akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

http://chwast.com/ - mega oszust

Wyszukiwarka Forumowa:

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
witam. jestem tu nowym użytkownikiem i na początku chciałbym Was wszystkich gorąco powitać :wink:. niedługo zamierzam rozpocząć hodowle, miejsce już mam (piwnica), brakuje tylko nasion. początkowo zamierzałem zamówić na narko.pl - zwiodła mnie duża ilość pozytywnych komentarzy i dopiero teraz znalazłem ten seedbank na czarnej liście na kanabie.pl. teraz szukam innego sklepu, w kórym mógł bym zaopatrzeć się w pożądne nasiona w atrakcyjnej cenie. znalazłem seedbank o takim adreesie - http://chwast.pl . ceny całkiem znośne, interesuje mnie tylko ile thc posiada odmiana White Rhino. gdyby można było za nie zapłacić przy odbiorze to nie pisałbym tego posta (raczej), jednak problem w tym, że:
chwast.com napisał:
Opcja płatności " za pobraniem" jest dostepna tylko dla gadżetów i wag - jej koszt to 12 zł ( płacisz listonoszowi)

Natomiast za nasiona płaci się tylko wpłatą na konto bankowe - koszt przesyłki 6 zł i nie musisz potwierdzać zamówienia telefonicznie jak zdaża się w niektórych sklepach.
czyżby wałek? przeczytałem na kanabie zaledwie jeden pozytywny komentarz na ich temat, to wystarczająco za mało. wiecie dlaczego sprzedawca nie wymaga potwierdzenia po przez rozmowe telefoniczną i wysyła tylko przy wpłacie na konto? wpłacić 200zł na konto i zostać oszukanym?

a może polecicie mi inne seed banki z rozsądnymi cenami i pewnymi nasionami? zamówiłbym na nirvanie, ale cena trochę odstrasza - 70 euro (feminizowana Whita Whidow) za 10 szt nasion to nie lada sumka.

pozdrawiam i gorąco zapraszam do odpowiedzi, wkońcu my palacze powinniśy trzymać się razem :wink:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
...kliknij w baner ponizej :lol: ...dobry kontakt z kolesiem...jest posrednikiem z zagranicznych seedbankow...dostajesz w oryginalnych nieodpakowanych opakowaniach...ma ceny takie np w nirwanie bo ma rabaty...

a chwast to uszust!...powaznie...!

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
ile thc posiada white rhino z chwasta, hhhhmmmmmmm niech pomysle, jakies 0,001 ?? :)

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Taaa... albo jeszcze mniej THC. Tak jak Predazzo mowi... cannabis.fr baner na dole. To jest jedyny polski seedbank z prawdziwymi nasionami i nie walek tylko uczciwa oferta. Wiec jezeli nie chcesz kupywac z nirvany ze wzgledu na rozne cechy (celnicy, czas przesylki) to kupuj tutaj.

[ Dodano: 2005-08-30, 22:23 ]
Z tego sklepu polecam Ci grapefruit ciekawa bardzo odmiana.

G

greenlife

Guest
Z tego sklepu polecam Ci grapefruit ciekawa bardzo odmiana.

tak jest to siewtna odmiana w domu posiadam pestki jej mamusi czyli czystej
Cindirelli 99 ta bodajze ma domieszke jakijes inne sativki co wedlugmnie sprawia ze traci ona przez to na wartosci gdzy czysta C99 jest nie powtarzalna
jednak ze polecam wszystkim kazda odmiane ktora w swojej genetyce ma cos z C99

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
bo kanaba.pl to strona oszustow i oczerniaja pozadne sklepy, a sobie sami wystawiaja pozytywne komentarze

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
buhhaha chwast.com ma certifiakat kanaba.pl ....oj ***al bym leb temu synkowi i nasrał do karku...sory...ale mnie unosi!

[ Dodano: 2005-09-06, 21:43 ]
...przeciez on jest tworca kanaby.pl...heh

...jest jakies opcje zeby kolesia dojechac????? Swidwin <--- tak skurczybyk mieszka! :twisted: :twisted: :twisted: nad mozem...niestety jestem z poludnia... :evil:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Ja jesem z centrum... przyjezdzaj do mnie tu sie uzbroimy w.... szklo i stuff :p
I jedziemy do niego... haa

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
...gdybym tylko znalazl czas i troszke kaski na taka wyprawe to czemu nie :twisted: ...pozbeirac jeszcze kilku ludzi ktory stracili kaske na nim...a potem bibka w lesie z zakopanym po szyje chwastem :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

R

Rider

Guest
..w moim wypadku jest to wykonalne :twisted: ...koles mieszka o 50km odemie... wiec jak ktos ma troche czasu i pieniszkow to moze na mnie liczyc :wink:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
...uprawiaj ktos siejke?...dzis zerwalem kilka topkow...i po3 lagach na 2-och mielismy niezla faze...widac ze anbrala po ostatnich slonecznych dniach troszke mocy...ciekawe...a pachnie dosc intensywnie...tylko nie zadnym dobrym ziolkiem a taka typowa sieja...
....moze to jest krzyzowka siejki z jakim lepszym palonkiem...kto wie...jutro zrobie foty, jest 3 tydzien flov...

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
To moze byc jakas porzadna odmiana :p A moze f2 :p Po co mialby siejke dawac? Łatwiej przemyslowke.

Tylko sie domyslac mozna

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół