akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[hps 400w][1,2m2] pierwsza fotorleka 3xwitherusian 1x no name ,przewitaminkowana amnezia

Wyszukiwarka Forumowa:

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

tez tak myslalem zeby zrobic odblysnik i dac 4 szt. w jednym miejscu obok hps<coolpalacz> no to za godzinke dam jakiegos upa pozdro

---------- Aktualizacja posta 19:55 ---------- Czas poprzedniego posta 17:59 ----------

no to maly up oswietlenia i przy okazji moich zon:D

hps400 +4x100 cfl barwa 2700 k:spalony:

tak to wyglada na dzien dzisiejszy cos zle??

pare fotek panienek<coolpalacz>

faworytka sie oblewa cukrem
PS, jak na auto to te dwie chyba cos za duze??:zombi:

na prosbe plynacego forumowicza amnezia

jak dlamnie to jest za ciemna na amnezie wyglada jak by byla po wc (moze h*j nie amnezia ,maly krzaczek prezent)a topki sa tak twarde ze mozna gwozdzie przybijac

z***ki mile widziane caly czas sie ucze Pozdrawiam:spalony:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
no to ja przychodzę do ciebie jak trzech króli do noworodka urodzonego w stajence w nazarecie, lecz nie z prezentami lecz ze z***kami :pr:
...no ale serio, to daj te energo w poziom i zrób im odbłyśniki i będzie git. <joint>

aha i niżej je kolego, niiiiżej nad panienkami

glock

Well-known member
Buchów
0
i gitara krotko na temat (nie koniecznie hehe) tak zrobie pozdro dziekowa buch w pluco:spalony:

C

Cweluch

Guest
ty, ladna ta amnesia faktycznie w h*j ciemna, jakby mokra;].... u koleszki bedzie najprawdopodobniej taki sam odcien...ale poczekam na kose i dam foto w mojej relce,jak mi sampla podrzuci. dobrze kwitna maluchy:D pozdrowka plywak;)

glock

Well-known member
Buchów
0

hehe "plywak" no wyglada jak mokra ale jest sucha i za***iscie zbita ze mozna gwozdzie napie****ac :spalony: az dziwne bo amnezia jest przeciez jasiniutka az razi h*j wie a ta wyglada jak po wc no i jak pisalem tam tobie to faza energ. usiedziec na dupie nie mozna i 1000 mysli na raz

---------- Aktualizacja posta 30-09-2012 19:29 ---------- Czas poprzedniego posta 29-09-2012 21:40 ----------

dzis porobilem odblysniki z tacek jednorazowych aluminium zarowki wisza jak wisialy tylko nad zarowka jest tacka :) moze bedzie lepiej zobacze jak cos hu**wo to na nastepny projekt zapie****e hps100 :spalony: pozdro

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
2
dzis porobilem odblysniki z tacek jednorazowych aluminium zarowki wisza jak wisialy tylko nad zarowka jest tacka :) moze bedzie lepiej zobacze jak cos hu**wo to na nastepny projekt zapie****e hps100 :spalony: pozdro

a nie dałbyś rady wsadzić ich poziomo? ja kiedyś tez jechałem na energo podwieszonych do jednorazowych tackach :) (ku**a, jak to kiedyś człowiek kombinował - aż mi się łezka w oku zakręciła :) ) , no ale do sedna sprawy :) . Ja miałem poziomo wsadzone 3 sztuki w taką tackę. Jak chcesz to podam ci patent jak je zamocować, żeby dobrze się trzymały. Sposób taki a`la macgyver ale sprawdzony.
Zawsze w poziomie będziesz miał lepsza odbijalność :)
z farciochem <joint>

C

Cweluch

Guest
takie cos jak pc boxy(lub male pomieszczenia maja) widzialem na fotorelacjach....2 z prawej str blachy, jedna z lewej po srodku, i wychodzi jedna lampka;] tez nad tym kminilem:bounce:

glock

Well-known member
Buchów
0

dawaj patent przyjacielu mojej zony :lol3: chcialem tak pokombinowac ale nie wykminilem jak przeciez nie zapie****e na tasme hehe wiec jak mozesz to podpowiedz:):spalony:pozdro i buch ci w pluco

---------- Aktualizacja posta 03-10-2012 12:17 ---------- Czas poprzedniego posta 01-10-2012 23:40 ----------

siema od wczoraj daje pk juz kwiaty sie uformowaly wiec czas zaczac puchniecie:spalony:
jutro maly up pozdro:D

glock

Well-known member
Buchów
0

jutro wrzuce fotki przed polodniem ja mysle ze juz czas na pk i do scinki zostalo jakies 4 tygodnie moze sie myle :spalony:pozdro

---------- Aktualizacja posta 05-10-2012 10:32 ---------- Czas poprzedniego posta 03-10-2012 22:43 ----------

Witam no to czas na upa

mysle ze jeszcze kolo 4 tygodni i pod kose juz zaczelem lac PK ale moge sie mylic jakies rady ??

no to no name

faworytka:)

i 2 pozostale panie ladnie je oblepilo :spalony:

i calosc :spalony:

to na tyle i jak myslicie 4 tygodnie styknie ??niemam na mysli noname bo znial jeszcze zejdzie w h*j
dawac rady z***ki itd :spalony:

C

Cweluch

Guest
wyjsciowo daj 4 tyg.... zobaczymy;) mysle ze starczy. pieknie tu u ciebie juz;] pozdr

glock

Well-known member
Buchów
0

dziekowa dziekowa ku**a ta jedna ma troche te topy luzne mam nadzieje ze napuchnie cosik lap bucha za dobre slowo :spalony:pozdrawiam

C

Cweluch

Guest
narazie luzne ale na bank kolbiszcza porosna....na 2-och juz paly konkretne sie robia....czasu...;] a u mnie zawiazuuuje powoooli szczyciki...ale rosna;] z fartem wariat

glock

Well-known member
Buchów
0
:):)

siema dzisiaj pod wieczor jakis maly up zapodam ten tydzien mialem w h*j ciezki i dlatego nic nie rzucalem :spalony: pozdro

---------- Aktualizacja posta 16-10-2012 09:28 ---------- Czas poprzedniego posta 14-10-2012 14:26 ----------

Witam no to maly up ,planuje je jeszcze trzymac 2 ,3 tygodnie i kosa :harvest:i nastepne panie w drodze z szuflady do ziemi :)

no name wykurowal sie ladnie kwitnie i sie oblewa na bialo :spalony: cos z niego bedzie nie licze na kokosy

komenty mile widziane oraz z***ki:spalony:

C

Cweluch

Guest
ku**a:zombi: wariat tam wiecej bedzie z tego topa niz skunk ak...grubo.... ladnie wczesniej kwitly ale teraz to pfff.... h*j nie wiem co pisac az... git;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół