nasiona marihuany

Ile jeszcze moga kwitnąć konopie?

Wyszukiwarka Forumowa:

buteleczka20

Well-known member
Buchów
33
Chyba jakiś brąz się pobawił. Czekać jeszcze?
IMG_20240903_233021.jpg

buteleczka20

Well-known member
Buchów
33
Energiczny haj - białe
Przymulacz na kanapę - brązowe
Przynajmniej tak na forum piszą hehe
No to wiem ale czekać jeszcze? Szybko reszta brązowieje? Może w piątek bym je ciachnal. Miałem zamiar dopiero w przyszłą niedziele

Jeremi

Well-known member
Buchów
29
No to wiem ale czekać jeszcze? Szybko reszta brązowieje? Może w piątek bym je ciachnal. Miałem zamiar dopiero w przyszłą niedziele
Jeśli na większości topów zauważyłeś brązowe to masz pewność ze możesz ciąć i będzie to dobre zioleczko, pozdro miłej nocy

Romario73

Well-known member
Buchów
946
Odznaki
2
Już ci wczoraj pisałem że widać bursztyny to nie słuchasz tylko w kółko pytasz czy dobra, czekaj jeszcze tydzień i wyrzuć do kosza bo bez THC będzie. Po co pytasz jak robisz swoje?

buteleczka20

Well-known member
Buchów
33
Już ci wczoraj pisałem że widać bursztyny to nie słuchasz tylko w kółko pytasz czy dobra, czekaj jeszcze tydzień i wyrzuć do kosza bo bez THC będzie. Po co pytasz jak robisz swoje?
Dobra to w takim razie je dzisiaj ciacham wieczorem
Trochę nie jestem przygotowany. Teraz bardzo ciepłe kilka dni, więc temperatura do suszenia jest słaba. Co myślicie o trymowaniu na sucho, żeby zbyt szybko nie przeschły?

Ostatnia edycja:

buteleczka20

Well-known member
Buchów
33
1725487915833.jpg

Z grubsza otrymowane ale coś mało się wydaje. Ile z tego może wyjsc

buteleczka20

Well-known member
Buchów
33
IMG_20240905_005116.jpg

Przypadkowo ucięty sampel

Powinienem zrobić lolipoping na tych dolnych warstwach. Coś szybkiego na następny raz ktoś może polecić? Automaty czy fotoperiod?

buteleczka20

Well-known member
Buchów
33
Wyszło 48 z planta praktycznie z każdego dosłownie tyle samo, nie trenowane. 0.5 kwadratowego. Maksymalnie swiecilem 220 Wat może 5 letnim mars hydro tsw 200(skręcone na 75 procent) Więc nie ma tragedii. Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół