• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Hydroponika czy zwykla ziemia ??

Wyszukiwarka Forumowa:

depres15

Well-known member
Buchów
0
Jak myslicie czy lepiej jest uprawiac w hydroponice czy w ziemi ?? doszly mnie sluchy ze podobno w hydroponice jest 2 razy wiecej i 2 razy szybciej czy to prawda ?>? Dzieki za odpowiedzi pozdro dla zielonych maniakóf ;)

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hehe hydroponika jak na pierwszy raz jest trudna ale rosliny szybciej dojzewaja a pozatym wyłączenie ziemi jest sposobem na wykluczenie chorób ja polecam hydroponike dla doswiadczonych plantatorów a dla nowicjuszy zwykła ziemia ze sklepu

depres15

Well-known member
Buchów
0
a jak sobie np uklonuje odnozke w tej welnie to moge ja pozniej wsadzic do ziemi i nic jej ni ebedzie czy to juz jest problem raczej ??

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
możesz ukorzenic klona w wełnie mineralnej a potem wsadzić do ziemi

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jak zobaczysz że korzenie wychodzą poza kostke to możesz już wsadzić do ziemi

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
dla mnie lepiej jest uprawianie w ziemi, dlatego ze jeszcze w hydroponice nie uprawialem.

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Po pierwsze i najwazniejsze hydroponika jest droga. Trzeba kupic caly osprzet (pojemnik, pompki) do tego potrzebne sa nawozy oraz regulatory pH... tester pH tez jest konieczny.
Hydro nie nadaje sie dla ludzi ktorzy lubią przedobrzać... nawozy daje sie nawet mniej niz zalecana dawka. Pomijajac skomplikowana budowe to nie jest az takie trudne.

Zapraszam na www.icmag.com na polskie forum tam weedtime lub sweatbulldog (chyba) zalozyl fotorelacje z uprawy hydro. Mozecie sie przyjzec jak to wszystko wyglada w praktyce.

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
W sieci mozna tez znalezc kilka ciekawych filmow zwiazanych z Hydro heh tylko gdzie uploadowac pliki od 300 do 700 MB zeby bylo to dostepne dla wszystkich

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół