nasiona marihuany

http://www.nasionka-cannabis.xt.pl - mega oszust

Wyszukiwarka Forumowa:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
sklep jest jednego usera z nas... nie wiem czy moge ujawnić? w końcu to nie tajemnica ;)
Właśnie jedzie do mnie 10 pestek ww. Według mnie za taką kase możesz brać, w końcu ojcowie i matki są z nirvany, często kupowałem pestki po rodzicach z nirvany od ludzi i było ok.

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
Witam prosze o wpisywanie opinii tutaj o moich pestkach ci co kupowali :) ostatnio chyba drexter kupowal :jocolor:

drexter

Well-known member
Buchów
0
Polecam pestki tego ziomusia zamowilem 10 i dostalem super gratis a najlepsze jest to ze wszystkie mi wykielkowaly :queen: narazie roslinki maja niecaly tydzien i rosna ladnie jak podrosna daje na outa i moze jakies foty wrzuce do galeri . Osobiscie polecam :bounce: :queen:

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
po otrzymaniu nasion dam opinie.Szata graficzna sklepu nie wymiata :silent:

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
hehe to nie miala byc stronka wogole ani jakis sklep tylko takie info chcialem zamiescic stronek to ja nie umiem robic ale info jest co trzeba :p :thumright:

Scooterr

Well-known member
Buchów
3
Kupiłem od typa pestki przelałem mu kase po paru dniach przyszła koperta ale pusta pestki miały byc w długopisie ktoś zapie****ił z poczty... :sunny: opowiedziałem to typowi on postanowił mi wysłac jeszcze raz tylko dałem za przesyłke...dlatego POLECAM :thumright: ...wporzo typ..
a co z nich wyrośnie to sie zobaczy ale na bank to sieja nie jest....

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
pewnosci nie ma,ale biała wdowa była uprawiana,do tego nie mam żadnych zastrzeżeń.Czy to nie wał? nigdy nie masz pewnosci do czasu gdy sam nie sprobojesz.A poznac to można już po 3,4 dniach (np. zapach)

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Rośliny z pestek Female Seeds mają ok 10 dni i nie mają zapachu. ku**a, cannabis wy***ał mi wała !

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hmmmmm............... canabis raczej wałków niewkreca poczekaj moze cos sie jeszcze z tego bedzie
pozdro

Scooterr

Well-known member
Buchów
3
urban napisał:
Scooterr napisał:
ale na bank to sieja nie jest
Z kad ta pewnosc?Gdybym miał kilo nasion to tez bym wysłał drugi raz

Z tego co widze to na sieje mi to nie wygląda za gnoja zaczynałem od przemysłówki z pokarmu...siejka szybko kiełkuje i prawie wszystkie wychodzą...a te pestki wolno kiełkują i niektóre miały skorupki....bede pokazywał co rośnie.... :salut:

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
P napisał:
Rośliny z pestek Female Seeds mają ok 10 dni i nie mają zapachu. k******, cannabis wy***ał mi wała !
Prze***ane.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół