- Buchów
- 0
z ta cytryną to jest tak, że dajesz około 20 kropli na litr wody. Powinno ci to obniżyć o ok max 1 stopień ph. Chociaż najlepiej ustabilizować ph dolomitem, więc gdyby ci się udało gdzieś kupić to bierz śmiało cały worek![]()
no to cytrynka odpada mysle ze dzisiaj przesadze i po klopocie chyba ze korzenie uszkodze mysle ze dam za zadanie tozonie
---------- Aktualizacja posta 09:43 ---------- Czas poprzedniego posta 09:40 ----------
leroy merlin, jezeli tam jest czy cos takiego tam powinno byc....ciekawe jak tam u ciebie moze cos gdzies byc..albo z neta worek zamowic w najgorszym wypadku,bedzie na pare upraw;]
nie ma tutaj leroy merlin jest jakies brico ,gama ale pytalem i niemaja z neta zamawiac to ja iwecej za przesylke zaplace niz za sam dolomitk***a tez musze mieszkac w takiej dziurze
PS. jak gdzies zobacze to kupie z trzy worki hehe na wszelki wypadek pozdro
---------- Aktualizacja posta 10:55 ---------- Czas poprzedniego posta 09:43 ----------
No to pani w nowej ziemi i troche ja ponaginalem jakies uwagi z***ki mile widziane :spalony: mam nadzieje ze bedzie znia dobrze pozdro
Pare fotek
Z lotu ptaka:spalony:
no to na tyle pozdro
w sobote kolejny up