Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ile im brakuje dzisiaj podlane pk 13/14 dodam ze za tydzień je tak czy siak kosze czy będzie jakiś haj ?
nie mam lupy wysadzane 16 kwietnia sa to automaty. 1 ktoś wyrwał pytanie tylko czy to był człowiek?
tak na prawde to one już są dobre najarasz się jak głupi jak dobrze ususzysz, to kwestia fazy i tego ile jest w nich kanabinoidów THC a ile CBN i kwestia tego czy mógł by jeszcze spuchnąć, do ścięcia za tydzień jak najbardziej, nie śpiesz się z suszeniem jak chcesz dobry weed
Ja automaty wysadzałem w maju a w połowie sierpnia były gotowe. Oczywiście dużo czynników wpływa na dojrzewanie. Napewno klepać będzię coś. Zaopatrz się w lupę obserwuj trichomy i z fartem
Daj im jeszcze napuchnac, tamtej ci napewno człowiek nie wyrwał tylko sarny. Mi zjadly rośliny które kwitly, polamaly i i naniszczyly. Człowiek raczej by wziol z sobą z łakomosci.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.