• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[HYDRO][HPS 600W/amozewiecej][1,44m2] Klonosery, hydrozagadka itp

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Napisze pozniej...

Ok Pisze. :D

14 Dzien VEG / 1 Dzien FLO

Box: Buddha Tent 120
Swiatlo: (12/1 wedlug trendow nowoczesnych) 12h - HPS 600w / 1h - CFL 105W
Hydro: Wilma 8 + 2x kurtyna powietrzna w zbiorniku + filtr przeplywowy
Medium: keramzyt
Wyciag: TT150 z termostatem i regulacja obrotow- min-380m3/h / max- 640m3/h + filtr weglowy
Wdmuchujacy: TT100 ?
Mieszajacy: na razie jeden 16"
Mierniki: Ph + Ec
Odzywki: zestaw Canna Aqua + wszystkie dodatki,

Rosliny:

Big Buddha Cheese z klonow z ostatniego projektu. Siedzialy najpierw w welnie, pozniej w doniczkach w ziemi, pozniej w tunelu foliowym na dworze. Meczyly sie biedaki wiec wybralem najladniejsze, oplukalem korzenie z ziemi i wsadzilem w keramzyt :D W 2 tygodnie urosly za***iscie i rozkrzaczyly sie pieknie. Korzenie wyszly juz dolem- za***iscie :D

yo:spalony:

Dzisiaj ustawilem siatke na V i porozkladalem odrosty delikatnie. No i przelaczone na 12h - ZACZYNAMY BLOOM powoli... ;P

Dzieki i yo
:D

Ostatnia edycja:
Z

ZWM

Guest
fadree ty chyba cierpisz na bezsennosc 6:08 a ty fotorelacje zalozyles :)
bede bacznie obserwowal i trzymam kciuki powodzenia

Natural

Well-known member
Buchów
1
no ciekawe jak na klonach to bedzie wygladac ale znajac ciebie to bedzie grubo
nic tylko zyczyc sobie abys cala siatke mial wypchana takimi palami jak ostatnio miales na tylach boxa <peace>

mhm ... jak ty siegniesz do konca tej siaty?

No włacha jak ty tam wliziesz na koniec :crazy:

te kurtyny sie rozsuwaja do samego konca zostaje tylko tylna sciana boxa ;)

Ostatnia edycja:
K

KEFIR

Guest
Brakuje tylko butli co2+reduktor+elektrozawór

Będzie dobry ser :spalony:

MasterYoda

Loading...
Weteran
Buchów
5
Czysto i schludnie ,wręcz symetrycznie po obu stronach :D Yoda lubić takie coś :) Powodzonka Fadre !

GoldenBud

Well-known member
Buchów
0
No no ciekawie widzę się zapowiada, lubie nowe rozwiązania :)
Nigdy jeszcze nie widziałem tak ułożonej siatki, pojechałeś po bandzie :) Uważaj na krawędziach odbłyśnika bo tam się sporo ciepła kumuluje i jak będzie tak blisko siatki, a potem topów to może je troszkę popalić. Zamierzasz stworzyć podobne sklepienie z topów na kształt siatki? Ja bym próbował stworzyć sklepienie trochę mniej wklęsłe jednak.

Pozdrawiam

D

delete

Guest
Nigdy jeszcze nie widziałem tak ułożonej siatki, pojechałeś po bandzie Uważaj na krawędziach odbłyśnika bo tam się sporo ciepła kumuluje i jak będzie tak blisko siatki, a potem topów to może je troszkę popalić. Zamierzasz stworzyć podobne sklepienie z topów na kształt siatki? Ja bym próbował stworzyć sklepienie trochę mniej wklęsłe jednak.

To jeszcze musisz poczytac troche ;P

Bede zamienial zaraz winga na cooltube i wrzuce ja w dol bardziej, zeby kwiaty z gonerj czesci siatki kierowaly sie ku swiatlu. Sproboje zrobic a'la polkole. ;P

Czekam na drugi namiot i bubblery ida w ruch

yo

---------- Aktualizacja posta 22-07-2012 13:15 ---------- Czas poprzedniego posta 21-07-2012 20:42 ----------

Bla, bla, bla

Pierwsze zaplatania na razie trwaja bez wiazania. Najblizsze treningi planuje na srode moze piatek. Zobaczymy.

Wszystko ladnie rosnie. Nie jestem troche zadowolony z grubosci odnog.

Fotki. Niestety robione pilotem tv polsat.

wczoraj wieczor

dzisiaj

korzenie w zbiorniku juz od tygodnia, ladne, bielutkie

dzieki i yo:spalony:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Kutwa Fadree ty to zawsze cos wymyslisz, bardzo fajnie, kloniki zapodałes i gitara, ty już troche te odmiane poznałes a mnie zupełnie zaskoczyła bo juz mi namiotu brakuje. Ale klony tez mam i zamierzam kontynuowac prace nad tym serem. Byłbym rad jakbys zerknàł do mnie i uspokoił moje obawy bo siedze i obgryzam paznokcie bo nie wiem czy mam namiot zaczàc kroic na wersje cabrio . https://www.forum.haszysz.com/hps600w-1-44m2-serowy-spot-voodoo811-t63614.html?p=844803#post844803

KochamDom

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Zajrzałem z ciekawości. Bardzo ładnie puściłeś roślinki. Chciał bym osiągnąć takie wyniki jak najdzie zajawka na spróbowanie siateczki:D Ogólnie proponował bym Ci jeśli możesz zawiesić winga na najszerszym rozstawie nad tym cooltubem żeby Ci kierowało światło w dół. Bo domyślam się że chcesz go między roślinami umieścić?

D

delete

Guest
Ogólnie proponował bym Ci jeśli możesz zawiesić winga na najszerszym rozstawie nad tym cooltubem żeby Ci kierowało światło w dół. Bo domyślam się że chcesz go między roślinami umieścić?

Niestety u mnie takie ustawienie sie nie sprawdza, bo rosliny nie sa na jednej wysokosci i szczegolnie po oprysku zauwazylem linie skupiania sie swiatla, Po prostu niektore sie przypalily. (oprysk byl po wylaczeniu lamp na noc)

Okej. UPLOAD

Dzien nie wiem ktory, jakos chyba trzeci tydzien flo (przelaczone 11/07)

Warunki za***iscie, nawet az za bardzo, bo w nocy 90% wilg i temp 17 w dzien 24 do 32 (tylko popoludnia goracych dni) i wilgotnosc ok 55-65%.

Jedyne co mnie ostatnio wk***ilo to PRZEDZIORY! W miare wczesnie je zauwazylem, zrobile oprysk z oleju drzewa neem i dzisiaj dodatko naturalny srodek SPIDER MITE CONTROL.

Koniec pie****enia. Foty:

I kilka fotek nowego projektu Bubbler.
Poskladalem nowy namiot DR120, zbudowalem 5 bubblerow, zalozylem tt150 min 440 max 560 m3/h, cooltube.
Pestki beda od zapasa + jeden SLH od ghs.
Zaczynam dopiero po 12 sierpnia.

Pozdrawiam i yo
:spalony:

Natural

Well-known member
Buchów
1
widze, ze nie proznowales ostatnimi dniami
bardzo ladnie sie to prezentuje
well done man... well done.

nie moge sie doczekac az zobacze te potwory :yeahh:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół