nasiona marihuany

HPS CZY TEN DOBRY ??

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

sosna

Member
Buchów
0
Nawiazalem kontakt z pewna osobą od lamp sodowych czy moze mnie ktos pokierowac czy taka oferta jest dobra i czy te lampy sie nadają .Ja osobiscie jestem zainteresowany 400 .Ponadto ewentualnie oco jeszcze trzeba dopytać oto oferta:

witam zarowki sa nowe firmy osram nie pisze gdzie produkowane i kiedy na opakowaniu 400w 30zł100w nie posiadam mam 150W18zł 70w za 15 zł250w 25zł jeszcze na opakowaniu pisze na jednych made by osram germany inne osramP,R,C

B

blancik

Guest
Musisz mieć do żarówki jeszcze:

Statecznik 400W
Kondensator mocy biernej, ale nie musi być na mus.
Zaplonnik do 400W
Oprawka E-40

Jakbyś poczytal to byś wiedzial, w tym dziale to jest

sosna

Member
Buchów
0
spoks to wszystko to ja juz dawno mam pozostaje tylko kwestia Hps jak pisalem , wiem ze HPS-ki różnią sie odsiebie dlatego moje pytanie czy cos wam mówią firmy oco jeszcze powinienem sie dopytac ?? gdzies czytalem ze lampa np agro jest do du** i wlasnie oto was prosze byscie mi zwrócili dokladna uwage co moze byc nietak bo 400 wat moze miec kazda ale moze byc inne widmo czy lumeny wiec pomozcie zebym niemusial kupowac nastepnej i niedal plamy :ncool:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Philips - 48 tys lm lub o zwiększonej skuteczności 52 tys.
Agro - są to lampy z uzupełnionym widmem NIEBIESKIM czyli świetnie nadające się na fazę veg i flov.

Osram również są dobre, wszystkie te lampy tak czy siak nie padną Ci pojutrze hehe poświecą z 10 lat jak nic :) oczywiście stracą troche lumenów. Na Allegro ostatnio widziałem koleś sprzedał 3 lampy 400W za 80pln podobno nowe i nie używane spóźniłem sie bo bym zalicytował ;-/

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół