• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

http://www.ganja-land.pl/ - mega oszust

Wyszukiwarka Forumowa:

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
Znalazłem cos takiego,podobne do narkusa... co to tym myslicie

H

haszyszekk

Guest
LOL napisalem do wlasciciela sklepu wiadomość, żeby sie tu pokazal i ustosunkował do tego...
Gazometer napisał:
podobne do chwasta...
Jeżeli sprzedawca jest uczciwy napisze coś w tym temacie i najpewniej zrobi openseeda żeby się uwiarygodnić... wtedy jego obroty by poszly w góre... pzdr

[ Dodano: 2006-06-08, 20:09 ]
Aha... to jest co co mu napisalem:
Jestem zainteresowany kupnem nasionek z Pańnstwa sklepu, ale jest tyle shitbankow ze szok, wiec moze zechcieliby Panstwo zagladnac na www.forum.haszysz.com i potwierdzi swoja wiarygodnośćsc?
Zostal zalozony temat dotyczacy Panstwa sklepu i zostal on porownany do najpopularniejszego oszusta wsrod polskich sklepow z nasionami konopii....
Bylo by w Panswa interesie wypowiedziec sie i ustosunkowac do tego oskarzenia. Forum liczy sobie ok. 3800 czlonkow, wiec takie przypuszczenia co do jakiegos sklepu nie moga zostab bez odzewu... pozdrawiam.

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
ostro,ale grafika taka trochę... shitbankowa :silent:

az

Member
Buchów
0
to jest sklepik chwasta :farao: :farao: :farao:
po zaznaczeniu tekstu u dolu strony chwast.com takze bramki wejsciowej ukazuje sie link do ganja-land

Obydwie domeny chwast.com i ganja-land.pl zostaly zakupione w tej samej firmie w odstepie kilkunastu dni. Obydwie strony stosuja sztuczke z ukrytym tesktem aby uzyskac wyzsza pozycje w google, tak samo obie uzywaja kolorowych suwakow w stylu css o identycznej budowie !! :)
Ja bym nie ryzykowal i w zyciu nie wydal tam nawet 1 grosza :pr:
:pr:

H

haszyszekk

Guest
Wyslałem mu to:
OK... wtedy jeszcze nie padlo... teraz juz tak... zapraszam do odpowiedzenia na argumenty strony przeciwnej. pozdrawiam
az, miło ze to zauważyleś :thumright: moze znowu wyrwiemy chwasta... :pr:
Do wąściciela ganja-landu: odpowiedz na "oskarżenia" i udwodnij jakoś że masz sklep godny uwagi... moze jest dużo takich for w internecie, ale to jest chyba jednym największych i większosć użytkowników ma konta i na innych forach...
Albo to albo spadek wplywów gotówki ^ ^

pleju

New member
Buchów
0
nie kupujcie w tym sklepie shitt bank sie przejchalem :( zakupilem 10 pestek ww z czego 2 byly male niedojrzale<zielone> ogolnie tylko 3 nasionka wygladaly w miare porzadnie i podobnie,3 podobne do przemyslowki ;/.Zostalem z 5 em i 3ema fem:ww,ak47,big budem wszystko na out i wszystko git nie dlugo foto rel. PZDR!

LIPA! :pl: :pl:

:queen: :queen:

legalsativa

New member
Buchów
0
oszusci seedbank

Ja tez kupowalem i seedbankach i u prywatnych growerow , w seedbanku jak kupilem paczke ak47auto femi 5 pomidorkow to bylo wszystko git , ale pomidorki byly od najmniejszej do najwiekszej i tylko najwieksza wyrosla a tamte byly niedojrzale poprostu i niewiem czy tu to tak pakowali czy sami takie to dostawali seedbanki . tak bylo za karzdy razem i kilka seedbank sprawdzalem , od prywatnych tez . teraz mam pod lampkami
White Widow femi2x. big bang auto femi1x , lemon skun auto fem2x
a nastepne pomidorki juz kupilem u prywatnego growera pozdrawiam wszystkich idorowcow :smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół