akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[HPS 70W] [0,12m2] Drugi No Name

Wyszukiwarka Forumowa:

Mafia1312

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich, po nieudanym oucie 2017 czas na kolejną fotorelację. Tak jak w pierwszej uprawie całe życie na farcie, więc znowu no name od ziomka :freak:
ZAPRASZAM

Wymiary boxa: 34/34/70 wyłożony mylarem.
Oświetlenie: HPS 70W odbłyśnik z blachy
Wentylacja:
-Wlot pasywny 10cm
-Wyciąg wiatrak komputerowy 12cm z mozliwością regulacji obrotów zmieniając napięcie na zasilaczu
Doniczka: 6l
Ziemia: BioBizz Light mix
Nasionko: No Name
Trening: LST+ Topping
Nawozy od BioBizz
Foto 18/6
Temperatura i wilgotność:
-Dzień 29-34C 39-42%
-Noc 19-21 C 60-70%

Dzień 1

spor

Heeeeeee
Weteran
Buchów
6,533
Odznaki
3
Masz całkiem spoko setup, a wrzucasz do środka no name'a ? Nie lepiej kupić jakąś dobrą pestke ?

Mafia1312

Well-known member
Buchów
0
A no, ale tym razem nie jest to wyciągnięta pestka z jakiejś hermy, dostałem od ziomka co kiedyś hodował papryki i mu zostało kilka pestek<peace> mam nadzieje...

Mafia1312

Well-known member
Buchów
0
Witajcie.
Dzisiaj mija równy tydzień odkąd papryka wyszła z ziemi.
Jak dotąd leje samą wodę, następne podlanie już z pierwszą dawką nawozu na weg. Wszelkie rady mile widziane.

qqto

Olej system sraj przez okno-kiblowa wena.
Buchów
14
Lepiej na początek nie lać na wega. z samej ziemi na 2 tygodnie powinno jej wystarczyć.
I uważaj by jej nie przenawozić. by się nie popaliła. jak to pomidorkowa dama :D

Pe@ce

Mafia1312

Well-known member
Buchów
0
Witajcie
Dziś mija 17 dzień życia pomidorka, jak narazie chyba wszystko idzie w dobrym kierunku, trochę zaczeła kozaczyć w boxsie więc szybko została sprowadzona do parteru, czyli dzisiaj startuje z LST. W planach pociągnięcie głównego szczytu do przeciwległego końca doniczki i zrobienie FIMu.

Mafia1312

Well-known member
Buchów
0
No i jednak farcik się skończył. Krzak pokazał jajca. Proszę któregoś z Modów o zamknięcie i przeniesienie do śmietnika.

Roberto86

Ha-Haa!
Buchów
0
Trochę tego nie rozumiem. HPS, LightMix, Biobizz... fajnie, a na pestkę żal Ci było 15,90zł wydać? Za tyle można kupić 1x feminizowane nasionko AK47 od BDS, z którego swoją drogą w poprzednim grow byłem bardziej niż zadowolony! Zwyczajnie szkoda by mi było już nawet nie tyle prądu, co bardziej zmarnowanego bezowocnie czasu. Będzie coś nowego na dniach?

Pozdrawiam!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół