akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[Hps 600W][1,2m2] 5x White Widow femi

Wyszukiwarka Forumowa:

tlusty gibon

Member
Buchów
0
z dziennika kapitana bucha:
62 dzień
22 flo

Załoga powyżej 140cm, koniec regulacji wysokości światła.
Od początku wyprawy wypiły 32 pięcio litrowe butelki.
Nie długo kończy się Hesi Bloom, reszty prowiantu wystarczy do końca wyprawy.
Nie zarejestrowano oznak buntu.
Koniec.

Będzie z tego ze dwie stówki?

andziamar

Well-known member
Buchów
0
Pieknie rosna, az milo popa3ec.. pozdro i z fartem:jaraczz:

majonez111

Well-known member
Buchów
0
Podejrzewam ze jak tak dobrze spuchna to i wiecej swobodnie wyciagniesz. Z fartem do:harvest:

tlusty gibon

Member
Buchów
0
W końcu sie zebrałem i porobiłem foty bez hps-a, mam nadzieję że się podobają, na zdjęciach krzaki nie wydają się takie duże jak są w realu.

Powiązałem i ponaciągałem szczyty (drutem od migomatu
) bo rano już się wywracały od ciężaru.</P>

D

Donie Darko

Guest
Bardzo ladne zdrowe planty. Dopiero buduja kwiaty i jesli beda szly w takiej kondycji do konca to bedzie moc. :)

ps nie mam buchow.

big skun

Banned
Buchów
0
Pieknie ida , pieknie , ale uwazaj na pozniejszym flo bo jak wiadomo w lazience lubi byc wilgotno ale takie rzeczy to napewno wiesz sadzac po roslinkach.Buch leci nie ma co bo ladne duze planty !
POZDRO!!!:pr:

tlusty gibon

Member
Buchów
0
71 dzień
31 flo

krzaki już nie rosną (na szczęście) +-140cm

topy rosną ale szału nie ma, ale w sumie to mają jeszcze z miesiąc i może ładnie to napuchnie
</P>
dostają cały czas bloom, phosphorus plus, super vit, i power zyme.
myślicie żeby coś dołożyć na koniec żeby lepiej spuchły?

a i jutro ostre strzyżenie

andziamar

Well-known member
Buchów
0
Piekny widok i za***iscie uroslu..cholernie jestem ciekaw finalu.. pozdro i z fartem:zjarany:

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
;D

jestem ciekaw dalszej relacji bo sam posiadam 9x white widow podobne badyle.Z fartem!:spalony:

olszyna

Well-known member
Buchów
0
Cud , miód i malinka ;-) Miałem na aucie WW i też nie narzekam choć nie były trenowane , ale i tak spodobały mi się plony . z Tych plantów to 50 gieta bankowo i widać po samej odmianie , że nie ma dużo liści więc bez przycinki topy ładnie są nasłonecznione . Uważaj na pleśń bo to dziadostwo , może czymś opryskaj , bo w łazience jest dużo wilgoci przez płytki , pzdro .

bob_marley1

Member
Buchów
0
Piekne planty, mysle ze spokojnie nawet i 300g w takim stanie rzeczy osiągniesz :harvest::harvest::harvest:
Mam pytanie, mowiłeś, że zrobiłeś FIM i coś tam padło, ile Ci odrostów pokazała? Te cztery jak pisałeś czy wiecej?

tlusty gibon

Member
Buchów
0
Mam pytanie, mowiłeś, że zrobiłeś FIM i coś tam padło, ile Ci odrostów pokazała? Te cztery jak pisałeś czy wiecej?
fima robiłem akurat jak roślinki przestały się odrzywiać i zanim zajażyłem co i jak to z 10 dni usychały. Po odrastały średnio po 4 badyle, ale chyba przez ten niedobór w tym czasie wszystkie badyle na roślinkach poszły w góre tak jak by myślała że wszystkie to szczyty.

uu chyba przypal byl co?ze nic sie nie odzywasz
już jestem, urlopik miałem od kompa a z komurki to przypał.

---------- Aktualizacja posta 09:13 ---------- Czas poprzedniego posta 08:45 ----------

no to jeden z ostatnich up-ików:jaraczz:
92 dzień
52 dni flo

od dzisiaj zaczynam płukanie tak że za tydzień kosa.
Myślę że już są ready, topy już są bardzo twarde prawie jak gotowe palonko, z resztą już nie moge wytrzymać i tak byłem cierpliwy:sunny:

ze dwa tygodnie temu wychlastałem cały wór śmietnikowy liści.

łącznie wypiły 50x 5l

Mi tam się podoba, a wam?

a jeszcze dodam że ususzyłem topka na testa i powiem że masakra, ostatni raz tak kulałem po kwasie! ;))

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół