akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[hps 400w][1,2m2] pierwsza fotorleka 3xwitherusian 1x no name ,przewitaminkowana amnezia

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Te dwie po lewej z ostatniego zdj. jak ci Gołąbek pisał, z deka poleciały do góry! nawet bardziej...,
ale ta w środku ma potencjał! Bedzie gruby top.

Pisz przy następnych up'ach
który to dzień weg/flo tych kobit?,
bo galimatias tam masz? jedna modelka, trzeci hobbit<coolpalacz>
Albo mi się tak wydaję?
:mrgreen:

tak dalej to samo tylko teraz mniej czerwone
lodygi

Plamki, wyschnięte liście, nie powrócą to stanu pierwotnego, tak już zostanie.
Jak plamki pojawią się na nowych liściach, No to wiadomo, że trzeba wykąpać je w wódce:grin:

glock

Well-known member
Buchów
0
Te dwie po lewej z ostatniego zdj. jak ci Gołąbek pisał, z deka poleciały do góry! nawet bardziej...,
ale ta w środku ma potencjał! Bedzie gruby top.

Pisz przy następnych up'ach
który to dzień weg/flo tych kobit?,
bo galimatias tam masz? jedna modelka, trzeci hobbit<coolpalacz>
Albo mi się tak wydaję?
:mrgreen:

oki bede pisal tylko musze sobie przypomniec ile one juz tam siedza hehe

a mi sie wydaje ze nichuja cie nie jaze :lol3:

pozdrawiam i dzieki za wsio:spalony:

---------- Aktualizacja posta 25-09-2012 16:30 ---------- Czas poprzedniego posta 24-09-2012 13:08 ----------

po kminilem i mam roslinki maja 1.5 miecha na wegu byly kolo 15 dni wiec kwitna kolo 30 dniu :spalony: teraz bede pilnowal pozdro w sobote up mowa o ruskach bo no name ma jakies 2,5 miecha i dopiero zaczela kwitnac

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

nie dzis hehe za chwile pozdro

---------- Aktualizacja posta 15:26 ---------- Czas poprzedniego posta 15:13 ----------

siema no to up w czesniej bede chyba dawal co jakies 3 4 dni panienki pieknie rosna powoli zmieniam faworyta hehe i no name sie wykurowala jest ladnie zieoniutka i kwitnaca
zapach mnie wogole rozpie****a czuc jak by rozpuszczalnikmieszany z kawa niewiem jak to okreslic dobra dosc pisania bzdetow:spalony:

teraz te panie co sie tak powyciagaly mysle ze bedzie z nich co nie co
pani nr 1

pani nr 2

wykurowany i kwitnacy no name

wyglada jak miotla :spalony: dobrze by sie zamiatalo

i calosc

i teraz pytanko czy lac juz PK??
na tyle oceniac jakies sugestie z***ki mile widziane pozdrawiam forumowiczow:spalony:pozdro

C

Cweluch

Guest
o kurderzesz.... ale wypie****aja;] niedawno jeszcze tylko troche pokwitniete byly:D bedzie co zbierac, oj bedzie...a ty sie ku**a martwisz hehe,oby do przodu;) ps. a ile z tej amnesji ci wyszlo? ;]

glock

Well-known member
Buchów
0
o kurderzesz.... ale wypie****aja;] niedawno jeszcze tylko troche pokwitniete byly:D bedzie co zbierac, oj bedzie...a ty sie ku**a martwisz hehe,oby do przodu;) ps. a ile z tej amnesji ci wyszlo? ;]

ida ida jak na auto a amnezi bylo kolo 50 g tam bez chyba 1.5 sztuki pozniej dam ci ta fotke paru sampli :spalony:

C

Cweluch

Guest
dobra jest,dziekoweczka. koleszka ma amnesie temu jestem ciekawy co bedzie jak bedzie gotowy material;] a u niego tez ogolnie jakas ciemna jest jak na amnesie, z holki bralem to jasna dosyc, faktycznie, ale zobaczymy... ten koleszka tez dostal planty...Dobra wariat z farciochem, ja moze je w calosci upne cos, bo dzis znow bedzie kolezaneczka zony z dobrym aparatem...;] pozdr

glock

Well-known member
Buchów
0
upaj upaj czekam czekam jak na swoje hehe:spalony::jocolor:pozdro

---------- Aktualizacja posta 29-09-2012 17:15 ---------- Czas poprzedniego posta 27-09-2012 15:48 ----------

No to dzisiaj dokladam jeszcze 2 cfl mysle ze styka na nastepne 9 panienek

i teraz pytanko powiesic je tak jak wisza czy zrobic odblysnik i zaj***ć tam 4 w poziomie i dac obok hps ??? jak uwazacie jak byscie zrobili
przypominam ze box 1.20

z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam :spalony:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0

:zjarany:i teraz pytanko powiesic je tak jak wisza czy zrobic odblysnik i zaj***ć tam 4 w poziomie i dac obok hps ??? jak uwazacie jak byscie zrobili
przypominam ze box 1.20

z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam :spalony:
a jak tam masz zainstalowane światło? przejrzałem twojego growloga i nie doczytałem <lol> ...daj jakiś opis albo foty, to cos podpowiemy :)

no i fajne miotełki ci rosną :), łap :bongo4:

C

Cweluch

Guest
ja bym porozstawial jak miales tylko po calej powierzchni...ale moze bardziej doswiadczony kot sie wypowie;) wlasnie wrzuc foto jak one tam teraz wygladaja, bo pamietam ze w prawo cfl miales przesunac....pozdr ide buszka ***ne za moje, twoje, wasze krzaki;)

glock

Well-known member
Buchów
0
idz idz ***nij bucha za nasze twoje ich
planty potke pozniej dam bo moje zony maja nocke do 19 (ku**a zony jak jakis ku**a turek )pozdro:spalony:

C

Cweluch

Guest
dobry harem nie jest zly:D z fartem, ide pochlastam troche, i ponaginam moze jak wilczek mowil,bo i tak mialem takie ruchy w planie, ale poplynąwszy i sie ku**a nie chcialo;] dzis jakos trybie hehe...pozdr

glock

Well-known member
Buchów
0
co ty w domu katolik a w pracy musli hehe (w h*j dobrych dup):spalony:

a co do fot dam pozniej jak to zrobilem itd teraz dam maly opis dla ciebie wiec tak hps 400 na srodku boxa odblysnik medium (hu**wy) no i teraz cfl 4 szt 100 w white warm i wisza pionowo bez niczego poprostu wisza 2 cfl po prawej stronie hps i 2 po lewej stronie hps

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
to ja bym zostawił hps na środku tak jak jest i do tych cfl`ów co masz po bokach zrobiłbym odbłyśniki i dał je obowiązkowo w poziomie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół