akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ile czasu może twać wzrost vegetatywny

Wyszukiwarka Forumowa:

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
To nieprawda, ze konopie mozna trzymac dowolna ulosc czasu na wzroscie wegetatywnym. W zaleznosci od odmiany po prostu wiedna i usychaja, po jakims czasie...

G

Green

Guest
powiedz prosze dlaczego tak sie dzieje bo pisac pie****y nie poparte faktami kazdy moze

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Oja... Przeciez wiem co mowie. Skoro jestes taki pewny i przekonany ze pie***le glupoty postap ze swoimi roslinami tak jak ja ze swoimi ICE'ami. Ustaw im 18 godzin swiatla przez 8 miesiecy a zobaczysz ze po tym czasie przestana rosnac i zaczna powoli umierac. To nie tylko jest tak z konopiami lecz takze wieloma innymi roslinami jednorocznymi. Pozdr

G

Green

Guest
Oja... Przeciez wiem co mowie. Skoro jestes taki pewny i przekonany ze pie***le glupoty postap ze swoimi roslinami tak jak ja ze swoimi ICE'ami. Ustaw im 18 godzin swiatla przez 8 miesiecy a zobaczysz ze po tym czasie przestana rosnac i zaczna powoli umierac. To nie tylko jest tak z konopiami lecz takze wieloma innymi roslinami jednorocznymi. Pozdr

kurde to straszne w takim razie wszycy growerzy na swiecie majacy rosliny matki ktore czasem maja nawet 4 lata praktykuja czarna magie bo przeciez jest to nie mozliwe do uzyskania

K

kokosek22

Guest
ja mam jedno drzewko juz 5 miesioc big bud nirvana autdor. dochodzilo najpierw w pokoiku 2 miechy i nie roslo nic a nic . jak wynioslem na dworek to uroslo do wysokosci 1 metra i sie zatszymalo , po miechu zaczelo znow i teraz ma 130 cm i okolo 150 gram na sobie , ***ie na 3 metry dookola , ale jak prubuje to dochodze do wniosku ze jeszcze poczekam .. mam 2 inne drzewka i zasadzilem 2 miechy temu, teraz majo po 170 cm , i dopiero co sie zapelnily szczytami , jest na jednym ze 100 gram a na drugim 60 70 ...... ale poczekam jeszcze z miesioc . choduje we wloszech wiec moge sobie na to pozwolic nadal jes w nowy 26 =29 stopni... hihi wiwa maria :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :pl: nie moge sie ogarnoc :queen:

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Aj dobra, to ja juz sie nie odzywam. Moze sie nie znam. Wyrazilem tylko swoja opinie i opisalem swoje doswiadczenie. Calkiem mozliwe ze sie myle...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół