G
Gość
Guest
Witam wszystkich oto moja pierwsza chodowla i fotorelacja w zyciu ale mam nadzieje ze sie uda:zjarany:
Grow Box=1mx1mx2m
Oswietlenie=400HPS w cooltubie wlasnej roboty :spalony:
Wentylacja=2 wloty pasywne, 2 mieszajace, 1 wlotowy 140m3/h, 1 wylotowy 250m3/h, filtr 350m3/h, 1 oddzielny do cooltuby 187m3/h
Co ciekawe wszystkie wentylatory sa poza boxem na strychu odleglosc 1.5m , wydajnosc 100%, filter tez jest poza boxem:spalony:,
Mam box w sypialni wiec musialem zastosowac taka went. bo bym wzyciu nie zasnal<coolpalacz> teraz maly pomruk powietrza tylko.
Ziemia + dodatki (nawozy itd) =Canna Terra Profesional
Oswietlenie na weg=18/6
Donice=docelowe 11l
Tem/wilg= 26-30/50-65
A co najwazniejsze w kolekcji mamy 4xRed Cherry Berry i jedno wieksze adoptowane Moby Dick
Trening: FIM+LST+SCROG
A tu pare fotek:
A to box i wyciag na strych :lol3: Orurowanie tez jest wygluszone.
I box w srodku wyglad
Roslinki przed treningiem:
No i dziewczynki w czasie treningu LST+FIM Scrog pozniej bedzie
Grow Box=1mx1mx2m
Oswietlenie=400HPS w cooltubie wlasnej roboty :spalony:
Wentylacja=2 wloty pasywne, 2 mieszajace, 1 wlotowy 140m3/h, 1 wylotowy 250m3/h, filtr 350m3/h, 1 oddzielny do cooltuby 187m3/h
Co ciekawe wszystkie wentylatory sa poza boxem na strychu odleglosc 1.5m , wydajnosc 100%, filter tez jest poza boxem:spalony:,
Mam box w sypialni wiec musialem zastosowac taka went. bo bym wzyciu nie zasnal<coolpalacz> teraz maly pomruk powietrza tylko.
Ziemia + dodatki (nawozy itd) =Canna Terra Profesional
Oswietlenie na weg=18/6
Donice=docelowe 11l
Tem/wilg= 26-30/50-65
A co najwazniejsze w kolekcji mamy 4xRed Cherry Berry i jedno wieksze adoptowane Moby Dick
Trening: FIM+LST+SCROG
A tu pare fotek:
A to box i wyciag na strych :lol3: Orurowanie tez jest wygluszone.
I box w srodku wyglad
Roslinki przed treningiem:
No i dziewczynki w czasie treningu LST+FIM Scrog pozniej bedzie