G
Gość
Guest
Witam!!
to moja pierwsza uprawa , 6 sztuk Amnezja Haze, 1 sztuka northen light , 19 dzień flo , 4
sztuką zastosowałem topping.
- box 90cm x 90cm x 200cm domowa wnękowa szafa, wyklejona kocami ,
- lampa hps 600w sunmaster
- 2 wiatraki mieszejące
- 2 wentylatory wyciągające powietrze na poddasze
- woda odstana ph 6,3
- nawóz na weg biobizz biohaven
- nawóz na flo cana pk 13/14,canna boost accelerator, canna terra flores
-temp. do 30C dzień no 22C
-wilgotność dzień maks 55% noc 70%(rozłożone naczynia z wodą oraz ręcznik)
- ziemia plagron royal mix
- podlewam co 3 dzień litrem wody
Proszę o jakieś sugestie co mozna by było jeszcze ewentualnie poprawić.
2 tydzień veg.
3 tydzień veg.
ostatni 4 tydzień weg.
początek 2 tyg. flo
zdjęcia z dzisiaj 3 tydzien flo dzień 19
W boxie robi się coraz ciaśniej, mam nadzieje, ze to nie wpłynie na jakość suszu.
Komentarze i podpowiedzi mile widziane .
:spalony:
---------- Aktualizacja posta 25-08-2012 00:06 ---------- Czas poprzedniego posta 22-08-2012 17:48 ----------
Witam!!
Dzisiaj dzień podlewania, dlatego musiałem wyjąć kilka moich roślin z boxa, postanowiłem że zarzucę kilka nowych fotek z początku 3 tygodnia flo (dokładnie 15 dzień), od 2 podlewań zacząłem dodawać do mojej mikstury pk13/14. Narazie wszystko idzie w dobrym kierunku rośliny są zdrowe i zaczynają kwitnąć, wiem że do końca jeszcze około 7 tygodni, ale mam nadzieję, że uda się zebrać duży plon. Jedna roślina nie trenowana strasznie wystrzeliła do góry ma około 125 cm i cały czas idzie w górę, jak tak dalej pójdzie to będą mi wystawać z szafy:zjarany:. zapraszam do oglądania .
to moja pierwsza uprawa , 6 sztuk Amnezja Haze, 1 sztuka northen light , 19 dzień flo , 4
sztuką zastosowałem topping.
- box 90cm x 90cm x 200cm domowa wnękowa szafa, wyklejona kocami ,
- lampa hps 600w sunmaster
- 2 wiatraki mieszejące
- 2 wentylatory wyciągające powietrze na poddasze
- woda odstana ph 6,3
- nawóz na weg biobizz biohaven
- nawóz na flo cana pk 13/14,canna boost accelerator, canna terra flores
-temp. do 30C dzień no 22C
-wilgotność dzień maks 55% noc 70%(rozłożone naczynia z wodą oraz ręcznik)
- ziemia plagron royal mix
- podlewam co 3 dzień litrem wody
Proszę o jakieś sugestie co mozna by było jeszcze ewentualnie poprawić.
2 tydzień veg.
3 tydzień veg.
ostatni 4 tydzień weg.
początek 2 tyg. flo
zdjęcia z dzisiaj 3 tydzien flo dzień 19
W boxie robi się coraz ciaśniej, mam nadzieje, ze to nie wpłynie na jakość suszu.
Komentarze i podpowiedzi mile widziane .
:spalony:
---------- Aktualizacja posta 25-08-2012 00:06 ---------- Czas poprzedniego posta 22-08-2012 17:48 ----------
Witam!!
Dzisiaj dzień podlewania, dlatego musiałem wyjąć kilka moich roślin z boxa, postanowiłem że zarzucę kilka nowych fotek z początku 3 tygodnia flo (dokładnie 15 dzień), od 2 podlewań zacząłem dodawać do mojej mikstury pk13/14. Narazie wszystko idzie w dobrym kierunku rośliny są zdrowe i zaczynają kwitnąć, wiem że do końca jeszcze około 7 tygodni, ale mam nadzieję, że uda się zebrać duży plon. Jedna roślina nie trenowana strasznie wystrzeliła do góry ma około 125 cm i cały czas idzie w górę, jak tak dalej pójdzie to będą mi wystawać z szafy:zjarany:. zapraszam do oglądania .
Ostatnia edycja: