nasiona marihuany

hydroponika!

Wyszukiwarka Forumowa:

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
macie moze jakis schemat lub wiece jak wykonac domowa mini hyroponike szukam szukam i nie ma ponoc byl na ovegrow ale lypa nei chodzi mi o slowne wytlumaczenie bo czytalem i tak malo czaje chce to skonstruowac i potrzebuje iwedziec co i jak na obrazkach elo

[ Dodano: 2006-09-08, 11:54 ]
a moze jakis filmik jak co krok po kroku lub pokaz slajdow

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ściągnij sobie z eMule: i_Grow_chonic_by.mrGreen_how.to.grow.pot.avi za***iście pokazane jak zrobić zestawik hyrdo.

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
dziekowka:) nei uzywam mula ale se instalne elo:)

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Nie koniecznie na emule na DC++ lub StrongDC++ tez na luzie jest :thumright:

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hehe mam odc** bearshare i torrenta
na nich nie ma dc zalezy na jkaim hubie kto siedzi:) :queen:

[ Dodano: 2006-09-08, 13:48 ]
a nie dalo rady by go wrzucic tu na serwer i bym se go przetargał??

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja osobiscie mam StrongDC dzieki czemu moge sciagac od 10 ludzi naraz do tego lacze 2 MB wiec i hubow mam kolo 60 naraz wlaczonych plik napewno jest bo wlasnie go zasysam widzialem co prawda juz to ale chetnie zerkne jeszcze raz aktualnie ma go 46 uzytkownikow :thumright: wersja 687,40 MB

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
triq, triq zdajesz sobie sprawę z kosztów takiej uprawy? widzę, że chcesz się za to zabrać poważnie co mnie cieszy bo hydroponika daje lepsze efekty nawet do 40% przy fajnych nawozikach.

Ma się większą kontrole nad plantami ogólnie wypas.. ale kosztowne i skomplikowane :).

Radze najpierw zrobić mini hydroponike na 2-4 planty i sprawdzić "jak to jest" nabrać troche doświadczenia. I mam nadzieje, że troche szprechasz po engliszu bo na polskich forach jest mało informacji o hydro.

R

rasta

Guest
.::ARKAN::. napisał:
Ma się większą kontrole nad plantami ogólnie wypas.. ale kosztowne i skomplikowane
a na dodatek pochlania więcej czasu.

kombajn

Well-known member
Buchów
0
zależy jakim systemem uprawiasz, czy ręcznie czy automatycznie [ wilma itp - wężyki i te sprawy ] . Sam jak skończe tą uprawe w ziemi co mam to zaczne hydroponike bo pokupowalem juz rzeczy, do ręcznej. Czy kosztowne ? Można uprawiac w kokosie [mozliwe wielorazowe użycie] i uzywac nawozy np advanced hypodronics, gdzie jest juz ustawione pH do hydro.

Tylko ciekawi mnie przesadzanie z deka z jednego wkladu hydroponicznego do wiekszego, mozna wyjac rosline tak se korzenie są luźno a potem włozyc do wiekszego wkładu ? Nic im sie nie stanie ?

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
kombajn napisał:
Tylko ciekawi mnie przesadzanie z deka z jednego wkladu hydroponicznego do wiekszego, mozna wyjac rosline tak se korzenie są luźno a potem włozyc do wiekszego wkładu ? Nic im sie nie stanie ?

Moze to byc ciezkie w wykonaniu i mysle ze jest to nie warte zachodu skoro mozna spokojnie wsadzic w wieksza kostke :thumright:

wwl

New member
Buchów
0
Witam jestem tu po raz pierwszy i mam pytanie cz do hydroponiki można użyć takiego czegoś może ktoś coś takiego już zastosował :jaraczz:

detektyw_konopka

Obserwator
Weteran
Buchów
0
na moje oko to nie wypali, "kapiel ozonowa" nie ma zbyt wiele wspolnego z woda? nie moge powieksyc zdjecia na allegro, tam sie wlewa gdzies wode czy cos ? z tego co wiem generator ozonu mozesz uzyc do zabicia zapachu. poszukaj jakiegos "foggera" albo innego malego generatora mgly, mozez tez zastosowac nawilzacz ultradzwiekowy( tak jak tutaj http://alternative-innovation.com/drupal/node/98 ). wtedy jak najbardziej.
pozdr.

Ostatnia edycja:

wwl

New member
Buchów
0
nie tam sie nie wlewa wody tylko cale to ustrojstwo wsadza sie do wanny i to pompuje powietrze przez ta mate wiec wydaje mi sie ze musi to dobrze napowietrzać wode

donaldTusk

Well-known member
Buchów
0
a robil ktos z was na knotach od swieczek hydro?bylo w gazetce chyba softsecret.?

T

tomram74

Guest
gaz ozonowy ,to gaz bardzo toxyczny,dla roslin takze,dodanie takiej maty do zbirornika napewno utrzyma wode bez zadnego zycia hehe,tylko teraz trzeba przekminic na ile bedzie tez on szkodliwy dla korzeni,i jaka ilosc zawierac bedzie woda w twoim systemie.ozon jest idealnym rozwiazaniem do pozbywania sie przykrych zapachow(jak napisal d,konopka) i oczyszczania powietrza z bakteri wody itd.ale na poczatek bym proponowal siegnac po lekture ,co ile i dlaczego.pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół