• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

[Hps250w][0.4m2] Spartańska Szafa by Eris vol. 5 (SSSDH x KF) i własne krosy ;)

Wyszukiwarka Forumowa:
R

rrrrrrrrr

Guest
Witam ponownie ze Spartańskiej Szafy!!!
:freak:

box - stara szafa pomalowana biala farba 45/90/170
slonce - hps 250w - Gib Flower Spectre
went - jeden mieszajacy 38w
doniczki - 4 x 5L ; 1x 12L
pozywki - terra flo ; pk 13/14 ; boost
trening - Lst
cel - uzbierać na upragniony setup :freak2:

lokatorki szafy to SSSDH x KF od Warrra- pozdro yo! o którą będę dbał jak o żadną inna bo to prawdziwy cukiereczek, na dzień dobry dostała do dyspozycji pół szafy ;) reszta to sprawdzone"Kocie" geny powielone przeze mnie. aaa i mam na balkonie 1x mix out od Masy i ponr x hb ;)

Dostały ode mnie 10 dni wega ;) Nazwy w skrócie...

18 dzień ; 8 dzień 12/12

DSCF1084.JPG

37 dzień ; 27 dzień 12/12 ; 7 flo

DSCF1168.JPG

SSSDH
DSCF1162.JPG

G13 Haze
DSCF1151.JPG

DSCF1147.JPG

coś mi szczyt żółknie??
DSCF1149.JPG

NL jak zwykle najwyzszy
DSCF1140.JPG

DSCF1145.JPG

P.o.n.r x HB ta bardziej poszła w p.o.n.r
DSCF1138.JPG

DSCF1139.JPG

i siostra co poszła w HB już bardzo ładnie pachnie taką jeżyno-jagódką , ta idzie jak burza :)
DSCF1153.JPG

DSCF1167.JPG

balkonowy out mix od masy - musiałem ja tak drastycznie potraktować bo zaczynała przerastać ukryty kampownik :)
DSCF1159.JPG

DSCF1128.JPG

zdrówka! :bongo4:

Ostatnia edycja:

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Jak zwykle pieknie :) na setupik bedzie jak znalazl,jaka zarowka tam swieci tzn.nazwa producenta ?

Stal.in

4:19 I'M PROACTIVE
Weteran
Buchów
8
Box podobny wielkoscia do mojego, aczkolwiek zobaczymy czy lampa w takim boxie duzo powiekszy zbiory. Boost od canny czy jakis inny?? Ja zdecydowalem się na nieznany aptus. Lejesz już pk i boosta ?? Czy czekasz z laniem

D

delete

Guest
Oj eris eris Ty wariacie ;) Ten lampion tam Ci chyba nigdy nie gaśnie i przez to robisz takie postępy, że ho hoo...bardzo ładnie lecisz na prawdę jestem pod wrażeniem Twoich poczynań :)

Pozdrowienia i obyś w końcu przerzucił się na jakieś 600W <lol>

R

rrrrrrrrr

Guest
Jak zwykle pieknie na setupik bedzie jak znalazl,jaka zarowka tam swieci tzn.nazwa producenta ?

Boost od canny czy jakis inny?? Ja zdecydowalem się na nieznany aptus. Lejesz już pk i boosta ?? Czy czekasz z laniem

bardzo ładnie lecisz na prawdę jestem pod wrażeniem Twoich poczynań Pozdrowienia i obyś w końcu przerzucił się na jakieś 600W

Czołem Wariaty! :salut: dzięki za dobre słowo! nie wiem czemu ale zbananiła mi sie morda jak na awatarze Luciano :freak:
żarowka jest to najzwykejsza gib, 3 uprawa pod nia ;) co do boostera to jest to zmieszana resztka topmax'a z boostem z canny. osobiscie stawiam na canne, jak dla mnie najlepiej uwydatnia zapach i smak planta- leje odkąd zaczynają indukować. cyklon z pk bedzie trwal 2tyg od 30dnia flo. Heheh może tym razem mój sen się ziści i przyoszczędzę chociaż na 1m2...
Pozdrawiam! :bongo4:

W

WarrSeeds

Guest
<lol> widzę że moje geny ci się spodobały <rotfl>!!

bardzo jestem zadowolony <peace>

R

rrrrrrrrr

Guest
Czołem! w szafie bez problemów, roślinki rosna zdrowo i powoli przybierają na masie.

44 dzień ; 34 dzień 12/12 ; 14 flo

DSCF1237.JPG

SSSDH
DSCF1198.JPG

G13
DSCF1203.JPG

DSCF1202.JPG

DSCF1200.JPG

NL
DSCF1213.JPG

DSCF1214.JPG

P.o.n.r x HB 1.
DSCF1219.JPG

DSCF1221.JPG

2.
DSCF1225.JPG

DSCF1222.JPG

DSCF1204.JPG

pozdrawiam! :bongo4:

el_Kapelusznik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Siema Eris widać nie opeie****asz się:d co bardzo mnie i pewnie wielu innych tutaj cieszy:D lecisz chopie z tematem!!:D PEACE!!

R

rrrrrrrrr

Guest
Siemano :salut: ostatni tydzień dał mi ostro po kościach i nie miałem czasu nawet dobrze pojarać, do tego nabawiłem się kontuzji ręki i prawie na każdą czynność muszę poświęcić 3 razy więcej czasu... :pl:
dziś dosłownie parę zdjęć dwóch najokazalszych pań.

56 dzień ; 26 flo

SSSDH x The Killing Fields
DSCF1282.JPG

DSCF1283.JPG

G13haze/HB/SS x P.O.N.R/HB
DSCF1257.JPG

DSCF1264.JPG

wiekszy up jakos w niedziele i może jakiś bonusik z outa ;) pozdrawiam :bongo4:

R

rrrrrrrrr

Guest
Witam Ekipe!
ostatnimi czasy wiele się u mnie działo - ręka w gipsie i takie tam... :freak: przez co zaniedbałem fotorelkę. szczerze to roślinami od ponad tygodnia zajmuje się moja kobieta - (oczywiście pod ścisłym nadzorem) ^^ w logu zostają do końca dwie najokazalsze suczki które przeznaczam tylko dla mnie i swojej drugiej polówki.

62 dzień ; 32 flo

DSCF1579.JPG

DSCF1567.JPG

DSCF1560.JPG

DSCF1583.JPG

DSCF1574.JPG

DSCF1572.JPG

DSCF1575.JPG

i mały bonusik z os'owego outa ;) 2 zdjęcia zdążyłem zrobić - wyszedł konfident na działke obok i trzeba było spie****ać beheh tak to już jest z tym outem :sunny:
CIMG1551.JPG

no to do następnego! pozdrawiam! :bongo4:

raslutaa

Well-known member
Weteran
Buchów
4

rewelacyjnie przy trenowana

D

delete

Guest
W koncu podoba mi sie naprawde fotorelka w twoim wykonaniu.Wczesniej wk***ialem sie na balagan jaki masz ale teraz te fotki wygladaja jakos przyzwoicie no i ten kur... SSSDH :zombi::zombi: Trzeba bylo brac klonow ile sie da i tylko jego uprawiac :)

R

rrrrrrrrr

Guest
Siemano!
dzięki panowie ;) co do klonów to mógłbym to wykonać, ale zobowiązałem się następny projekcik polecieć z nasion od kolegi Zapasa - pozdro! możę gdybym miał jeszcze jedną szafe... :sunny:
W szafie powoli do przodu, poleciałem trochę z pk na SSSDH i się leciutko przypaliła- musi z tydzień odpocząć od supli. G13haze/hb/ss x p.o.n.r/hb kros poszedł ewidentnie w Point Of No Return - znów mózgo*** wyjdzie :freak2:

75 dzień ; 45 flo

DSCF1675.JPG

DSCF1669.JPG

DSCF1654.JPG

DSCF1663.JPG

DSCF1681.JPG

DSCF1679.JPG

DSCF1691.JPG

DSCF1678.JPG

i dwa automaty przed trymem bubblelicious - pachnie słodziutko ; taka oranżadką <joint>
DSCF1641.JPG

zdrówka! :bongo4:

Natural

Well-known member
Buchów
1
bardzo ciekawe kwiaty
ten ssdh niesamowicie zmontowany
g13 cud malina
automaty tez niczego sobie
ladnie, ladnie lecisz eris
super foty

niech rosna zdrow <wodna>

PS mierzysz ph albo ec?

G

Gaynet

Guest
Za***iscie stary, SSSDH x The Killing Fields wyglada niesamowicie.

Moglbys po harvescie pokazac plon z tego planta i do porownania z nie az tak bardzo trenowanego, jaka roznica w strukturze topów, ile gram oraz wrazenia organoleptyczne?

Bardzo sie podoba

pozdro
sky

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół