• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Ile jej jescze zostalo?

Wyszukiwarka Forumowa:

palacz12

Member
Buchów
0
Witam!
Ile jej jescze zostalo? i Jak myslicie ile z niej bedzie? Zostala posadzono na poczatku Lipca. Jest to ak 47 af.

tony44

Well-known member
Buchów
0
trzymaj trzymaj smailo z 2-3tyg...z 3g powinno byc...zawsze swoje i cos mi sie ydaje ze biedna slonca nie miala

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
604
Odznaki
1
Strasznie ją ch***wo posadziłeś, gdzie tam masz światło mnie sie wydaje ze do okoła są drzewa. normalnie byś pewnie wydarł z 10 bez opiekowania sie tym..

palacz12

Member
Buchów
0
A jak myslicie moge ja jeszcze przesadzic do donicy i wystawic bardziej na slonce? Wzbila by sie jeszcze czy juz za pozno?

G

Gość

Guest
A jak myslicie moge ja jeszcze przesadzic do donicy i wystawic bardziej na slonce? Wzbila by sie jeszcze czy juz za pozno?

Nie ma sensu. Co innego gdyby była w fazie VEG. Wtedy roślina rośnie. teraz w FLO to tylko topy się formują i bardzo niewiele urośnie ten krzaczek. Z***ałeś i tyle <peace>

Podjarany

Well-known member
Buchów
0
Nigdy nie jest za późno ale uwarzaj żebyś nie podrażnił korzeni bo sie z stresuje

palacz12

Member
Buchów
0
No z***alem. Na przyszly rok poszukam lepszych spotów. Z fartem:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół