akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

III Wojna Światowa

Wyszukiwarka Forumowa:
U

Usunięty 71827

Guest
III Wojna Światowa, Jak myślicie będzie czy nie? Możecie też pisać kto ją wygra; USA vs Rosja.

Moje zdanie na ten temat jest takie: Ludzie od zawsze sie zabijali i będą sie zabijać.

Zapraszam do dyskusji.

U

Usunięty 71827

Guest
pozabijają nas - trza uciekać :freak:

To wypie****aj pizdo ***ana. Chcesz spie****ać? to h*j ci w łeb. W powstaniu warszawskim małe dzieci walczyły, dziewczynki, chłopcy, walczyli o wolność żebyśmy my teraz mogli żyć, mówić po polsku, żyć nie poleglegając jakimś ku**ą hitlerowskim czy stalinowkim, a tyt chcesz spie****ać to spie****aj nikt za tobą nie będzie płakał pizdo ***ana!!!

---------- Post Zaktualizowany 10:19 ---------- Data pierwszego postu 10:18 ----------

Niech któryś z moderatorów doda ankiete z wyborem tak i nie, bo nie wiem czemu ale ja nie moge tego zrobić.

M

Manto

Guest
III woja już wybuchła dawno temu , jest to wojna ekonomiczna bo taka wystarczy by się wykończyć bez jednego strzału .

green goblin

urban myth
Buchów
3
O proszę patriota się znalazł teraz to modne <lol>- Gdybym ja siedział w kwaterze głównej AK, to mając raporty moich wojskowych o bezsensie walki w stolicy i propagandę wrogiego kraju, który wzywa moich rodaków do chwycenia za broń, to na każdego kto domagałby się ogłoszenia powstania patrzyłbym jak na sowieckiego agenta.

M

Manto

Guest
O proszę patriota się znalazł teraz to modne <lol>- Gdybym ja siedział w kwaterze głównej AK, to mając raporty moich wojskowych o bezsensie walki w stolicy i propagandę wrogiego kraju, który wzywa moich rodaków do chwycenia za broń, to na każdego kto domagałby się ogłoszenia powstania patrzyłbym jak na sowieckiego agenta.

Wybór był prosty patriota lub idiota .

D

DarkMessiah

Guest
nie wiemjak bedzie wygladala 3 wojna swiatowa ale 4 odbedzie sie na kije i kamienie :/

Żul

Rzeczny
Buchów
23,251
To wypie****aj pizdo ***ana. Chcesz spie****ać? to h*j ci w łeb. W powstaniu warszawskim małe dzieci walczyły, dziewczynki, chłopcy, walczyli o wolność żebyśmy my teraz mogli żyć, mówić po polsku, żyć nie poleglegając jakimś ku**ą hitlerowskim czy stalinowkim, a tyt chcesz spie****ać to spie****aj nikt za tobą nie będzie płakał pizdo ***ana!!!

---------- Post Zaktualizowany 10:19 ---------- Data pierwszego postu 10:18 ----------

Niech któryś z moderatorów doda ankiete z wyborem tak i nie, bo nie wiem czemu ale ja nie moge tego zrobić.

Ty, gringo, nak***iasz w bezmózgim, a to gorsze od hitlerowskiego/stalinowskiego. ;]

Trzecia wojna wlasnie się toczy...

U

Usunięty 71827

Guest
To że w tym momencie wojna sie toczy to każdy głupi wie.
Chodzi mi o poważny konflikt zbrojny taki z udziałem bomb atomowych.

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,605
Odznaki
1

Nara. Zakładaj kolejne konto...

Marine

Well-known member
Buchów
0
Ja też myślę, że wojna trwa. Do wybuchu bomb atomowych raczej nie dojdzie bo nie musi. Przecież Rosja, czy Niemcy już zmieniają granicę. Hitler mógłby się uczyć od dzisiejszych inżynierów społecznych.
Najgorsze będzie sprzątanie po wojnie. Temat rzeka, ale po co o tym myśleć? Keep calm and carry on!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół