akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Human Traffic

Wyszukiwarka Forumowa:

SND

Well-known member
Buchów
1
Jezeli lubisz zjesc dropsika,pie****nac w nosek kreseczke,i jarac skuny to musisz obejrzec ten film.W tym filmie cala akcje jest przedstawiona w dobry sposób.Juz kilka razy widzialem na programie Ale kino , czesto tam leci wiec jak chcecie go obejrzec to oblukajcie w gazecie tv kiedy bedzie bo to dosyc czesto powtarzaja

Dla bohaterów Human Traffic prawdziwe życie zaczyna się tak naprawdę w piątek po południu. Narratorem jest Jip. Nienawidzi serdecznie swojej roboty w sklepie odzieżowym i czuje się wykorzystywany, przez, przypominającego Hitlera, kierownika. Na dodatek ciągle prześladuje go wspomnienie randki podczas której... nie stanął na wysokości zadania. Jego najlepszy kumpel - Koop, też jest sprzedawcą, tyle, że w sklepie z płytami. marzy mu się kariera DJ- a, zaś w wolnych chwilach obsesyjnie zazdrosny jest o swoją dziewczynę Ninę. Ich paczka jest oczywiście większa, a każdy z nich ma swoje problemy. Wszystkie one nic nie znaczą kiedy zaczyna się piątkowa balanga. Szał, taniec, muzyka techno i, nazwijmy to tak, używki. Angielskim nastolatkom film ten przypadł tak bardzo do gustu, że zaczęli naśladować jego bohaterów. A całość momentami przypomina jeden wielki wideoklip w stylu techno.

reż.Justin Kerrigan, wyk.John Simm (Jip), Lorraine Pilkington (Lulu), Shaun Parkes (Koop), Danny Dyer (Moff), Nicola Reynolds (Nina), Dean Davies (Lee), Justin Kerrigan (Ziggy Marlon)
95min Wielka Brytania/ Irlandia 1999

uwaga2006-06-23 Ale kino piatek 23.30 Human traffic piątek

X

XnX

Guest
taaaaaaaaa :D i za***iscie podobala mi sie ta scena kiedy murzyn i ten ktoremu nie staje sa zjarani i gadaja ze soba na jakiejs domowce... i wpewnym momencie nie wiedza o czym gadali... jak ja to uwielbiam :D hehe

CALY FILM WY***ANY :D

Greetz!

vokus

Well-known member
Buchów
0
film za***isty ...najlepsza jest akcja z tą gatką ze star warsami :geek: jednak po obejżeniu tego filmu mój respekt dla filmu reqfiem dla snu zmalał do minimum ....wyszystko w reqfiem jest zerżnięte od HT ...montaż jest taki za tj. np. nową scene zastępuje poprzednia nachodząc na nią od góry ( nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :geek: ) albo kręcenie dżojnta jest już zkserowane...miałem darrena za jakiegoś wartościowego reżysera a tu takie coś :/ w każdym bądź razie human traffic napewno trzeba obejżeć

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
najbardziej do mnie trafila kwestaia gdy rano juz nikt niechcial na nikogo patrzec rano po melanzu!!raz jak wpiepszylem sobie dropsa nosem to zaprosilem do domu takiego kolesia co niebardzo go lubilem(taki debil fauszywy...)nagle sie z nim za***iscie zakumplowalem i gadalismy o wszystkim,sluchalismy muzyki,gralismy na kompie i wogule a jak mi schodzilo po jakims czasie(gdy sie wciaga nosem to zejscie jest duzo gwaltowniejsze)to powstrzywywalem sie zeby niepowiedziec mu spie****aj zeby sobie juz poszedl choc przed chwila za***iscie sie z nim gadalo i wogule nic niezrobil!!zeby przeszlo musialem walnac kolejna kreske z dropsa!:)a pusniej se poszedl do domu i i chwal Bogu bo znowu mi schodzilo:)-ale to bylo dawno i nieprawda:p :smurf:

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
No rzeczywiście jest się czym chwalic.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ROTFL ! Koleś jest fałszywy, a co do czego wyszło, że przez trip pigułowy sam wyszedłeś na fałszywego sk***iela.

R

Rider

Guest
ROTFL ! Koleś jest fałszywy, a co do czego wyszło, że przez trip pigułowy sam wyszedłeś na fałszywego sk***iela
zgodze sie z tym ze niektozy... u nas takich ludzi nazywa sie manekinami :thumleft:
pozdrawiam

a film calkiem spoko, ale las vegas parano nic nie przebije :D

Młody

Well-known member
Buchów
0
Hmm co tu dużo gadać, za***iste kino. Sceny jak typ wali gruche przy muzyce, albo wkręca taksówkarza w akcje z taxi driver, że już nie wspomne o ukazaniu tej deprechy popigułowej, braku serotoninki, no po prostu miodny film. Kto nie widział niech sie wstydzi :bounce:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
po 1 to bylo dawno!!z 2lata temu!!a po 2 sam mi sie wpakowal na chate z polowka jarania!!czemu bardziej fauszywy??no moze przesadzilem!!nie to ze sie z nim cos umuwilalem na jakies bakanie albo cos jako dobzy kumple!!ale gadalem z debilem choc mi wczesniej walka wykrecil za ktorego mial mi jeszcze kase oddac!!muwie ze przez te piguly mnie tak pokopalo i wogule ze z nim tak gadalem jak z kumplem i wogule!!okazalo sie ze mial mi oddac kase na nastepny dzien i wogule a puzniej go niebylo...wiec...!!tak jest jak sie wciagel piguly nosem i jescze jara z przepalem do tego i popija wudka...!!

ja bym do kolesia faktycznie nic niemial gyby mi oddal ta kase a nie ukrywal sie potem...!ja nieokazalem sie fauszywy bo nic takiego mu niezrobilem bym sie taki okazal!!a pisalem tamten posta na fazie takze...

Młody

Well-known member
Buchów
0
Jak skąd? DVD, div-x, albo w telewizji:p To dość popularny film więc jak masz dc albo emula to nie będzie problemów z ściągnięciem, do czego oczywiście nie namawiam bo to piractwo :pr:

SND

Well-known member
Buchów
1
Mam dla was wspaniała wiadomosc sobota
2006-06-03 02:05 Ale Kino!-Human Traffic :pr:

[ Dodano: 2006-05-28, 19:59 ]
Gazometer, Mam dla ciebie wspaniała wiadomosc sobota
2006-06-03 02:05 Ale Kino!-Human Traffic

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół