• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

[hps400w][0,81m2] Super Lemon Haze i Super Silver Haze ATAK KLONOW

Wyszukiwarka Forumowa:

Ile wyjdzie suchego z 8 plantow

• 0-50

Głosów: 2 4.7%
  • 50-100

Głosów: 2 4.7%
  • 100-150

Głosów: 3 7.0%
  • 150-200

Głosów: 4 9.3%
  • 200-250

Głosów: 11 25.6%
  • 300-350

Głosów: 6 14.0%
  • 350-400

Głosów: 5 11.6%
  • 400-500

Głosów: 10 23.3%

• Łącznie głosujących
    43

blador1

Well-known member
Buchów
0
Witam Serdecznie na mojej pierwszej fotorelacji, 7 Super Lemon Haze i 1 Super Silver haze KOLNY. Jestem poczatkujacy wiec prosze pomoc i komentarze buch z wami <wodna>

Fotki kilka dni po przelaczeniu na flo:

Dokupiłem kilka gadzetow

Dokupilem Odwilzacz Powietrza

Nawozy i tu sie wlasnie zastanawiam co jeszcze moge dokupic macie jakies rady??????

To zdjecia z dzis jest to ich 4 tydzien flo i cos male wygladaja kur.. Ostatnie je troche przesuszylem ze liscie im opadly na dol ale nakarmilem suczki i na drugi dzien wrocilo wszystko do normy przeciez lepiej jest przesuszyc niz przelac prawda??. FOTKI

Co moge im dac zeby zaczely rosnać??
ph wody 6.2
temp do 30
wilgotnosc 30%-50%
:zjarany:

Ostatnia edycja:

Domking

Well-known member
Buchów
0
Nie sa takie zle, ja tez sie martwilem ze moje sa male, ale jak przelaczylem na flo i zaczely cisnac, to prawie mi sie w boxie nie mieszcza

Żozef

Member
Buchów
0
Siema. Fajny ten Twój busz. Napisz od kiedy liczysz flo, bo jak od momentu przełączenia fotoperiodu to dobrze jest. Dbaj o nie i fajne topy będziesz miał. Teraz mam nawozy Biocanny ale myślę o kupnie zestawu Dutch Pro wiec będę do Ciebie zaglądał.
Pozdrawiam

blador1

Well-known member
Buchów
0
Siemanko <joint> Flo jest liczone od zmiany fotoper. Dzis jest to 31 dzien Flo. Co moge jeszcze dokupic konkretnego z nawozow??

Żozef

Member
Buchów
0
Ja flo licze od momentu pokazania się pierwszych kwiatów wiec pewnie Ty wliczasz w to jeszcze okres kiedy się indukowały. Jest gitara ogólnie mówiąc. Co do nawozów to masz kompletą pożywkę na flo, boost też masz. Jakieś PK możesz jeszcze dorzucić jak chcesz, ale to co masz w zupełności powinno wystarczyć żeby pojechać to grow do końca.

Pozdro i tęgich topów życzę

younggrower22

Well-known member
Buchów
0
Planty wygladaja na duze i zdrowe tak ze sie na martw <joint> tylko te fotki jak by pralka robione..

blador1

Well-known member
Buchów
0
Pralka hehe... Nastepnym razem postaram sie o lepsze<wodna>

Stal.in

4:19 I'M PROACTIVE
Weteran
Buchów
8
Widze że jedziesz z setem dutchpro, podobno explode to najlepszy boxter na rynku tak mowil typek w grow shopie, ale wybralem i tak innej firmy, za to mam a i b na flow od nich do soil(z boosterem i pk ogien powoli się robi) masz raczej wszystko do konca flow

blador1

Well-known member
Buchów
0
Zapodaje malego upa roslinki ogolnie puchna ale niestety zatrzymal sie wzrost delikatnie przyczyna napewno bylo u***anie troche lisci:/ wiem wiem moja wina jestem poczatkujacym wiec ...
Dorwalem butle Co2 z programatorem za pare groszy od znajomka zobaczymy czyto cos da.

Myslicie ze cos da te Co2?? Oczywicie nie wylaczam wentylatora wyc. jak jest wpuszczany gaz bo sam jeszcze nie rozkminilem co ile jest wpuszczany, jest ustawiony na 3 cubic meter a zaraz wejde na ich strone i oblukam co i jak z farterm:spalony::spalony:

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Ponoc co2 daje dobre rezultaty w przedziale temp.32-35*C

blador1

Well-known member
Buchów
0
Z tego co wyczytalem do daje dobre rezultaty przy optymalnych warunkach takich jak : wilgotnosc temp itd:spalony::spalony: Mam jedno pytanie bo Co2 jest przeciez gestrze o 1,5 raza od powietrza wiec gaz bd zbieral sie na dnie namioty ale przeciez mam mieszaka no i wyc tez dziala a rurke z Co2 mam wpuszczona u dolu, nie lepiej zamontowac ja u gory??

whiteras

Active member
Buchów
0
Co do nawozow mam takie same : dutchpro a i b oraz explore i powiem ze przez ostatnie 2 tyg beda puchly z dnia na dzien , moge Ci radzic zebys uwarzał z tymi nawoz bo latwo przedawkowac . Ja tym razem daje polowe dawki zalecanej przez producenta i zostane z tym chyba do konca grow , a co dziwne 1 ros pokazala na lisciach przedawkowanie mimo ze daje 50% i leje co drugie podlanie... Zajrzyj do mnie za pare dni to pokaze tego listka co jest przenaworzony moim zdaniem , pozdro

raslutaa

Well-known member
Weteran
Buchów
4
co2 podawaj z góry - będzie opadało na rośliny, jeśli wyciąg wentylacji masz na górze to nie będzie ci podsysać co2 z boxa. Jak gaz jest cięższy od powietrza zawsze gromadzi się w najniżej położonym miejscu. Dlatego miedzyinnymi jest zakaz wjazdu samochodów z LPG do garaży, jak propan-butan wejdzie do studzienki to powstanie bombka.

blador1

Well-known member
Buchów
0
Wielkie dzieki, zaraz lece przelozyc wezyk od Co2 zeby wlatywal od gory:spalony:

---------- Aktualizacja posta 28-07-2012 15:54 ---------- Czas poprzedniego posta 26-07-2012 17:07 ----------

Siemanko Wszystkim, mam za***iscie wielki problem az mam kur.. dola :/ od ponad tygodnia moje panny nie rosna i w dodatku zolkna i wysychaja im liscie, napewno ich nie przenawozilem daje cala zalecana dawke producenta i liscie nie wygladaja jak by bylo przypalone mam cool tube a w dodatku tydzien temu wstawilem butle 1 kg Co2 co prawda jest juz jej tylko polowa:/ ale mam cubic metry ustawione na minimum czyli tyle ile ma byc wedlug tabeli eco technics.
Dzis je podlewalem ale juz bez boostera firmy dutch, dzis dostaly pierwsza dawke multi total i potasu bo moim zdanie te zolniecie lisci to wina potasu tak przynajmiej powiedzial mi koles w grow shopie. Jezli sie myle to prosze o pomoc z gory dziekuje i zapodaje fotki.

Co to moze byc??? ph wody 6.0 , temp z Co2 33 stopnie i 50% wilgotnosci.
Teraz odlaczylem Co2 i poczekam az panny dojda do siebie i na ostatnie 2 tyg wlacze im Co2.
To jest ich 6 tydzien od pokazania freflowerow i z tego powodu ma dola:/:/:pl::pl::pl::pl::pl::pl: :pl:siegaja tylko do kolan:pl::spalony:

---------- Aktualizacja posta 02-08-2012 12:08 ---------- Czas poprzedniego posta 28-07-2012 15:54 ----------

Wlasnie skonczylem flusha dostaly 3x pojemnosc doniczki czyli 33L. wody wyregulowanej z ph i z dodatkiem multi total firmy dutch na zdechle planty. Jak teraz to nie pomoze to :pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::spalony:

G

Gość

Guest
Hmm.....
Jak dla mnie to z***ałeś właśnie z tym flushem.Tylko przydusiłeś korzenie i wypłukałes resztki żarcia.
Dałeś im Co2 powinno to się przełozyć na zwiekszone dawki żarcia bo wiecej Co2
to szybsza fotosynteza.
Twoje biedaki sa głodne jak sqrwesyn.
Daj im jak najpredzej nawozu wysokoazotowego bo nie maja z czego topów robić ponieważ zerzarły juz azot z liśći.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół