akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[hps 400w][1,2m2] pierwsza fotorleka 3xwitherusian 1x no name ,przewitaminkowana amnezia

Wyszukiwarka Forumowa:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
planuje je jeszcze trzymac 2 ,3 tygodnie i kosa

a który to tydzien flo?
w końcówce powinny zacząć się już ładnie "zbijać". Szczególnie na drugiej foce widać , że jeszcze trochę czasu potrzebują
z farciszem <joint>

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

wilku kto to pamieta ktory dzien flo zaniedbalem troche i h*j wie a druga fota to jest odnoga prawie z samego dolu zobacze za dwa tygodnie jak beda wygladaly jak cos dam czasu tym pania aaa odrazu mowie ze nie chce jakiegos zabijacza tylko tak lolka na 2 i zeby dobrze bylo:spalony::spalony: golabek co tobie sie stalo?? hehehe mam nadzieje ze nastepne bedzie lepsze ciekawe jaka moc beda mialy te ruskie sk***ysyny pozdro:spalony:

C

Cweluch

Guest
wariat upnij co;) ciekaw jestem jak tam sie pozbijaly...:D a juz napewno;]

glock

Well-known member
Buchów
0
:D

na wieczor cos tam upne :D ze ścinki 2 pań :D:spalony:

---------- Aktualizacja posta 24-10-2012 09:54 ---------- Czas poprzedniego posta 22-10-2012 14:39 ----------

Witam dzis wiekszy up ze scinki 2 pań ruskich sk***ysynkow :harvest::harvest::harvest:

susz taki do curingu 80 /90 procent suche 107,6 g
zobaczymy ile bedzie po curingu bo napewno cos odejdzie:spalony::spalony:
moc<wodna> zapalilem i sie przestraszylem niewiem czy ja juz palic nie moge czy poprostu taka mj wzielem 3 buchy ze szkla i mi łeb ***alo dzisiaj dam francuza w pracy niech probuja i ocenia moze tak namnie tylko dziala hehe:spalony::spalony::spalony:
no to up

teraz pare fotek z suszu :harvest::harvest::harvest::spalony:

no to na tyle i panie wedruja do sloikow:spalony::harvest::harvest::harvest:

i moze maly bonusik z szuflady na wate powendrowaly pestki 5x A.M.S 4x SKUNK SPECIAL 1x JORGE DIAMONDS

oceniac dawac z***ki podpowiedzi na nastepny raz:spalony::spalony::spalony:

:harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest:
reszta fotek z nowej uprawy w nowym temacie zaloze jak wsadze do ziemi

POzdro ludziska i z fartem przez te *****e zycie:spalony::spalony::harvest::harvest:

Ostatnia edycja:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Jak urywa łeb to znaczy że misja spełniona <joint> ...no ale poważnie, to gratuluje zakończenia uprawy rusków, palonka trochę masz, i najważniejsze że zdobyłeś kolejne doświadczenie.
Po curingu stuff będzie pewnie duuużo bardziej smakowity niż teraz, więc zakręcaj zakrętkę w słoiku i cuuuringuj brachu :smokee:

glock

Well-known member
Buchów
0

tak jak mowisz tylko jeszcze 1 rusek zostal na piatek do scinki a ztym ***aniem glowy to ja niewiem bo nikt tego jescze nie palil dzisiaj dam do roboty chlopakom zobaczymy co bedzie hehe ale mysle ze misja spelniona

pozdro i do nastepnego hehe:spalony: i dzieki dzieki za podpowiedzi i normą jest to ze przy kazdej nowej uprawie czlowiek sie uczy

---------- Aktualizacja posta 25-10-2012 11:33 ---------- Czas poprzedniego posta 24-10-2012 10:27 ----------

no to raport z mocy tak jak pisalem dalem koleszka w pracy zapalili wczoraj i sie stalo co sie na smialem to moje koledzy sie poskladali po 2 lolkach na 4 :D mysle ze jak to pisal wilczy "misja spelniona " jutro ostatnia pani do scinki od dzis ma ciemnie a w boxie 10kubeczkow juz sie prazy no name oddalem mialem ja jakies 3 miechy i przejscia jeszcze jej brakuje jakis miech niech koleszka sie bawi pozdrawiam:spalony::spalony::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest:

---------- Aktualizacja posta 26-10-2012 11:55 ---------- Czas poprzedniego posta 25-10-2012 11:33 ----------

ku**a co zrobic z***alem z suszeniem za slabo chyba i w sloiku mi sie plesn wpie****a po 4 dniowym curingu wiec dzis wysypalem spowrotem na gazete do schniecia i teraz moje pytanie jest takie czy ziolko sie nie spie****i jak je podsusze i wloze z powrotem do sloika na curing

nie ma duzo plesnina jednym wiekszym szczyciku wyszlo biale reszta jest spoko prosze o odp z gory dzieki i pozdrawiam :pl:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Wywal wszystko co spleśniałe, bo z autopsji wiem, że palenia nawet minimalnie nadpleśniałego boba daje kur***ki efekt przymulenia. Jeżeli masz tego mało, to wy*** w piz*u, resztę dosusz i znowu curing.
będzie okej <joint>

glock

Well-known member
Buchów
0

no mam jednego topa kolo 2 /3 gramow i tak zrobie wypie****e go i reszte do susze i sloik dziekowa wilku pozdro i buch z toba:spalony:

jutro dam upa z ostatniej pani pozdrawiam

---------- Aktualizacja posta 28-10-2012 11:59 ---------- Czas poprzedniego posta 26-10-2012 21:54 ----------

siema ostatni up z ostatniej pani

po wyschnieciu dam raport z wagi ile wyszlo suszu z 3 pan jak narazie z 2 pan wyszlo 82,4 g suszu

pozdrawiam i dzieki wszystkim ktorzy dopingowali i mieli wy***ane :spalony::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest:

suszu z trzech pan jest 146 gramow dzieki i do nastepnego projektu

---------- Aktualizacja posta 29-10-2012 22:43 ---------- Czas poprzedniego posta 28-10-2012 11:59 ----------

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół