akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ile jeszcze na wasze oko zanim wsadzac na spota?

Wyszukiwarka Forumowa:

piotrek 736

Member
Buchów
0
dziury to podstawa w donicy o tym to ja wiem :) ale mi chodziło o coś innego czy jak będzie non stop padało do moich roślinek to im się nic nie stanie chodzi mi o korzenie czy one nie zgniją ?? :pale:
pozdro

gofer

New member
Buchów
0
Jeśli w donicach jest drenaż to na oucie o przelanie wodą jest bardzo trudno. Deszcz z gradem to też mały pikuś dla naszej ukochanej Kali. Przeszedłem to wszystko i mogę powiedziec najgorszą zmorą są A) Ludzie B) Zwierzyna leśna (chyba najgorsze) C) Ślimaki. A tak na pocieszenie wrzucę zdjęcie prezętujące nature w natarciu (roślinka była tylko trochę większa niż twoja i dopadły ją sarenki) :thumright:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6620db46a4264cf3.html

piotrek 736

Member
Buchów
0
a to ciekawe bo koło mojej miejscówki jest od nasrania zwierzyny a szczególnie saren i tysiące ślimaków ale na szczęście ani jedno mi jeszcze nie zjadło mojej kochanej mary. To mnie zastanawia czego one niechcą jej zjeść !!

A

actionx

Guest
ponoc tegoroczne lato nie dopisze wysoka temperatura... nasze outy moga wyjsc kichawe! ehh szkoda,ale zobaczymy moze jednak, pogoda z nad jamajki przybedzie z pomoca!

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
zarabiste zdjecie gofer :thumright:

piotrek 736

Member
Buchów
0
no też słyszałem że będzie kicha w tym roku :( ale do 1,8 m powinny urosnąć co nie ?? bo miejscówkę mam luks pełno pokrzyw i wogóle !! moje krzaczki mają już po 60 cm to piwiny urosnąć do 1,8 m ?? :queen:
pozdro

asnyk

Member
Buchów
0
Smieszne jest to gadanie czy juz wysadzac czy jeszcze nie. Przeciez te rosliny naturalnie rosna na oucie a nie w domu, a że konopie to twarde sztuki wiec raczej nic im nie bedzie. Dla boidudków mozna uzyc wlasnie poucinanych butelek i po problemie.

E

emace-3homzioms

Guest
zgodzę się z moim przedmówcą, ja wykorzystywałem butelki 1,5L- ucinałem szyjkę i w denku robiłem dziurki i na spocie były już od momentu kiedy się ledwo pokazały(<--passiony#1). A ice mam od jakiegoś miecha na spocie i po tych deszczach idą jak bambus do góry.... a WWf2 w inspekto-szklarni- no miodas :thumleft:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
tak na marginesie: czytając forum już kolejny raz natknąłem się na jakieś rady co do zarabiania pieniążków :cat: , pozdrowienia od osób których nieznam :scratch: >>O CO CHODZI??<< :scratch:
pozdrawiam

Protektus

Well-known member
Buchów
0
emace-3homzioms, co do twojego podpisu to poszukaj na forum jest napewno podajże w kanciapie. Sorki za mały offtop. :) Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół