nasiona marihuany

http://www.nasionkacannabis.pl - mega oszust

Wyszukiwarka Forumowa:

Prociu

Well-known member
Buchów
0
Jest to strona na której nasionka są podejrzanie tanie, nigdy nie widziałem takich cen niskich. Kupował ktoś z tego sklepu już? Jeśli tak to prosze o opinie o nim bo nie moge sie zdecydować na ten sklep i kuszą mnie te podejrzane ceny.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Prociu napisał:
Kupował ktoś z tego sklepu już?
nie wydaje mi sie
Prociu napisał:
Jeśli tak to prosze o opinie o nim bo nie moge sie zdecydować na ten sklep i kuszą mnie te podejrzane ceny.
2 odpowiedzi:
www.cannabis.fr.pl
www.seed.pl
gdzie indziej nie kupuj bo albo walek, albo jeszcze nie przetestowany.
btw. Czy nasiona dla papug tez sa warte takich cen jakie sa w tym sklepie?

D

doli88

Guest
ja tu kupiłe.. załuuje bo zadna mi nie wykiełkowała..prawie zadna... pozatym to nie prawdziwe... nie polecam tegoo sklepuu..

P

pavulon

Guest
Gówno straszne, pieprzeni oszuści, dwa z dziesięciu wykiełkowały i to jeszcze jakies włókniste gówno

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
w sprawie tego sklepu jakiś koleś z tego forum o nicku squniash chciał się zemną zamienić na ruderalis skunk na moje white rhino tylko że chciał przelicznik 25pestek jego 10 moich a na końcu dodał 100%zaufania i moim zdaniem on ma coś wspólnego z tym sklepem więc uważajcie.

Aurax

Well-known member
Buchów
2
w sprawie tego sklepu jakiś koleś z tego forum o nicku squniash chciał się zemną zamienić na ruderalis skunk na moje white rhino tylko że chciał przelicznik 25pestek jego 10 moich a na końcu dodał 100%zaufania i moim zdaniem on ma coś wspólnego z tym sklepem więc uważajcie.

z kąd wiesz , ten sklep to Gówno kolega zamówil i nic nie przysłali

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
a mi koleś o nazwie squniacz ma przysłać pestki z tego sklepu z jego uprawy czyli niby f2 więc będe wiedział czy można mu zaufać

[ Dodano: 2006-11-20, 19:08 ]
aurax a ile dni czekaliście od przelania kasy na konto?

clone

Well-known member
Buchów
0
Wlasnie odkrylem ten sklep w necie i pierwsze co zrobilem to kliknąłem SZKUAJ u nas na forum... doszedlem do tego tematu i stwierdzilem ze... kupuje tylko na seed.pl :)
a co do oszustów to to jest sprite :farao: a to pragnienie :pale: :sunny:

arch

Well-known member
Buchów
0
hollands hope,ww i inne za 45zł 10sztuk widac ze oszust

Szczepan

Well-known member
Buchów
6
Oszuści

Już pisałem w tej sprawie jak tylko pojawił się ten sklep w dziale nowe sklepy czy jakoś tak.Graficznie podobny do narkus.pl a zdjęcia roślinek te same (np ICE)

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
cannabis.fr.pl
f2seeds.prv.pl
quakemind.pl
seed.pl

miałem siona z każdego z wymienionych sklepów i nie zgłaszałem reklamacji

Bleta

Well-known member
Buchów
0
Shadow napisał:
2 odpowiedzi:
www.cannabis.fr.pl
www.seed.pl
gdzie indziej nie kupuj bo albo walek, albo jeszcze nie przetestowany.

No nie bylbym taki pewny do seed.pl bo jak (raczej) wszyscy wiedza na nasiona czeka sie w ch*j dlugo...Na cannabis.fr.pl nie kazdego stac wiec nie wolno nam zapomniec o ziarkach F2 www.f2seeds.prv.pl i www.quakemind.pl to strony naprawde godne polecenia:) :queen:

Elmash

Well-known member
Buchów
0
Chciałem tu kupić, dobrze, że na czas kumpel pokazał mi go na czrnej liście uff...a teraz zamówiłem na www.ziarno.xlx.pl i mam nadzieje ze wyrosnie :D przekonamy sie za 3,5 miesiaca :p

blizzard

Member
Buchów
0
Panowie dwie uwagi. Kupując nasionka nie dajmy się nabrać na niską cene. Jeżeli coś kosztuje powiedzmy 10 zł w Holandii to nie może kosztować 5 zł w Polsce ! Wiadomo marże jakąś musi mieć pośrednik i swoje koszty więc może być w porównywalnej cenie jak u bezpośredniego chodowcy. Jeżeli ktoś oferuje tanie nasionka to jest to mocno podejrzane.
Druga uwaga to taka że koszt nasionek to może jest 10% do 20% całych kosztów chodowli , a do tego dochodzi stracony czas na całą impreze. Więc naprawde nie warto się napalać na tanioche. Kupujcie tylko ze sprawdzonych sklepów .Reklamacje nie wchodzą w gre bo niby na jakiej podstawie i u kogo? Pozdro.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół