- Buchów
- 1
I tu byś się ku**a zdzwił! Na forum byle kto się może zarejestować i wy***e zrobić a na allegro chociaż jesteś chroniony regulaminami itp (allegro zwraca koszty do 300pln w razie wy***y).Bielak napisał:zamiast na allegro mozesz kupic wlasnie z forum od kogos bedziesz mial pewnosc co kupujesz o wiele wieksza niz z allegro
Moja świeci więc świadczy to o tym, iż lampa jest dobrze połączona. Zresztą człowiek pomyśl!!! Jeśli potrafisz. Jak się połączenie nie podoba to można wszystko ładnie pięknie połączyć samemu.trace napisał:wszystkie jego lampy polaczone sa strasznie hu*
Z kąd je ma to już nie nasz biznes. Ważne jest, że lampe, którą u niego kupiłem odpaliłem bez najmniejszych problemów.trace napisał:skrzych sprzedaje jakies kradzione z ulicy lampy(tak wygladaja).mi sie to nie podoba.
No polemizował bym. Co wg. Ciebie świadczy o tym, że jest to "prowizorka"? Brak obudowy na układy? Brak reszty części latarni? Niebieskie i białe przewody?trace napisał:twoja to tez za***ista prowizorka
Ja nie sprzewdaje lamp mam tylkoe jedna i tez nic mi sie nie stanie jak jej nie sprzedam.Ca2na3is napisał:Reklamując swoje lampy nie rób antyreklamy
DZieki po mogles mi w podjeciu decyzji o kupnie tej lampyCa2na3is napisał:Jak chodzi o skrzych87 to polecam kolesia w 100% pewniak!!! Kupiłem od niego lampę i jestem cholernie zadowolony!!! Koleś nie robi wałów, idzie się dogadać odpowie na każde pytanie związane z lampą i nie tylko!!!
Sami zobaczcie w komentarze... odemnie dostał zasłurzony pozytyw.
[