Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
[HYDRO][HPS 150W] WWxBB femaleseeds, hydro, bubbler, Flora 3 Series
Elegancko, planuje podobny zestaw do nastepnego grow. Fajnie ze tym razem obeszlo sie bez przypalow jakie miales przy HKxDR, ale wiadomo, teraz wszystko obcykane po poprzedniej uprawie wiec bedzie juz duzo latwiej Konkretnego plonu zycze i bede zagladac!
Nawozy od początku Flora 3 Series, wcześniej flora duo, a tak to wszystko to samo. Lampa teraz max wysoko.i went z lampy przeniesiony jako mieszający. wygląda imponująco
UPDATE
Panowie mam poważne wątpliwości czy się zmieszczę w boxie. Jest to moja pierwsza uprawa regular feminized.... kiedy to przestanie rosnąć tak gwałtownie ??? dziś 13.08, poprzednie fotki z 11.08, a przełączona na 12/12 godzin światła 08.08...
Ten grow doprowadze do końca na HPS, później zobaczymy, dzięki za know how w razie czego. Pozdrawiam wszystkich - dzięki WASZEMU wsparciu wytrwałem żeby to ogarnąć....bo informacje sprzedajecie różne i chyba trzeba się zdać na własnym doświadczeniu. W końcu to żywe stworzenie a nie klocki lego gdzie masz instrukcję co i jak
Mały UPDATE:
---------- Aktualizacja posta 23-08-2012 17:53 ---------- Czas poprzedniego posta 20-08-2012 17:18 ----------
UPDATE:
dziś mamy 23.08, przełączona na flow 08.08; po 3 tygodniach grow....chyba jej za dobrze
Za tydzień dawaj Supercropping i Pruning to się po doświetlają odgałęzienia i rusza w górę. Tak to zdrowo chociaż niedobory azotu sie pokazują. Jakie pH?
Faktycznie zauwazam niedobory, coraz bardziej zolkna liscie na calej roslinie...ph ok 6.00, 430ppm , mysle ze za male stezenie jak na to stadium zycia planta, pozdro
---------- Aktualizacja posta 26-08-2012 22:33 ---------- Czas poprzedniego posta 25-08-2012 19:46 ----------
UPTADE....byłem zesrany robiąc FIMming...oto efekt po paru dniach
EC powinno byc juz na tym etapie okolo 8.0 - Ph najlepiej 5.8 - 5.9 . Ogolnie masz tam za malo miejsca aby wykorzystac zalety jakie daje hydro. Musisz pomyslec o wiekszej przestrzeni i wiekszym oswietleniu jesli chcesz zgarniac konkretne plony i zobaczyc jakie ''drzewa'' mozna uprawiac :] . Powodzenia
0.8 - 400ppm . Literówka mi sie wkradla. EC zwieksza sie tylko wtedy w góre jesli roslina zaczyna duzo jesc i zauwazamy spadek stezenia nawozu . Ja utrzymuje moje rosliny w przedziale od 0.6 do max 1.2 i zawsze wszystko hula
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.