nasiona marihuany

ICE & WW indoor

Wyszukiwarka Forumowa:
D

dunbar

Guest
Witam wszystkich, to moj pierwszy post. I pierwsza hodowla ; )

Tak wiec zamowilem z cannabis.fr.pl nasionka i zgodnie z zalaczona instrukcja nie bawilem sie w lignine, chusteczki itd tylko dalem od razu do ziemi.

Wszystko jest jak w instrukcji - ziemia o odpowiednim pH, temperatura caly czas 20 stopni, ziemia wilgotna ale nie przelana.

Na instrukcji jest napisane ze kielkuja 1-10 dni, u mnie mija 3. i nic. Nie panikuje ale bylbym wdzieczny gdyby ktos mnie uspokoil i powiedzial, ile to przecietnie zajmuje /zdaje sobie sprawe ze pewnie idzie to wolniej, niz gdybym je wczesniej namoczyl/.

pozdrawiam z niderlandow

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
1. Za*** sobie tabletke na uspokojenie a nie smiec na forum.
2. Skoro pisze 1-10 dni to znaczy ze panikowac mozesz zaczac po 10 dniach.
3. Skoro piszesz ze wszystko jest idealnie, to niedlugo powinny wyjsc.
4. Nasiona Kielkuja nawet do siedmiu dni, a wyjscie z ziemi tez zajmuje im troche czasu.
5. Nie sraj zarem. Za kilka dni powinny wyjsc

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
dunbar napisał:
Tak wiec zamowilem z cannabis.fr.pl nasionka i zgodnie z zalaczona instrukcja nie bawilem sie w lignine, chusteczki itd tylko dalem od razu do ziemi.
nie bawiles sie w kielkowanie na talezu to dlatego ci jeszcze nie wyszly!!proste!!

Ł

łogerro

Guest
Nie bój dupy! ja strasznie się bałem ,że 19 zeta za jedno sionko(LR) poszło w PISdu ale jest OK.Ja miałem mieszany sposób bo 4 godzinki nasionko było w szklance z wodą potem całą dobę na mokrej wacie(i nic nie było) a potem w ziemi.Jak dostałem nasionko w czwartek to w niedziele widziałem malutki pędzik a w poniedziałek pierwsze listki.Tylko nie grzeb w doniczce bo tak moja pierwsza uprawa się skończyła :)
Pozdro

M

MarianTHC

Guest
Hmm...

Zastanowila mnie bardzo ostatnia wypowiedz a dokladnie kawalek "...19zeta za sionko..." nie mam zbyt wiel kasy a strasznie bym chcial zalozyc powazna hodowle sprzet juz mam (lampe, ziemie, nawoz, doniczki...) ale problem w tym ze cala kasa poszla wlasnie na to zas na nasionka prawdziwej marychy nie zostalo mi zbyt wiele hajsa a ceny zaczynaja sie od 89zeta (na nasionka.pl). Jak mozna zalatwic jedno czy nawet dwa nasionka konkretnej marii (NIE PRZEMYSLOWKI)??? Bedem bardzo bardzo bardzo wdzieczny za pomoc.

kkelol

Well-known member
Weteran
Buchów
5
dunbar napisał:
Witam wszystkich, to moj pierwszy post. I pierwsza uprawa ; )

Wszystko jest jak w instrukcji - ziemia o odpowiednim pH, temperatura caly czas 20 stopni, ziemia wilgotna ale nie przelana.

Na instrukcji jest napisane ze kielkuja 1-10 dni, u mnie mija 3. i nic. Nie panikuje ale bylbym wdzieczny gdyby ktos mnie uspokoil i powiedzial, ile to przecietnie zajmuje /zdaje sobie sprawe ze pewnie idzie to wolniej, niz gdybym je wczesniej namoczyl/.

pozdrawiam z niderlandow

ja tez bralem feminizowane i tez dalem do ziemi od razu i wyszly mi po 4 dniach, takze uspokuj sie i czasami nie dlub w ziemi(niektorzy niecierpliwi tak robia) bo uszkodzisz kielek czasami a wtedy pisda ocet

[ Dodano: 2006-08-31, 04:07 ]
MarianTHC napisał:
Zastanowila mnie bardzo ostatnia wypowiedz a dokladnie kawalek "...19zeta za sionko..." nie mam zbyt wiel kasy a strasznie bym chcial zalozyc powazna uprawe sprzet juz mam (lampe, ziemie, nawoz, doniczki...) ale problem w tym ze cala kasa poszla wlasnie na to zas na nasionka prawdziwej marychy nie zostalo mi zbyt wiele hajsa a ceny zaczynaja sie od 89zeta (na nasionka.pl). Jak mozna zalatwic jedno czy nawet dwa nasionka konkretnej marii (NIE PRZEMYSLOWKI)??? Bedem bardzo bardzo bardzo wdzieczny za pomoc.

po pierwsze lepiej kupuj z cannabis.fr.pl , po drugie jestes tu nowy(ja tez) i watpie zeby ktos odstapil ci nasionka tak odrazu, nie masz znajomkow co hoduja? czasami w paleniu od dila mozna znalezc dobre pestki...

Ł

łogerro

Guest
Re: Hmm...

MarianTHC napisał:
Zastanowila mnie bardzo ostatnia wypowiedz a dokladnie kawalek "...19zeta za sionko..." nie mam zbyt wiel kasy a strasznie bym chcial zalozyc powazna uprawe sprzet juz mam (lampe, ziemie, nawoz, doniczki...) ale problem w tym ze cala kasa poszla wlasnie na to zas na nasionka prawdziwej marychy nie zostalo mi zbyt wiele hajsa a ceny zaczynaja sie od 89zeta (na nasionka.pl). Jak mozna zalatwic jedno czy nawet dwa nasionka konkretnej marii (NIE PRZEMYSLOWKI)??? Bedem bardzo bardzo bardzo wdzieczny za pomoc.
są tańsze nasiona-to zależy jakie masz możliwości hodowli.Ja dwa tygodnie temu mogłem tylko LR posiać i musiałem wybulić kasę ,chociaż zamiast 2 mógłbym kupić 5 nasion.
Nie słyszałem do tej pory o nasionka.pl -weszłem teraz i mają ciekawe odmiany i dobrą stronę ,ale nie wiem jak z rzetelnością.Zobacz sobie też seed.pl -są tanie testpacki po 5 nasion

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
heh taka cena za przemyslowke to kosmos ;) przecież ten sklep to wał... jak nie masz kasy to kup testpacka na www.seed.pl pzdr
i wszystko jasne.

Masz też dział sklepy.. tam są opisy wszystkich.. cannabis.fr lub seed.pl - test packi kosztują niewiele.. odpuść sobie kilka sesji z MJ i kasę uzbierasz.
Albo idź do pracy :).

No i nie panikuj sionka wyjdą daj im tylko czasu. Najczęstszym błędem początkujących jest właśnie nadgorliwość, i zbyt duża troska o planty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół