• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

[hps 400w][1,44m2] Virus Seeds 5 odmian Feminized

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam

Chciałem pochwalić się moimi dziweczynkami a wiec tak:

Podłoże: Jakaś droższa ziemia z ogrodniczego
Nawozy: Zwykłe do uprawy kwiatów
Box: 120cm-120cm-200cm
Oświetlenie: HPS 400W
Wentylator: 500m2/h z zamontowanym filtrem węglowym aby nic nie bylo czuć w mieszkaniu

Odmiany które uprawiam to:

Ivory Ice fem
Lady Dana#1 fem
Hazir fem
Nanuki fem
Nemesis fem

Do kazdej paczki był doczepiony gratis w postaci 6 nasion Outdoor Mix tak ze pokaze tez jak wyglądaja gratisowe roślinki.Ogólnie jestem zadowolony z nasion choć jak je kupowałem myślałem ze będą gorsze(traktowałem je jako f2) bo Virus seeds jest mało znanym bankiem.

A wiec czas pokazać wam moje maleństwa:

I troche fotek z outdooru:

Gratis
Outdoor Mix Virus Seeds:

S

sru

Guest
fajne rośliny - następnym razem opisz odpowiednio tytuł tematu i zamieszczaj duże zdjęcia - a te outowe to chyba nie w PL że tak bezprzypałowo na balkonie

będzie jakiś up jeszcze z tyc outowych?

Strusiu

Well-known member
Buchów
0
siema. Ładnie lecisz tylko zastanawiam sie nad zapachem czy ten twoj filter daje rade ogarnac z tyloma pannami bo napewno zapaszek daje o sobie znać. No raczej nie w PL chyba ze masz sasiadów spoko w co watpie :p pozdro !

D

delete

Guest
Wszystko robione jest w Hiszpanii postaram sie dodac fotki outdoorkow ale nic nie obiecuje bo aparat sie z***a a na dniach kosa:)
Co do rolinek automatycznych nie pokaze juz fotek bo ich nie ma ale moge tylko powiedziec ze byly to jedne z lepszych roslinek jakie mialem chodzi o moc i plon ogolnie o wigor.
Na dniach zaczynak kolejna uprawe troszke wieksza od poprzedniej to postaram sie wszystko adnie wam pokazac mysle ze odmiany beda te same i do tego osobny box z normalnymi roslinkamy bez af
do zobaczenia niebawem:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół