akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[hps 400w][1,2m2] pierwsza fotorleka 3xwitherusian 1x no name ,przewitaminkowana amnezia

Wyszukiwarka Forumowa:

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

Co do cfl to masz racje i dam za jakis tydzien jeszcze dwie moze cztery cfl zobacze musze powoli ogarniac jak najwiecej sloneczka bo czeka na boxa 9 pan :) pozdro zastanawialem sie nad jeszcze jedna lampa hps 400 ale ku**a prad ***any za darmo nie jest a z moich pan nic nie sprzedaje to jest moje palonko :):spalony:

Ps a czy konkretne panie to sie okaze nie jestem przekonany do auto to moje pierwsze auto

glock

Well-known member
Buchów
0

juz patrzalem czytalem i h*j na moje oko to jak by deficyt p ale cos nie gra do azotu tez pasuje bo wogole prawie nie rosnie ona ma jakies juz 2 miechy i h*j z tego jest :spalony: fakt ze po treningu tak ze wysoka nie bedzie ale ...

C

Cweluch

Guest
no tez mi sie def P i postepujacy wydawalo/nadmiar azotu ale mowie, na pale strzelal nie bede, lepiej kogos z wiekszym doswiadczeniem zapytaj;):zjarany:

glock

Well-known member
Buchów
0
hehe zapytal bym ale chyba pan klepniks na wakacjach :):spalony:

---------- Aktualizacja posta 19:57 ---------- Czas poprzedniego posta 15:01 ----------

No to co do No name to mysle ze to jest niedobor P i dzis juz jej dalem pk

i cfl pieknie swieca ale jeszcze zapodam z 3 i styka tak mysle przynajmniej pozdro dla tych co pie****a moje posty hehe:spalony:

D

delete

Guest
Patrząc na tabelę deficytów wszystko wskazuje na P, ale sprawdz ph wody nawet papierkami lakmusowymi,
i zrób dokładniejsze zdjęcia!;)

glock

Well-known member
Buchów
0

dzieki dzieki kolego tak zrobie juz nie raz pomogles i lap bucha:spalony: skonczyly sie jutro zrobie zdjecia a i jeszcze jedno na chorych lisciach sa fioletowe lodygi

Ps. Masz tam cos u siebie?

vikeor

Well-known member
Weteran
Buchów
0
fioletowy lodygi to chyba blokowanie potasu co wiaże sie z wysokim Ph. Tak jak kolega wyzej wspomnial, sprawdz to. Mi to dupke i roslinki uratowalo.

glock

Well-known member
Buchów
0

Ph pierwsze podlanie i zmierzenie 7,2 drugie 7,6 wiec ile cytryny czy tam octu wlac na litr wody czy poprostu ziemie wymienic bez pie****enia sie ??:spalony:

O teraz poczytalem forum i turkuc cos tam pisal ze pk obniza ph ziemi moze lac te pk nie flashowac

---------- Aktualizacja posta 10:52 ---------- Czas poprzedniego posta 10:27 ----------

No to pare fotek daje chorej pani, wczoraj chore listki po obcinalem :zjarany:
dzis dalem PK 5ml na 2 litry wody

prosze o diagnoze pozdrawiam

---------- Aktualizacja posta 10:56 ---------- Czas poprzedniego posta 10:52 ----------

A druga rzecz ze musze ja troche po odginac :):spalony:

Merc

Member
Buchów
0
A lejesz jej czystą wode, też czy tylko taką z nawozami ? Ja miałem dokładnie te same objawy jak wlałem za duża ilość wody z nawozem na weg..
pozdro i za fartem do :harvest:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
czyli widzę, że potwierdziło się to pisałem na pw. Ph z***ane - za wysokie, i jak dla mnie to blokowany potas. Myślę że jak wyregulujesz ph to powinno być wszystko okej. Ja osobiście nie wymieniałbym ziemi, raczej postaraj się je obniżyć. Jeżeli nie wiesz jak, daj znać

glock

Well-known member
Buchów
0

z dolomitem jest problem bo nigdzie nie moge dostac w tej dziurze
ale slyszalem ze woda z cytryna dobrze dziala i te pk jak bym lal to podobno obnirza ph a ile tej cytryna dac np na 2 litry wody

i dziekowa za zainteresowanie lapcie po buchu:spalony:

---------- Aktualizacja posta 21:00 ---------- Czas poprzedniego posta 20:59 ----------

A lejesz jej czystą wode, też czy tylko taką z nawozami ? Ja miałem dokładnie te same objawy jak wlałem za duża ilość wody z nawozem na weg..
pozdro i za fartem do :harvest:

nie leje jej sam nawoz bez wody hehe pozdro
leje na zmiane raz woda raz nawoz :)

Ostatnia edycja:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
z dolomitem jest problem bo nigdzie nie moge dostac w tej dziurze
ale slyszalem ze woda z cytryna dobrze dziala i te pk jak bym lal to podobno obnirza ph a ile tej cytryna dac np na 2 litry wody

z ta cytryną to jest tak, że dajesz około 20 kropli na litr wody. Powinno ci to obniżyć o ok max 1 stopień ph. Chociaż najlepiej ustabilizować ph dolomitem, więc gdyby ci się udało gdzieś kupić to bierz śmiało cały worek :)

C

Cweluch

Guest
leroy merlin, jezeli tam jest czy cos takiego tam powinno byc....ciekawe jak tam u ciebie moze cos gdzies byc..albo z neta worek zamowic w najgorszym wypadku,bedzie na pare upraw;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół