- Buchów
- 0
- Odznaki
- 1
Czołem.
chciałem ruszyć z moją fotorelacją, prosząc jedocześnie o wsparcie w razie problemów, chociaż mam nadzieję że obędzie się bez nich
A więc:
- Namiot: Hydroshot 60, 60x60x140 chyba
- Oświetlenie led 120W. chip COB produkcji chińskiej
Zasilacz 3,6A, 20-42V, temperatura podczas pracy 43-44 stopnie (nie wiem czy nie za duża, ale z tym nic nie zrobię, radiator chłodzony wentylatorem silent). Zawieszona około 50cm nad roślinami. Zmierzyłem poziom światła aplikacją - 30000lux (odpowiednio?) Do tej pory jechałem na HPS150W ale chcem sprawdzić nowe technologie
W założeniu kolejna fotorelacja pod LED150W Full Spectrum - żeby mieć porównanie.
- Pestki: Feminizowane mix: 1. LaLybella, 2. Big Buddaha Cheese, 3. Nother LightxHasberry X Superskunk, 4. Skunk#1. W założeniu chciałbym shermić Skunka za pomocą CSa i powielić geny Hashberry oraz LaLybelly
- Ziemia universalna, nawozy też zwykłe, typu "do zielonych" na veg i "do kwitnących" na flo.
- fotoperiod 18/6 i 12/12.
Zapraszam do kibicowania.
Taki setup:
Dziś kiełki wyszły z ziemi więc startujemy!!
Do zobaczenia za tydzień!
chciałem ruszyć z moją fotorelacją, prosząc jedocześnie o wsparcie w razie problemów, chociaż mam nadzieję że obędzie się bez nich
A więc:
- Namiot: Hydroshot 60, 60x60x140 chyba
- Oświetlenie led 120W. chip COB produkcji chińskiej
- Pestki: Feminizowane mix: 1. LaLybella, 2. Big Buddaha Cheese, 3. Nother LightxHasberry X Superskunk, 4. Skunk#1. W założeniu chciałbym shermić Skunka za pomocą CSa i powielić geny Hashberry oraz LaLybelly
- Ziemia universalna, nawozy też zwykłe, typu "do zielonych" na veg i "do kwitnących" na flo.
- fotoperiod 18/6 i 12/12.
Zapraszam do kibicowania.
Taki setup:
Dziś kiełki wyszły z ziemi więc startujemy!!
Do zobaczenia za tydzień!