Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam. Jestem ciekaw czy moglbym wymienic zarowke 400w na 250w w moim hpsie? 400w na mojego boxa to za duzo, a nie mam kasy na cala nowa lampe. Mozna podmienic sama zarowke?
Koledze chodzilo o to czy balast jest do 400W a nie np. balast mocniejszy (600W) a zarowka 400W. Na urzadzeniu powinno byc wszystko opisane, zrob fote i zapodaj. Wkrec slabsza zarowe i sie przekonaj czy bedzie gasla, jesli nie to wszystko ok.
Twoja lampa jest na allecostam, wpisz tylko troche inaczej w wyszukiwarce i znajdziesz ja bezproblemu. Napisz do sprzedajacego powinien sie znac. Moze lepiej bylo by przemajstrowac boxa, powiekszyc go i wzmocnic wentylacje. Pod taka mocna lampa mozna poszalec. W najgorszym wypadku mozesz probowac sprzedac cala lampe i kupic CFL.
Przerób troche odbłyśnik i zrób wentylacje na nim będzie cool tube, lampe połuż na boksie od boksa oddziel szybą (osobna wentylacja boxa). i może uciągnie coś takiego o ile masz warunki na to... .
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.