akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[hps 400w][1,2m2] pierwsza fotorleka 3xwitherusian 1x no name ,przewitaminkowana amnezia

Wyszukiwarka Forumowa:

glock

Well-known member
Buchów
0
z ta cytryną to jest tak, że dajesz około 20 kropli na litr wody. Powinno ci to obniżyć o ok max 1 stopień ph. Chociaż najlepiej ustabilizować ph dolomitem, więc gdyby ci się udało gdzieś kupić to bierz śmiało cały worek :)

no to cytrynka odpada mysle ze dzisiaj przesadze i po klopocie chyba ze korzenie uszkodze mysle ze dam za zadanie tozonie :) kobiece rece to kobiece :spalony:

---------- Aktualizacja posta 09:43 ---------- Czas poprzedniego posta 09:40 ----------

leroy merlin, jezeli tam jest czy cos takiego tam powinno byc....ciekawe jak tam u ciebie moze cos gdzies byc..albo z neta worek zamowic w najgorszym wypadku,bedzie na pare upraw;]

nie ma tutaj leroy merlin jest jakies brico ,gama ale pytalem i niemaja z neta zamawiac to ja iwecej za przesylke zaplace niz za sam dolomitk***a tez musze mieszkac w takiej dziurze :)

PS. jak gdzies zobacze to kupie z trzy worki hehe na wszelki wypadek pozdro

---------- Aktualizacja posta 10:55 ---------- Czas poprzedniego posta 09:43 ----------

No to pani w nowej ziemi i troche ja ponaginalem jakies uwagi z***ki mile widziane :spalony: mam nadzieje ze bedzie znia dobrze pozdro
Pare fotek

Z lotu ptaka:spalony:

no to na tyle pozdro
w sobote kolejny up

D

delete

Guest
Nie potrzebnie przesadzałeś rośliny do nowej ziemi, o tym nawet bym nie myślał;),
mogłeś zrobić flusza wodą o odpowiednim PH i powinno być git.
Potem delikatnie z nawozami masz substral na flo, za wcześnie PK13/14 podałeś, PK lej jak się kwiaty uformują, na razie są tylko włoski
Do tego czasu tylko substral, chociaż teraz masz nową ziemie to myślę że przez 2 tyg lej samą wodę.

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

ok dzieki substralu juz nie daje bylem w kraju kupilem biohomusa extra i plantona k no i pk wiec mam lac biohomusa czy plantona a z tym przesadzeniem do nowej ziemi moze ja h*j szczelic? a i przesadzilem jedna roslinke ;)
i dalem pk wczoraj a dzis do nowej ziemi a dalem dlatego ze turkuc gdzies pisal ze pk obniza ph

no to przez 2 tygodnie bede wode lal zobaczye czy cos z tego bedzie pozdrawiam

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
substralu juz nie daje
No ale masz substral na flo? pisałeś na początku
lej do połowy kwitnienia, a potem PK do końca.
Jak masz PK13/14 to po co ci planton?

a z tym przesadzeniem do nowej ziemi moze ja h*j szczelic

Jak umiejętnie przesadziłeś, korzeni za bardzo nie uszkodziłeś to myślę, że nic jej nie będzie, przystopuje ją to na pewno na jakiś czas.
Nie wiem czy sprawdziłeś to ph? A to podstawa przy jakiś problemach!
bo nie wiesz czy było za wysokie?, może było za niskie?, a może idealne... i był to zwykły niedobór... , trzeba było poczekać z tydz., i obserwować co się dzieje...
Przy twoich plantach nie było tragedii, ludzie z gorszych opresji wychodzili ;)

glock

Well-known member
Buchów
0

Tak mam substral na flo ale przestalem go lac bo kupilem plantona k i pk

Hmm i tutaj mnie zaskoczyles z tym po co mi planton jak mam pk myslalem ze na flo jest dobry planton a pk sie leje 3 tygodnie przed harvestem z 6 podlan chyba ze sie myle i mozna od poczatku flo jechac z pK to jak to w koncu jest bo czytam te forum caly czas i mam masakre w glowie:spalony: pozdrawiam i dzieki za pomocna dlon <coolpalacz>

Ph pierwsze podlanie i zmierzenie 7,2 drugie 7,6 wiec troche za duze albo koleszka ma miernik z***any

C

Cweluch

Guest
i ja sie przylaczam, bo takie samo rozumowanie, jak na rozpisce canna...3 tyg przed kosa jak koleszka wyzej....a planton przez cale flo,pozdr

glock

Well-known member
Buchów
0

Witam mialem dac up'a w sobote ale dam dzisiaj i jak zwykle pytanie sie nasowa mi na jezor
czy auto takie wysokie rosna czy co czytalem ze rusian max 80 cm a tutaj mam jakies 1,50 i nie sadze ze to jest jakis badyl :spalony: macie porownanie , ja tez z tych niskich nie jestem<coolpalacz>
fot.nr 5

tutaj moja faworytka i jak widac wysoka nie jest ma okolo 60 cm

tutaj macie porownanie

o co tu chodzi bo niewiem o co biega:spalony:

Pozdro

C

Cweluch

Guest
ale wielka;] w h*j wyciagnieta, oby obrodzila zdrowo, ale widzisz zebys FiM lub Topping zrobil, napewno by sie bardziej odwdzieczyla;] ale bedzie z niej spooro jazzu;]

glock

Well-known member
Buchów
0

no zeby bog dal hehe tak wogole sory ze pisze bez polskich znakow ale klawa tutejsza a co do fimu to moze nastepnym razem pierw zobacze co wyjdzie po no name i ala lst mam nadzieje ze ta suczka w gore juz nie za***ie bo bede musial naginac do dolu pozdro:spalony: aha i co to jest norma na auto ta mala miala tyle samo swiatla na tej samej wysokosci

glock

Well-known member
Buchów
0
oby popuchly jak ostatnio, ladnie sie tam dzialo u ciebie;]

OBY mam nadzieje ze nie bedzie popkornu

---------- Aktualizacja posta 23-09-2012 14:57 ---------- Czas poprzedniego posta 19-09-2012 21:42 ----------

Witam pozniej cos upne pod wieczor roslinki maja nocke za dnia pozdro:spalony:
no name cos niechce wydobrzec

Misjonarz-MJ

Well-known member
Buchów
0
A jak z tą amnesja ... ile ci wyszło ... ?
i trudna w uprawie jest bo mamk zamiar zamariac w tym tygodnu ? :) :jaraczz:

glock

Well-known member
Buchów
0
A jak z tą amnesja ... ile ci wyszło ... ?
i trudna w uprawie jest bo mamk zamiar zamariac w tym tygodnu ? :) :jaraczz:

amnezi bylo kolo 50 o ile dobrze pamietam i taka sobie w klepaniu a co do uprawy to sie nie wypowiadam ja wiecej nic z tych rzeczy hehe dlamnie pasuje AMS i cos ze skunkow :spalony:pozdro

---------- Aktualizacja posta 21:23 ---------- Czas poprzedniego posta 21:22 ----------

dalej te same plamy?....pozdr

tak dalej to samo tylko teraz mniej czerwone lodygi moze sie wykuruje :) upa dam jutro bo mi sie niechce biegac juz dzisiaj po strychah pozdro:spalony:

---------- Aktualizacja posta 21:58 ---------- Czas poprzedniego posta 21:23 ----------

Jednak dzisiaj zapodam malego up :spalony:

no to zaczne od no name :zjarany: teraz ona wyglada jak by pobierala azot z lisci wiec bede jej zapodawal nawoz z 3 podlania po rzad po malej dawce fotki robione tel.

tutaj moja faworytka powoli zaczyna sie oblewac cukrem:spalony:

jakies rady ??:spalony: z***ki ??

C

Cweluch

Guest
ladnie sie dzieje;];] a ja nie wiem, czy ta twoja faworytka nie bedzie miala wiekszego topa od skunika....ale to tylko teoria:spalony: lecisz dalej:D a ja sie ku**a fa, fa juz doczekac skunow nie moge:D blackberry tak se wyhodowane jaram.... i ku**a mam dosc. jutro power planta od koleszki dostane...ALE SWOJE TO SWOJE hehe;] sory za smietnik, ale tak mi sie zebralo....na zale xD pozdr:mrgreen:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół