nasiona marihuany

[hps 400w][1m2] Red Cherry Berry !!!! 400 hps power!!

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam wszystkich oto moja pierwsza chodowla i fotorelacja w zyciu ale mam nadzieje ze sie uda:zjarany:

Grow Box=1mx1mx2m
Oswietlenie=400HPS w cooltubie wlasnej roboty :spalony:
Wentylacja=2 wloty pasywne, 2 mieszajace, 1 wlotowy 140m3/h, 1 wylotowy 250m3/h, filtr 350m3/h, 1 oddzielny do cooltuby 187m3/h
Co ciekawe wszystkie wentylatory sa poza boxem na strychu odleglosc 1.5m , wydajnosc 100%, filter tez jest poza boxem:spalony:,
Mam box w sypialni wiec musialem zastosowac taka went. bo bym wzyciu nie zasnal<coolpalacz> teraz maly pomruk powietrza tylko.
Ziemia + dodatki (nawozy itd) =Canna Terra Profesional

Oswietlenie na weg=18/6

Donice=docelowe 11l

Tem/wilg= 26-30/50-65

A co najwazniejsze w kolekcji mamy 4xRed Cherry Berry i jedno wieksze adoptowane Moby Dick:yeahh:

Trening: FIM+LST+SCROG
A tu pare fotek:

A to box i wyciag na strych :lol3: Orurowanie tez jest wygluszone.

I box w srodku wyglad

Roslinki przed treningiem:

No i dziewczynki w czasie treningu LST+FIM Scrog pozniej bedzie

G

Gaynet

Guest
Bardzo fajnie sie zapowiada, dziura w suficie jest genialna :D:D:D

-OM-

Well-known member
Buchów
0
znam te podlogi, ogolnie projekt wy***ales na kozaku, masz wyobraznie ;)
przy 12/12 bedzie luz z halasem da rade ogarnac tak ze w nocy (podczas snu) box nie hula
nie przelaczaj za szybko na flo, daj salacie urosnac, odwdzieczy sie wielkoscia pał <wodna>

THE DOCTOR

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chata własna bo ja ostatnio sie martwilem ze mi depozytu nie oddadzą przez te dziury w suficie i innych ścianach no ale sie upieklo uff ;)
ogólnie sie podoba bede zaglądać
good luck

G

Gość

Guest
Dzieki za komentarze bede robil up-y sukcesywnie, dziura nie problem zrobilem ja w 10 minut i w kolejne 10 moge ja zlikwidowac<joint>
Wieczorem z nudow zrobilem juz siatke pod scrog-a, 85cm/90cm/44cm, elastyczne pvc 50mmx50mm, na flo przelacze jak sie zapelni w 70-80% mysle ze jakies max 3 tyg:zjarany:
Koszty jakies 20 fulli, efekt: skomentujcie sami:jaraczz:
Pare fotek siateczki<joint>

-----------------------------
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Ostatnia edycja:

THE DOCTOR

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja ci pomogę zrobic panel a ty mi takie scrogi porobisz ;)
ja juz nie mam czasu a jeszcze tyle pomysłów/roboty ahead :)
za***ista ta siatka taka wlasnie chce zrobic ale juz leń mnie chyba dopada więc oferta aktualna :)
z fartem kibicuje przypomina mi to początek mojej uprawy za nim nie musialem sie zawijac z mojej pierwszej szafy ;)

Beginers

Well-known member
Buchów
0
hmm wydaje mi sie ze troszke za wczesniej siatke zalozyles bo jak narazie ona nic nie robi oprucz blokowania swiatła... :) wogole zastanawiam sie nad sensem calych tych siatek... poniewaz jak juz siatke zalozysz topy powychodza ponad nia to juz doniczek z boxa nie wyjmiesz zeby je podlać... a jak kazdy wie przy kazdym praktycznie podlaniu zawsze jakas woda wyleci od spodu i w momencie gdy to beddzie w boxie to po kilku podlaniach zrobisz se bagno w środku i z wilgocia bedzie problem...)chyba ze za kazdym razem bedziesz tez ostrorznie siatke sciagal..) pozatym kiedys tez sie nadtym zastanawialem ale wkoncu stwierdzilem ze bede naginac wszystkie liscie wiatrakowe tak zeby toby dostawaly swiatła i wydaje mi sie ze uzyskałem nie dużo gorszy efekt niz przy siatce.. tutaj masz do zobaczenia moje.:spalony:

https://www.forum.haszysz.com/white-widow-ile-jeszcze-mniejwiecej-ii-t63461.html?t=63461

G

Gość

Guest
Na siatke zdecydowalem sie po dosyc karkolomnej chodowli przyjaciela, gdzie topy w jego pomidorkach byly wielkosci "LECHA" a ponizsze duzo mniejsze ze wzgledu wlasnie na brak swiatla, bylo gesto i ciemnawo, mysle ze wszystkie topy na jednym poziomie dadza oczekiwany efekt. Pozatym ta konstrukcja jest bardzo elastyczna:smokee:, siatke mozna "otwozyc" w dowolnym miejscu i ja zamknac nawet za kazdym podlewaniem.Moge wyciagnac roslinke wraz z jej czescia siatki.Pozatym pod siatka zostana docelowo tylko badyle wiec dostep bedzie lux.
wszystkie moje rozwiazania sa przepalono-pomyslane:yeahh: popatrz na cooltube za 20 fulli:

----------------------
Nie pale, mama zabrania.

THE DOCTOR

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ty expert nie siej tu zametu bo tylko chlopakowi mieszasz w glowie za***iscie robi i sienie wpie****aj chu*a sie znacie i sie ku**a udzielacie prefosory *****e ku**a ban bym stawial za takie doswiadczone odpowiedzi
jak masz jakies watpliwosci to sie nie udzielaj nie chce mi sie nawet linka tobie szukac ale znajdziesz o ScRoG poczytaj i w tedy sie udzielaj a swoje tepe przemyslenia to nie tu bo za ladnie jest nie spamowac bo tylko burdel mu robicie !!!!

wlasciciela przepraszam za wulgaryzmy ale juz nie moge tu wytrzymac w tlumie tepakow!!!!!

PEACE
Z FARTEM ZIOMAL JA TRZYMAM KCIUKI !!!!

czerwień jest zarezerwowana dla modów
za chamstwo warn

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
tyy doktorze masz jakis problem ?? moze pochwal sie skad jestes to pstaram sie cie odwiedzic bo nie pozwole se zeby jakis tempy szczyl mi ublizal... Bo po poziomie twojej wypowiedzi widac ze o szkole to ty tylko w TV slyszales idioto.. a co do siatki to było moje przemyslenie którym sie podzielilem od tego jest chyba ku**a forum czyż nie pajacu ?? Po drugie kumpel ma siatke i sie tylko wk***ia przy kazdym podlewaniu... A co do bana to ty powinienes dostac za głupote pajacu i za styl wyrażania sie nie jestes w domu zebys co drugie słowo musial wulgaryzmów uzywać... Tępaka to znajdziesz jak w lustro popatrzysz..

Ostatnia edycja:
G

Gość

Guest
Panowie, prosze o troche powagi, takie wpisy sa na czaterii lub czyms takim podobnym.Dziekuje.

THE DOCTOR

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja przepraszm ze w ogóle tu tak wybuchlem (miałem zły dzien) nie mam żadnych złych intencji i ci kibicuje nie bede juz sie w takim tonie wypowiadał i psul ci fotorelacji moderatorow prosze o usunięcie tych zbędnych wpisów i zacznijmy kulturalnie ;)
no offence to anybody !!!!!
z fartem ziomale

Beginers

Well-known member
Buchów
0
No dokladnie proponował bym natym zakonczyc nasz 'przepychanke' i skupic sie na fotorelce kolegi i postarac sie mu cos pomoc poradzic itp... :))

Z mojej strony taka mala rade zebys termometr podwiesil okolo na wyskosci szczytów bo pomiary na doniczkach i szczytach sa diametralnie rożne :) ( ale to chyba wiesz)
A tak pozatym to bardzo mi sie podoba twój projekt i bede czesto zagladal i kibicował... ja przy swich pomidorkach tez mam 400hps i za 3 dni mam kose..( ciekawe ile z tegio wyjdzie, watpie zebym uzyskał współczynik 1=1 jak bedzie 300gr to bede szczesliwy zwłaszcza ze to moje pierwsze panny) u ciebie to wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu uzyskania wspólczynika 1=1 :spalony:

G

Gość

Guest
Witam, czas na maly up, dziewczynki maja sie niezle jak narazie:zjarany:

juz eychadza pomalu spod siateczki:yeahh:

nastepny up jak wyleza wszystkie :spalony:

G

Gość

Guest
Witam ponownie na ostatnim dniu weg moich panienek, wygladaja zdrowo, silnie i mam nadzieje ze tak bedzie do konca.Lodygi ponizej sitki beda dzis "wygolone" dozucam pare fotek i do zobaczenia w dziale flo:yeahh::zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół