- Buchów
- 0
witam. jestem tu nowym użytkownikiem i na początku chciałbym Was wszystkich gorąco powitać :wink:. niedługo zamierzam rozpocząć hodowle, miejsce już mam (piwnica), brakuje tylko nasion. początkowo zamierzałem zamówić na narko.pl - zwiodła mnie duża ilość pozytywnych komentarzy i dopiero teraz znalazłem ten seedbank na czarnej liście na kanabie.pl. teraz szukam innego sklepu, w kórym mógł bym zaopatrzeć się w pożądne nasiona w atrakcyjnej cenie. znalazłem seedbank o takim adreesie - http://chwast.pl . ceny całkiem znośne, interesuje mnie tylko ile thc posiada odmiana White Rhino. gdyby można było za nie zapłacić przy odbiorze to nie pisałbym tego posta (raczej), jednak problem w tym, że:
a może polecicie mi inne seed banki z rozsądnymi cenami i pewnymi nasionami? zamówiłbym na nirvanie, ale cena trochę odstrasza - 70 euro (feminizowana Whita Whidow) za 10 szt nasion to nie lada sumka.
pozdrawiam i gorąco zapraszam do odpowiedzi, wkońcu my palacze powinniśy trzymać się razem :wink:
czyżby wałek? przeczytałem na kanabie zaledwie jeden pozytywny komentarz na ich temat, to wystarczająco za mało. wiecie dlaczego sprzedawca nie wymaga potwierdzenia po przez rozmowe telefoniczną i wysyła tylko przy wpłacie na konto? wpłacić 200zł na konto i zostać oszukanym?chwast.com napisał:Opcja płatności " za pobraniem" jest dostepna tylko dla gadżetów i wag - jej koszt to 12 zł ( płacisz listonoszowi)
Natomiast za nasiona płaci się tylko wpłatą na konto bankowe - koszt przesyłki 6 zł i nie musisz potwierdzać zamówienia telefonicznie jak zdaża się w niektórych sklepach.
a może polecicie mi inne seed banki z rozsądnymi cenami i pewnymi nasionami? zamówiłbym na nirvanie, ale cena trochę odstrasza - 70 euro (feminizowana Whita Whidow) za 10 szt nasion to nie lada sumka.
pozdrawiam i gorąco zapraszam do odpowiedzi, wkońcu my palacze powinniśy trzymać się razem :wink: