Ile jeszcze na wasze oko zanim wsadzac na spota?

Wyszukiwarka Forumowa:
A

actionx

Guest
Tak wiec nasionka zasadzilem w tradycyjny sposob, czyli odrazu do ziemi 6 maja br, wykielkowaly mi mniej wiecej z rozbierznoscia 2dni, okolo 9 maja! Roslinki maja 17dni, to foto jest troszeczke przestarzale bo robione 2 dni temu! Caly dzien roslinki stoja na parapecie ,a na noc ida pod lampy. 24/24. Maja srednio po 14-15cm, zazwyczaj wysadzam na spota gdy maja po 30cm! Liscie juz sa 5 palczaste! CO wy o tym myslicie? Jak dlugo jeszcze przytrzymac je w domu?
:king: :farao: :silent: :cheers: :bounce: :salut: :cat: :pr: :smurf:
Czekam na odpowiedzii

uff jak dobrze,ze mieszkam w Holandii!! ;-) :bball: :bball:

[ Dodano: 2006-05-26, 14:22 ]
Nooo zapomnialem o foto

A

actionx

Guest
Hmm jak wstawic obrazek pod nick? BO w sumie w profilu ustawilem ,a tu kiszka, chyba ,ze dopiero teraz sie wyswietli!

S

sdfsdf

Guest
actionx napisał:
Hmm jak wstawic obrazek pod nick
"Umożliwia wstawienia obrazka do twojego podpisu. Tylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 400 pikseli i wyższy niż 30 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb."
czyli jesli dajesz za ciezki avatar to nie wyswietli ci sie :)
Pozdro!

piotrek 736

Member
Buchów
0
ale one są jeszcze za delikatne i może jakaś burza ich połamać albo uszkodzić !! ja się boję o swoje maleństwo i wole poczekać ! :queen: ale decyzja do ciebie należy dziś była burza u mnie i miałem na polu krzak i widziałem jak nim wiatr pomiatał a mam coś takiego jak ty ale mój chyba jest większy :)

A

actionx

Guest
piotrek 736 napisał:
wole poczekać ! :queen: ale decyzja do ciebie należy dziś była burza u mnie
heh TAK TAK TAK ,JA wysadzam gdy maja 30 cm ,ale chodzilo mi o to , jak wy sadzicie ,moje zdanie jest takie ,ze lepiej hartowac w domu i na spota dopiero po jakims miechu...pozdro

kayaman

Well-known member
Buchów
0
actionx napisał:
ze lepiej hartowac w domu i na spota dopiero po jakims miechu...
Na ch*j dawaj na spota i niech sie zachartuje na dworku , przeciez te rośliny są juz duze , ale i tak zrobisz jak chcesz PEACE

A

actionx

Guest
ee tam, przy otwartym oknie caly czas sa wiec sa juz zahartowane!

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Ja tez bym już wysadzał moje są od pestki na dworze w moim horym pomysle tj. naturalny growbox i bardzo ładnie sobie rosną ja już bym wysadzał a jak sie boisz o wiatr to kup sobie wode mineralną w 5 litrowej butelce obetnij denko i góre i już masz wiatrochron pozdro

piotrek 736

Member
Buchów
0
ale mam pecha ledwo co dałem na polko moje roślinki to kuuuu..... przyszła burza z gradem
i mi roślinki poniszczyło troche :( :pale: wiedziałem że jak to zrobie to mi się coś takiego przydarzy :( ale masz *****e szczęście mogłem dać te butelki

piotrek 736

Member
Buchów
0
mam nadzieję że odrosną :) ale po takiej ulewie nie mają za dużo wody bo ja je trzymam w donicach 10 l i ziemia jest mokara fest niewiem co zrobić ??
help me !!please ! :queen:

kayaman

Well-known member
Buchów
0
właśnie ,dziury na dnie tak jak ci Urban wyżej pisze obowiązkowo muszą byc , i bym jeszcze zrobił tak , moze czymś przykryć przed ewentualnym kolejnym deszczem , bo jak ci będzie cały czas padało to nie wyschnie , ale z drugiej strony to musi tez parować woda , sam juz nie wiem , moze to jest głupi pomysł , zrób jak chcesz PEACE

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół