- Buchów
- 33
Chyba jakiś brąz się pobawił. Czekać jeszcze?
Energiczny haj - białeChyba jakiś brąz się pobawił. Czekać jeszcze?
No to wiem ale czekać jeszcze? Szybko reszta brązowieje? Może w piątek bym je ciachnal. Miałem zamiar dopiero w przyszłą niedzieleEnergiczny haj - białe
Przymulacz na kanapę - brązowe
Przynajmniej tak na forum piszą hehe
Jeśli na większości topów zauważyłeś brązowe to masz pewność ze możesz ciąć i będzie to dobre zioleczko, pozdro miłej nocyNo to wiem ale czekać jeszcze? Szybko reszta brązowieje? Może w piątek bym je ciachnal. Miałem zamiar dopiero w przyszłą niedziele
Też tak kiedyś myślałem Zależy od odmiany. Najwięcej THC - full mleko....Energiczny haj - białe
Przymulacz na kanapę - brązowe
To co jutro ciachac wszystko? Jak szybko brązowieje mleko?Też tak kiedyś myślałem Zależy od odmiany. Najwięcej THC - full mleko....
Zależy od Ciebie czy ciachniesz...To co jutro ciachac wszystko?
szczerze to nie wiem. Obserwuj. Reaguj. Albo zetnij jakiegoś bobka na test, podsusz i sprawdź czy Ci odpowiada hajJak szybko brązowieje mleko?
Dobra to w takim razie je dzisiaj ciacham wieczoremJuż ci wczoraj pisałem że widać bursztyny to nie słuchasz tylko w kółko pytasz czy dobra, czekaj jeszcze tydzień i wyrzuć do kosza bo bez THC będzie. Po co pytasz jak robisz swoje?
uj wie kolego. Ile by nie wyszło to i tak super bo swojeZ grubsza otrymowane ale coś mało się wydaje. Ile z tego może wyjsc