i jak cos zauwazysz nie tak to wal :) pozdro i lap bucha:spalony:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
Niema za co staram sie pomoc jak moge.. pozdRo i z fartem do konca :) jak cos zauważę to bede pisac :)

glock

Well-known member
Buchów
0

No to od dzis leje plankton k zrobilem koncentrat czy dawac go 10 ml na 2 litry jest to moj pierwszy raz z tym nawozem i biohomus extra jest na weg rozumiem ? bo kupilem do kwiatow zielonych i kwitnacych i niemam pojecia wczesniej lalem caly czas substral do zielonych na weg i do kwitnacych na flo i bylo niezle ale..

Ps moze pisze glupoty a a moze nie :)(mala bombka):spalony:

C

Cweluch

Guest
ja daje g/litr na poczatek 0.7 zeby przyzwyczaic do nawozu;] koncentratu nie robilem, rozpuszczam dzien/dwa przed podlaniem;)

glock

Well-known member
Buchów
0
niechce mi sie bawic z waga za kazdym razem wiec zrobilem koncentrat 50 ml koncentratu na 10 l wody wiec 5 ml na litr dobrze mysle zawsze z matematyki bylem cieniutki hehe:spalony:

---------- Aktualizacja posta 08-09-2012 19:29 ---------- Czas poprzedniego posta 05-09-2012 10:40 ----------

Witam no to maly up niebede sie rozpisywal

wszystkie panie

tutaj z bliska

a tutaj no name niewiem czy cos z niej bedzie od pestki sloneczko 12/12 nie jest to auto moze jakis pomysl co zrobic zeby zaczela kwitnac ??:spalony:

Pozdro peace:spalony:

C

Cweluch

Guest
nooo ladnie zaczynaja kwitnac;) czekaj, podaj nawoz na flo moze zakwitnie....z fartem,pozdro wariat;]

glock

Well-known member
Buchów
0

i tak zrobie dopie****e jej plantona k yyy w sumie to dam troszeczke :):spalony:pozdro

glock

Well-known member
Buchów
0

Siema Panie ladnie rosna z reszta zobaczcie sami a ha dolozylem narazie 2 cfl 2x100 w i na nastepny tydzien jeszcze dwa do hps400 no to maly up
prosze o rady i uwagi pozdro

PS widze ze nichuja nikt nie zaglada ale h*j z tym:spalony:
tutaj 3 x russian

NO i kazda pani osobno

a tutaj no name wkoncu zacza kwitnac ale kolejny problem z nim popatrzcie na listki :zjarany: co to moze byc braki, ph ?

[/url

i teraz pytanie czy te cfl dadza cos i czy dobrze sa zamontowane wczesniej myslalem zeby je dac na sciany a wiec jak??

[URL="https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-335123"]

POZDRO:spalony:
dajcie jakies info :zjarany:I uwagi
PS jak wysokie rosna auto moje juz maja jakies 60 cm i jeszcze sie pna w gore

C

Cweluch

Guest
Beda konkretne dziewczyny;) jak na auto...beda duze;] pozdr z fartem do kosy, a co do problemu sienie wypowiem...stawialem na nadmiar czegos ale niech sie bardziej ogarniety wypowie;] a co do cfl, ja bym dal(ta po prawej) jeszcze bardziej w prawo;] ale to tylko taka moja rozkminka...;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół