Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
no wiesz trudno cos powiedziec na temat tego sklepy bo chyba nikt nie mial z nim do czynienia ale cany wydaja mi sie realne czyli sklep wydaje sie realny ,nie sa za niskie nie sa za wysokie
no z wyjatkiem odblysnika cane troche wydaje mi ise za niska :scratch: :albino:
urban, Ja bralem od Krzycha i jestem za***iście zadowolony. Lampeczka od niego po wkręceniu i podłączeniu do sieci odrazu zabłysnęła życiodajnym światłem.
[ Dodano: 2006-05-16, 22:49 ] michaello17, powiem Ci lepiej... skoro ceny wydają się za niskie. To w przypadku tego sprzedawcy oznacza, że JEST ZA***ISTA OKAZJA!!!
Ja kupiłem u niego HPS 100W SON-T - cena super, przesyłka szybko, wszystko ładnie zmontowane - z mojej strony podłączyłem do gniazdka i jak do tej pory super świeci - Zbiory wkrótce- POLECAM
Tylko jest mały PROBLEM bo na razie zabrakło mu HPS - mam nadzieje że wkrótce ruszy znowu!!!!
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.