mozesz sprobowac wystawic go na zewnatrz , bo 2tyg. w boxie bez opieki to raczej nie przejdzie
nie nie
za dwa wyjezdzam na tydzien - czyli tydzien by byl sam...
myslalem o wystawce ale generalnie co by mi to dalo? podlewac moge z drippera
swiatlo na automacie, wentyl chodzi caly czas...
---------- Aktualizacja posta 21:33 ---------- Czas poprzedniego posta 10:25 ----------
nie dojdzie.
na zdjeciach nie widac topow, ktore juz zbudowaly objetosc tylko raczej zakwitajace kwiaty
wiec potrzebuja wiecej 3-4tyg minimum wg mnie
ripen mozesz im dac jak najbardziej ale nie za duzo, 1-2 dawki
no dzis ucharatalem malego bobka , polozylem na hpesie zawinietego w papier woskowany , po kilku godzinach podjechal ziomek i dalem mu na testa.
callnal do mnie wieczorkiem zebym szybko podjechal ( mial zrobic smoke report...)
noto spakowalem mlodego na fotelik i jazda...
bobek po przejechaniu suszarka do warzyw wygladal wcale niezle, zrobilem buszka z bonia - niewielkiego buszka ( nie polecialo mi uszami) i po chwili juz widzialem ze jest ok...swiat sie nie wykrzywil na mnie ale juz popoludnie zaczelo sie wydawac o wiele ciekawsze, tematy do rozmowy same sie pchaly do geby i ogolnie samopoczucie zapachnialo wytworzonym nowym plastrem rzeczywistosci.
pojechalem do domu , mlody nawijal jak najety - ja monterka, wsadzilem go do wanny , zrobilem mleko i odpalilem bajke.
poszedlem do firmy podrukowac jeszcze pare banerow i w miedzyczasie pociupac w syndicate ( nie gralem od ladnych kilku miesiecy...)
ogolnie planuje sama woda na ten tydzien , w przyszly czwartek scinka duzych palek i na tydzien wyjazdu zostawiam reszte planciora na revega - zaryzykuje mniejsze topiska i cos na pewno bede mial ( jakby reveg ***nal w kalendarz...)
co myslicie? zgarnalem buszka i jestem zrobiony , smaku nie czulem bo z bonia mozna palic detki ze stara ale zakladam ze nie bedzie najlepszy - planuje dac kumplowi do wodnego curringu - bedzie ok?
---------- Aktualizacja posta 28-08-2012 10:51 ---------- Czas poprzedniego posta 23-08-2012 21:33 ----------
73 FLO
pani po trymowaniu - od trzech dni przelewam woda z cannaboost
pojutrze kosa
foto:
liscie
---------- Aktualizacja posta 30-08-2012 00:53 ---------- Czas poprzedniego posta 28-08-2012 10:51 ----------
131 ALL/75 FLO
dzis pierwszy harvest
urznalem paly wieksze niz 5 cm i juz wisza w pudle - jutro ziomek zabiera do suszenia
ilosciowo i jakosciowo jestem zadowolony - spod hpesa 400w i prawie ze nie koksowane drogimi nawozami, niby niedojrzalem ale kopia rowno
zdjecia szyszek - pozostawilem te bez lampy zeby pokazac kolor
mama dojrzewa i potem reveg
wieksze lagi
suszarka na szybko