• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Ile jej jeszcze zostało?

Wyszukiwarka Forumowa:

Majserthc

Well-known member
Buchów
0
Ok pójdę potem z aparatem i porobię foty z bliska, ona kwitnie już od 8 sierpnia dojdzie do końca września? Bo muszę wyjechać i nie miałby kto za opiekować się roślinkami. :zjarany::zjarany::zjarany:

Majserthc

Well-known member
Buchów
0
Byłem zrobiłem foty proszę o pomoc ile jeszcze jej zostało?

============================================
url=https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-332694]
normal_SSA50150.JPG
[/url]

. Pozdrawiam.

dudens24

Well-known member
Buchów
0
3tygodnie jak nic słoneczka jeszcze troche bedzie bardzo ładny plancik:)

Majserthc

Well-known member
Buchów
0
Myślę robić kose na początku października 5-10 jak myślicie da rade? ;):zjarany:

Denver

Member
Buchów
0
Musisz obserwować ilość włosków( stosunek białych do brązowych) i kolor trichomów. Gotowy plant ma przewagę brązowych 80% nad 20% białych włosków, kryształki mleczne lub lekko brązowe. Sam musisz ocenić kiedy jest odpowiedni moment. Moim zdaniem z początkiem października powinna wypaść kosa, obserwuj czy nie wdaję się pleśń. Jak zobaczysz początki szarego nalotu ścinaj wcześniej. Lepiej palić mniej dojrzałe niż truć się pleśnią szarą.

Majserthc

Well-known member
Buchów
0
Dzięki kolego dałbym macha ale nie mogę rozwiałeś wszystkie moje wątpliwość,
Jeszcze jedno pytanko a mianowicie? Ile mogę wyciągnąć z tego krzaka?.
Dodaje fote: :zjarany:

Krzak ma ponad 2 metry

Denver

Member
Buchów
0
Ciężko w tym stadium i po zdjęciu to określić. Topy mogą jeszcze nabrać sporo na masie, tyko zapodaj jakiegoś boosta, możesz też za 2 tyg zacząć lać ripen, roślina powinna nabrać na masie jeszcze 2 krotnie o ile oczywiście pogoda dopisze, bo ona jest tu najważniejsza. Ripen psuje smak ,więc na początku października już go odstaw i potem sama woda niech leci. Im dłużej będzie rosła tym topy będą cięższe. Na moje oko nawet ok 80g możesz wycisnąć suchego oczywiście. Poobcinaj te żółte liście i te większe zielone, które przysłaniają topom słońce, powinno pomóc. Z fartem kolego ;)

Majserthc

Well-known member
Buchów
0
Dzięki wielkie kolego już wiem wszystko, jak będę miał chwile wolną to z pewnością zajmie się tymi liśćmi i wszystkim innym, 80g dobrze by było, lepiej liczyć na mniej niź potem się przeliczyć, więc myślę że 50g będzie POZDRAWIAM ;):smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół