akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Hps 400w zamiana na 250w

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam. Jestem ciekaw czy moglbym wymienic zarowke 400w na 250w w moim hpsie? 400w na mojego boxa to za duzo, a nie mam kasy na cala nowa lampe. Mozna podmienic sama zarowke?

żululu

Well-known member
Buchów
0
Zalezy od balastu... Teoretycznie powinno dac rade ale reki sobie uciac nie dam ;)

bialy0

Well-known member
Buchów
0
moze dzialac jesli balast jest do 400w , ale moze sie stac tez tak ze poswieci a po 5 min sie wszystko wylaczy i tyle

żululu

Well-known member
Buchów
0
Koledze chodzilo o to czy balast jest do 400W a nie np. balast mocniejszy (600W) a zarowka 400W. Na urzadzeniu powinno byc wszystko opisane, zrob fote i zapodaj. Wkrec slabsza zarowe i sie przekonaj czy bedzie gasla, jesli nie to wszystko ok.

G

Gość

Guest
Lampe mam taka:

Nie chcialbym, kupowac zarowki w ciemno, bo juz i tak jestem pod kreska, a 60 zl to niemalo w mojej obecnej sytuacji ;) Pozdr

---------- Aktualizacja posta 13:45 ---------- Czas poprzedniego posta 13:43 ----------

Na lampie jak napisane:

PL 90 -E Wide Hts

żululu

Well-known member
Buchów
0
Twoja lampa jest na allecostam, wpisz tylko troche inaczej w wyszukiwarce i znajdziesz ja bezproblemu. Napisz do sprzedajacego powinien sie znac. Moze lepiej bylo by przemajstrowac boxa, powiekszyc go i wzmocnic wentylacje. Pod taka mocna lampa mozna poszalec. W najgorszym wypadku mozesz probowac sprzedac cala lampe i kupic CFL.

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Przerób troche odbłyśnik i zrób wentylacje na nim:) będzie cool tube, lampe połuż na boksie od boksa oddziel szybą (osobna wentylacja boxa). i może uciągnie coś takiego o ile masz warunki na to... .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół